Decodarea graficii de viață

  Simbolizează perioada dificilă din viață și nevoia de sprijin din partea celor dragi. În această perioadă, sunt posibile condiții dureroase, apatie, atacuri frecvente de melancolie, eșec și pierderea forței. Întotdeauna este o perioadă a vieții când există o perioadă de eșec, există gânduri pesimiste. Zero înseamnă practicarea datoriilor karmice, pentru a evita efectele nocive ale acesteia, trebuie să vă reconsiderați viața, să fiți conștienți de acțiuni și să trageți concluziile necesare.

Indică perioada de recuperare după o situație dificilă, în acest moment trebuie să te bazezi în principal pe tine. În acest moment se manifestă nemulțumirea față de sine, iritabilitatea și lipsa de echilibru. Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre, precum și să muncim din greu. Oamenii a căror unitate se încadrează în anii de viață ai copiilor, cresc cel mai adesea în familii monoparentale sau în condiții dificile.

  Vorbește despre începutul unei recuperări dificile, dar încrezătoare. În acest moment, există o alternanță de ascensiuni și coborâșuri ale activității. Cu toate acestea, această perioadă este percepută, de regulă, cu calm filosofic – deuce-ul oferă capacitatea de a controla și „stinge” în prealabil orice manifestare negativă.

  Perioada dificilă continuă, dar puteți vedea deja contururile unei vieți mai bune. Această perioadă este caracterizată de instabilitatea părerilor și credințelor. Precaritatea poziției învață flexibilitate în comunicare și ne face să arătăm ingeniozitate maximă. De regulă, mulți prieteni noi apar în acest moment și activitatea de afaceri crește.

  Simbolizează constanța în obiceiuri și perspective asupra vieții. Indică perioada în care o persoană și-a luat locul în societate și nu dorește nicio schimbare. Stabilitatea și puterea poziției atât în \u200b\u200bviața personală, cât și în muncă. Dacă cele patru se întâlnesc după un număr mai mare (graficul intră în declin), aceasta indică îndoială de sine, pierderea credinței în punctele forte, motiv pentru care are loc declinul energetic.

  Simbolizează riscul. De data aceasta este cea mai fericită și imprevizibilă perioadă. În acest moment, s-ar putea să doriți să vă asumați riscuri, să mergeți all-in. Unul ar trebui să se pregătească pentru faptul că viața va semăna cu o loterie cu câștigurile și pierderile ei imprevizibile. Dacă cele cinci apar după numere mai mici (graficul este în creștere), se poate aștepta un prezent sub formă de iubire adevărată de la soartă. În același timp, cele cinci după numere mari (graficul este în scădere) indică o posibilă discordare în familie și relațiile cu un partener.

  Indică o perioadă de fiabilitate, armonie cu natura și cu sine. Acesta este un număr ideal care combină un echilibru armonios al trăsăturilor de personalitate și mișcarea către obiectiv. Viața va fi caracterizată de sociabilitate și înfăptuire. O persoană își stabilește ea însăși obiective care nu contravin principiilor sale morale. Dacă șase este un punct de recesiune din grafic, ar trebui să fii mai atent la latura financiară a vieții, dar dacă acesta este numărul de creștere (vine după un număr mai mic), acest lucru indică o creștere a stării de bine.

Simbolizează studiul necunoscutului. În această perioadă, este posibilă o fascinație cu practica spirituală, meditația și cercetarea. Dacă cei șapte sunt un punct de recesiune (după ce graficul se reduce), este probabil să se reconsidere părerile cu privire la relațiile de familie. Dacă cei șapte devin un punct de creștere (după ce graficul continuă), acesta vorbește despre întărirea relațiilor nu numai cu rudele, ci și cu colegii, prietenii și ceilalți din jur.

  Este numărul de succes material și înseamnă fiabilitate, succes în evenimente comerciale. În această perioadă, banii par să intre în mâinile omului. Dacă cifra opt este, de asemenea, un punct de creștere, atunci puteți continua să mergeți cu încredere către obiectivele dvs. Dacă cifra opt a apărut după nouă (programul este în scădere), atunci nu ar trebui să vă riscați prea mult și să vă încercați norocul în speranța de a obține și mai mult din ea.

  Numărul autorealizării depline și atingerea limitelor visurilor cuiva. Simbolizează succesul complet, cele mai mari realizări. Acesta este culmea abilităților mentale și fizice ale unei persoane în ciclul de viață actual de 7 ani.

Matematicienii susțin că numerele sunt limba universului. Numerologii au mers și mai departe și au declarat că numerele din viața ta sunt cele care te determină și acțiunile tale. Cu calcule simple, puteți identifica cinci numere cheie cu ajutorul cărora puteți afla esența vieții voastre.

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?