Numerologia si pietrele semipretioase

Numerologia si pietrele semipretioase

In lume exista o interconectare intre tot si toate care ne influenteaza viata in toate aspectele ei. Astfel exista si o legătură strânsă intre numerologie si simbolistica si proprietățile cristalelor. Acestea au anumite însușiri si corespund anumitor cifre – cifre care pot reprezenta cifra de vibratie interioara, sociala sau a destinului. Acestea pot fi purtate de către oricine in functie de nevoile pe care le are, daca doreste sa-si dezvolte un anumit potential. Sunt foarte multe cristale, insa va prezentam doar cateva dintre cele mai cunoscute.
Astfel, pentru cifra 1 avem:
Obsidianul este o piatra considerata benefica pentru cei care au ca cifra de vibratie interioara (cifrele datei de nastere adunate), cifra de vibratie sociala (cifrele lunIi de naștere adunate) sau cifra de destin (cifrele intregii date de nastere adunate si reduse la o singura cifra) 1. Este foarte recomandata in meditatie, concentrare si in depasirea blocajelor. De asemenea, este o piatra care ajuta la inceputul transformarii unei persoane.
Piatra soarelui este recomandata tot persoanelor care au asociata cifra 1. Este o piatra norocoasa, care amplifica buna dispozitie, curajul, auto-disciplina si concentrarea.
Cifra 2
Rubinul este o piatra asociata cifrei 2. Aceasta mai este numita ca fiind o piatra a succesului, care amplifica afectiunea, sensibilitatea, increderea si optimismul.
Turmalina – o piatra despre care tot auzim lucruri bune – este benefica in special celor guvernati de cifra 2. Protejeaza in special impotriva energiilor negative si da incredere, siguranta si stabilitate.
Cifra 3
Onixul este o piatra foarte cunoscuta, asociata cifrelor 3 si 6. Este o piatra care aduce in vietile noastre siguranta, increderea, norocul si prietenia.
Lapis lazuli este, de asemenea, o piatra asociata cifrei 3. Are caracteristici mentale, spirituale care te ajuta sa spui ce gandesti si sa faci alegeri intelepte.
Cifra 4
Piatra lunii este o piatra docila, asociata cifrei 4. Se situeaza in sfera energiei feminine si aduce celei care o poarta noroc, iubire, speranta si fertilitate.
Coralul chiar daca nu e propriu-zis o piatra, este asociat cifrei 4. Este o piatra, de asemenea, feminina ce are puterea de a potenta fertilitatea, vitalitatea, increderea si respectul. Se mai spune despre ea ca atrage iubirea.
Cifra 5
Asociate acestei cifre sunt doua pietre pretioase foarte apreciate: smaraldul si turcoazul.
Smaraldul este considerata o piatra a prosperitatii, a iubirii si a intelepciunii, avand un rol protector pe toate planurile: familie, cariera, sanatate.
Turcoazul este o piatra mai temperata conferind purtaporului noroc, prosperitate, liniste si prietenie.
Cifra 6
Jadul este piatra cea mai potrivita pentru a reprezenta cifra 6. Este o piatra a fidelitatii, a dragostei, a linistii, dar si a norocului si a prosperitatii. Nu degeaba era asa apreciata in Asia.
Cifra 7
Granatul este asociat cifrei 7. Acesta este o piatra a fertilitatii, a sanatatii, a energiei. De asemenea, este o piatra a angajamentului total.
Perla este potrivita pentru a servi ca talisman de prosperitate. Echilibreaza cifra 7 si atrage fericire in cuplu.
Cifra 8
Opalul, asociat cifrei 8, este considerat ca fiind o piatra magica. Aduce purtatorului iubirea fizica, dorinta si pasiunea.
Safirul se spune ca are puteri protectoare incredibile. Se spune ca este o piatra a celibatului, deci poate fi purtata de cei care nu au reusit sa isi gaseasca jumatatea, pentru a accepta mai usor acest lucru.
Cifra 9
Cristalul de stanca pare o piatra specifica cifrei 9, avand un puternic rol protector. Este o piatra a puterii de transformare.
Amazonitul este o piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei, norocului, fidelitatii in casnicie.

Influenta energiilor Yin si Yang in numerologie

Influenta energiilor Yin si Yang in numerologie

Masculin (Yang) – 1 este masculin si denota singularitatea, individualitatea, unicitatea, inceputurile si intregul, un simbol al fizicului si al mentalului. In structura temperamentala a persoanelor care au ca cifra reprezentativa cifra 1 predomina energia masculina. Vor avea de aceea o personalitate puternica. Sunt hotarate, au o vointa puternica, multa ambitie si multa putere de munca. Iubesc puterea si ideea de a detine controlul. Sunt lideri innascuti, fiind dispuse sa faca orice pentru a ajunge acolo unde isi doresc si pentru a-si atinge scopurile. Sunt individualiste si uneori narcisiste. Uneori pot avea o atitudine egoista sau agresiva.
2 – Feminin (Yin) – Numarul 2 dispune in numerologie de o semnificatie si simbolistica feminina. 2 este asociat principiului feminin. Simbolizeaza totodata dualismul, beneficiul, balanta, o natura pozitiva, calda, acceptarea, simplitatea, seninatatea si stabilitatea. Persoanele care au ca numar reprezentativ numarul doi sunt dominate de energia feminina a acestui numar. Prin urmare, sunt persoane calde si afectuoase, cu un caracter simplu, atasate de ideea de sinceritate si adevar. Sunt deschise catre ceilalti si dispuse sa accepte oamenii asa cum sunt. Au un suflet bun si nobil si sunt diplomate. Urasc conflictele pe care incearca sa le medieze sau sa le aplaneze cand inca sunt in fasa. Pentru ca sunt bune la suflet si evita sa se certe, sunt percepute uneori ca sensibile sau ca avand o vointa si o personalitate slaba.
3- Masculin (Yang) – In simbolistica numerologica, cifra 3 este considerata a fi echivalentul perfectiunii, al intregului, al suficientei, al puterii de decizie si al stabilitatii permanente. In structura vibrationala a acestui numar predomina energia masculina. Prin urmare, in personalitatea persoanelor aflate sub influenta acestui numar masculin va predomina principiul masculin. Aceste persoane sunt inzestrate cu harul cuvintelor si al gesturilor emfatice. Sunt dinamice, energice. Sunt atasate de confort, lucruri si bani si tin sa traiasca bine. De asemenea, sunt optimiste si pozitive si reusesc sa insufleteasca si sa stimuleze gandirea pozitiva si in ceilalti. Uneori, sunt percepute ca fiind lipsite de profunzime, incapabile sa treaca dincolo de privirea de ansamblu a unui lucru.
4- Feminin (Yin) – Numerologia percepe numarul 4 ca aflandu-se atat sub influenta energiei feminine, cat si a celei masculine, cu prevalenta fortei feminine. Prin urmare, persoanele care au ca numar reprezentativ al destinului cifra 4 sunt influentate decisiv de energia feminina. 4 simbolizeaza statornicia, capacitatea de a dura, directia, puterea de concentrare, dar si nelinistea, tumultul interior. Persoanele dominate de energia feminina a numarului 4 sunt atasate de ideea de stabilitate si siguranta. Sunt buni organizatori. Sunt ordonate, lineare, extrem de responsabile. Iubesc lucrurile prestabilite. Uneori par a fi lipsite de spontaneitate, uitand a se bucura de micile placeri ale vietii. Sunt speriate de noutate, iar lucrurile neprevazute le provoaca neliniste si panica.
5 – Masculin (Yang) – Numarul 5 in numerologie aduce cu sine mai multa energie masculina decat energie feminina. 5 aduce disciplina si autodisciplina, rationalitate, pragmatism, energie si rapiditate. Persoanele aflate sub influenta yang a numarului 5 iubesc aventura si neprevazutul. Sunt imprevizibile, dinamice, spontane, rapide in gesturi, iuti in gandire, impetuoase, bataioase. Sunt directe si nu se feresc sa spuna ceea ce gandesc. Au idei inovatoare, sunt inventive si creative, uimesc, vin in permanenta cu lucruri care socheaza si impresioneaza. Adora provocarile si nu se dau in laturi nici de la a provoca pe altii. Adora sa riste. Urasc monotonia. Se plictisesc repede si iubesc diversitatea.
6 – Feminin (Yin) – Numarul 6 in numerologie este asociat cu stabilitatea, siguranta, cu spiritul matern si feminin, cu bunavointa, amabilitatea si caldura sufleteasca. Persoanele influentate de energia feminina a lui 6 au foarte bine dezvoltata latura afectiva. Sunt persoane calde si agreabile, pe care te poti baza si in care poti avea incredere. Indiferent ca sunt de sex feminin sau de sex masculin, sunt extrem de atasate de ideea de camin si de familie. Urmaresc de aceea sa asigure confort si siguranta celor dragi, ocrotindu-i si oferindu-le ajutorul. Nu se feresc sa isi asume responsabilitati si sunt capabile sa traverseze cu fruntea sus perioade si situatii dificile.
7- Masculin (Yang) – 7 in numerologie este asociat lui Yang si evoca inteligenta, perseverenta, fermitate, concentrare, ratiune, analiza, cunoastere, totalitate, spiritualitate si introspectie. Persoanele influentate de energia yang a cifrei 7 sunt persoane atrase de solitudine, de introspectie, de elevarea interioara sau cea venind pe calea spirituala. Sunt profunde si au un intelect activ. Au o viata interioara bogata si sentimente frumoase si nobile chiar daca adesea sunt considerate rezervate si necomunicative. Sunt individualiste si ajung la performante remarcabile mai ales atunci cand lucreaza pe cont propriu.
8- Feminin (Yin) – 8 in numerologie este perceput ca semnificand infinitul, continuitatea, evolutia, realizarea, bunastarea, implinirea. Energia vibrationala a lui 8 aduce influente Yin asupra persoanelor si caracterelor pe care le influenteaza. Multe dintre aceste persoane au parte de-a lungul diferitelor cicluri ale vietii de noroc si prosperitate, iar cele care nu au, vor incerca sa isi creeze propriul noroc financiar. Sunt atasate de lucruri, de confort si de siguranta pe care le aduc banii. Au fie o atitudine activa si se zbat pentru un trai bun, fie o atitudine pasiva si asteapta ca cei din jur sa le ofere un trai bun. Sunt insa fidele si generoase. Nu uita si stiu sa se revanseze fata de cei care le-au facut bine.
9- Masculin (Yang) – Din punct de vedere numerologic, 9 este perceput ca fiind un numar puternic si intens, un numar Yang. Este asociat cu desăvârșirea, cooperarea, autosuficienta si recunoasterea meritelor, cu împlinirea si aducerea catre o finalitate a lucrurilor si a situatiilor. Persoanele care sunt influentate de energia Yang a cifrei 9 sunt persoane hotarate, pline de vigoare, intenție si energie. Sunt totodata nobile in trairile si sentimentele lor. Sunt creative, perfectioniste si practice. Sunt inclinate catre arte si atrase de ideea de frumos. Au idealuri inalte si dorinta de a schimba in mai bine lumea, situatiile si lucrurile din jurul lor.

Numerologia si elementele naturii

Numerologia si elementele naturii

In numerologie, fiecare cifra are, printre altele, si un corespondent printe cele 4 elemente: foc, apa, aer si pamant. Cunoasterea acestor elemente in combinatie cu cifrele reprezentative fiecarui om, ne ajuta sa vedem ce fel de persoana este aceasta. Ce elemente predomina, ce elemente lipsesc, de ce elemente are nevoie o persoana, cum sa-si activeze anumite elemente de care are nevoie.

Bineinteles, corespondenta cifrelor cu elementele este o discutie mult mai elaborata pe care o puteti accesa pe Scoala de Numerologie, dar aici voi incerca sa fac totul mai simplu si pe scurt.

Putem spune ca o persoana este de Foc daca este mai activa, mai nervoasa, mai dinamica, grabita, pasionala etc.

O persoana este de Apa daca este in zona de comunicare, de exprimare a sentimentelor, este empatica, simte poezia, etc.

O persoana este de Aer daca tine de zona de cunoastere, de a afla lucrurile care nu sunt evidente, ascunse, aerul dominand deoarece se regaseste in toate celelalte elemente.

O persoana este de Pamant daca este inclinata spre stabilitate, constructie, lucruri care tin de zona concreta, fertilitate, longevitate, etc.

Corespondentul fiecarei cifre este:
1 – Foc
2 – Apa
3 – Aer
4 – Pamant
5 – Foc
6 – Apa
7 – Aer
8 – Pamant
9 – Foc

Cifra de vibratie interioara este reprezentata de ziua de nastere.
Ex. 14.10.1976 – data de nastere
14 – ziua de nastere

Exista, asadar 31 de cifre de vibratie interioara. Fiecare dintre ele este unica, deoarece cele compuse se reduc la o singura cifra (ex. ziua de nastere 14 = 1+4=5) si astfel o persoana poate avea in cifra de vibratie interioara 1, 2 sau 3 elemente.

Ex.
1 element – au persoanele nascute pe datele lunii de la 1 la 9, dar si cele nascute pe 10, 20 sau 30

2 elemente – persoane nascute, de exemplu, pe data de 11 sau 26 sau 22 sau 14 etc.
Deoarece 11 este format din 1 si 1 – cifre de foc, iar 1+1=2, 2 fiind cifra de apa

3 elemente – persoane nascute, de exemplu, pe data de 16 sau 23 sau 31 etc.
Deoarece 23 este format din 2 – cifra de apa, 3 – cifra de aer, iar 2+3=5, 5 este cifra de foc

Corespondenta cifre-elemente este folosita in numerologie si la stabilirea compatibilitatii si/sau complementaritatii cu o alta persoana. Astfel esti compatibil cu o persoana care are aceleasi elemente dominante ca si tine sporind forta lor si esti complementar cu cineva care are elemente diferite de ale tale si iti poate darui din forta lor.

Persoanele cu 1 element, de exemplu cei nascuti intre 1 si 9, vor cauta relatii cu persoane cu mai multe elemente pentru a le aduce ceea ce isi doresc in plus. Astfel, in cazul lor, compatibilitatea nu este foarte valabila, cat complementaritatea.

Comparatia dintre elementele pe care fiecare persoana le contine raportate la elementele altei persoane sunt elementare pentru a stabili felul relatiei dintre doi oameni. Acestia pot fi iubiti, soti, parinte-copil, asociati, colegi, prieteni. Elementele va dau raspunsul cel mai rapid despre felul de reactie pe care o persoana o poate avea in fata unei situatii.

Sursa : Romeo Popescu

 

Simetria timpului

Mulţi dintre voi, dacă nu chiar toţi, de-a lungul timpului probabil aţi observat pe cadranul ceasului de la mână, sau pe ecranele ceasurilor electronice de prin oraş o anumită ,,coincidenţă” a cifrelor orei şi a minutelor, de genul 11:11, 12:12, 22:22 etc. Pe mulţi oameni aceasta suprapunere a orei şi minutelor îi face să caute un anumit răspuns. Ce vrea să spună asta, ce înseamnă aceste cifre? De ce m-am uitat la ceas exact când arată o cifră egală a orei cu a minutului? Se ascunde în aceste cifre vre-un mesaj?

Iată răspunsul la această ghicitoare…
Timpul şi semnificaţia.
00:00 – Poţi să-ţi pui orice dorinţă şi se va realiza cu certitudine, dacă aceasta va coincide cu potenţialul tău energetic şi psihic. Dorinţa trebuie să fie una realistă, sinceră, din toată inima. Trebuie obligatoriu să vezi rezultatul final cu ochii minţii şi să te simţi implicat, bucuros, fericit văzând finalul dorinţei în minte. Realizarea dorinţei chiar şi numai în plan imaginativ trebuie să te facă deja bucuros. Întreg procesul trebuie să se desfăşoare exact până când pe ecran va apare ora 00:01. Aşadar ai la dispoziţie exact un minut, sau poate chiar mai puţin, depinde de când ai văzut ora 00:00.
01.01 – Foarte curând o să afli o veste bună din partea unui bărbat cunoscut. Ai la dispoziţie un minut să treci prin minte bărbaţii cunoscuţi care crezi că ar putea să-ţi aducă vestea. Dacă îl nimereşti în acest timp pe acel bărbat, efectul pozitiv va fi mult mai mare şi o să înţelegi mult mai multe lucruri decât vrea să spună însăşi vestea. Dacă nu îţi trece prin minte acel bărbat, atunci vestea te va bucura dar nu o să vezi mai departe de aceasta.
01.10 – Acţiunea, planul, proiectul tău nu demult început, nu va aduce rezultatele aşteptate. Te afli pe un drum greşit, puţin pe alături, pe lângă, paralel. Încă ai timp să corectezi anumite greşeli şi să redresezi situaţia. Ai la dispoziţie un minut să vazi cam care sunt acele greşeli şi cum o să le rapari. Dacă timpul s-a scurs şi nu ţi-a trecut nimic prin minte, înseamnă că situaţia nu mai poate fi schimbată.
01.11 – Nu refuza astăzi nici o propunere ce coincide cu linia interesului tău major. Cuprinde-l pe DA în braţe. acceptă propuneri chiar dacă ţi se par puţin ciudate. Mai târziu o să înţelegi că acestea au avut rostul lor. Ai un minut sau poate mai puţin ca să vezi clar în mintea ta la ce propunere ai spune primul Da, apoi următoarea, etc, până se scurge timpul. Acele propuneri câte ţi-au trecut prin minte sunt şi cele mai bune, pentru a le accepta.
02.02 – O să primeşti o invitaţie plăcută în curând, posibil să mergi undeva, să vizitezi, să participi. Accepta invitaţia de la oricine ar veni, chiar dacă această propunere este de la cineva de la care niciodată nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva. Ai la dispoziţie un minut să vezi în minte de la cine anume ai putea primi o astfel de invitaţie. Dacă ghiceşti omul în mintea ta, propunerea lui va avea un impact mult mai pozitiv şi folositor pentru tine.
02:20 – Controlează-ţi nervozitatea, nu arunca cuvinte grele, ai grijă la ce vorbeşti. Limba îţi este propriul tău duşman în această perioadă şi durează până când o să mai vezi încă odată o oră asemănătoare.
02:22 – În curând o să afli o taină, o să descoperi un apsecret. Nu îţi va plăcea ceea ce o să afli. Dacă într-un minut îţi poţi da seama cam despre ce anume poate fi vorba, o să te descurci mai bine. Dacă nu, atunci te va lua pe nepregătite.
03:03 – La uşa ta bate iubirea, dar tu eşti ocupat cu lucruri din cu totul altă lume. Fii atent, nu lasa iubirea la uşă. Dacă în acest minut îţi poţi da seama cine este el sau ea care te iubeşte în taină atunci întâlnirea cu iubirea lui sau a ei te va fascina şi totul va fi bine, o să ştii cum să reacţionezi, vei şti ce să spui, ce să faci.
03:30 – Sentimentele tale vor rămâne fără răspuns. Fii atent să nu iubeşti pe cine nu merită. Eşti pe cale să fii excrocat, folosit, exploatat sentimental. Nu te aprinde atât de tare încât să îţi arzi şi creierii. Focul pasiunii şi a iubirii trebuie să-l păstrezi în inimă.
03:33 – Eşti pe cale să întâlneşti fericirea şi norocul. Fii mai atent la oameni, la situaţii, la context. Acestea îţi vor indica calea de parcurs în mod sigur. Fii mai mult printre oameni şi în locuri publice. Acasă norocul nu vine. Norocului îi place mulţimea şi spaţiile publice.
04:04 – Încearcă să priveşti situaţia vieţii tale dintr-un alt unghi. Nu este chiar atât de rău locul său situaţia în care te afli. Putea fi şi mai rău. La tine chiar e bine, doar că tu interpretezi totul foarte greşit.
04:40 – Astăzi în mod sigur nu este ziua ta cea mai bună. Norocul, câteva zile în urmă a trecut pe lângă tine, dar tu erai ocupat cu altele şi nici măcar nu l-ai observat. Învaţă să te detaşezi de lucrurile zilnice. pe lângă ocupaţia, meseria, afacerea ta, există în jur foarte multă viaţă.
04:44 – O să primeşti o mustrare sau o critică din partea superiorilor mai ales sau a prietenilor, rudelor, părinţilor. Nu este prea bine ce faci şi nici atitudinea pe care o ai acum nu îţi este de mare folos. Realitatea e alta.
05:05.- Cei care te înconjoară pun la cale un joc necinstit împotriva ta. Este posibil să ajungi ţapul ispăşitor al lor. Fii atent în ce ,,jocuri” te bagi. Este posibil să pierzi spectaculos.
05:50 – Păzeşte-te foc şi apă. Păzeşte-te de furie şi emoţionalitate excesivă. Ţine-ţi nervii şi emoţiile în frâu. Eşti pe cale să se întâmple ceva foarte neplăcut, dacă te crezi mare cocos, invincibil, nemuritor…
05:55 – Eşti aproape să întâlneşti un om înţelept. Nu trece pe lângă el. Fii pregătit să asimilezi învăţătura de la el. Unele lucruri, învăţăminte pe care o să le auzi de la el îţi pot salva destinul.
06:06 – Mergi pe un drum ce te poate duce spre căsătorie, nuntă, cununie, Toate acestea ale tale bineînţeles. Dacă deja eşti căsătorit sau măritată, fii atentă să nu ajungi în altă parte decât la iubitul sau iubita ta. Eşti pe cale să faci greşeli de analiză şi judecata a valorilor şi liniilor morale. Te afli într-o mare ispita cu efecte foarte neplăcute dacă te gândeşti la altul decât la iubitul sau iubita ta.
07:07 – Să te fereşti de oamenii în uniformă militară, poliţienească. Nu intra în vizorul lor, nu te pune cu ei, nu intra în conflict.
08:08 – Te aştepată un salt pe linie de carieră. Nu intra în conflict cu legea şi cu oamenii puterii. Nu încalcă legea. Nu intra în război cu oamenii care deţin vre-o putere pe care tu personal nu o deţii, pentru că buturugă mică poate să răstoarne carul mare. Stai calm cel puţin până când nu o să vezi iarăşi întâmplător o altă oră de acest gen, de exemplu 12:12.
09:09 – Ai grijă la portmoneul şi geanta ta. Cineva te poate fura. Poţi avea pierderi, pagube.
10:01 – O să cunoşti un om influent care poate deveni foarte important pentru tine. Vezi cum îl tratezi, cum te comporţi, ce spui.
10:10 – A venit timpul schimbărilor. Ieşi din zona de confort, aici deja de mult timp nu se întâmplă nimic nou. Fă ceva nou, altfel rămâi prizonierul plictiselei şi a rutinei. Ce îţi va trece prin minte în acest minut să faci, sunt cele mai bune şi la îndemână lucruri. Schimbă-ţi stilul de viaţă, gândite, prejudecăţi, stereotipurile. Ieşi afară din cercul obişnuinţelor şi comodităţii.
11:11 – Eşti pe cale să devii dependent de ceva sau de cineva. Descoperă în acest minut de ce anume eşti pe cale să devii dependent. Dacă nu descoperi nimic, atunci e grav, ori e prea târziu, ori va trebui să se gândească psihologul în locul tău.
12:12. – Curaj, poţi avea succes pe câmpul nevăzut al războiului dintre sexe. Cineva în mod vădit te provoacă. Toată lumea vede asta numai tu nu.
12:21 – O să faci cunoştinţă cu o femeie (Bărbat) plăcută, interesantă şi importantă pentru tine. Acest bărbat sau femeie îţi poate schimba puternic linia destinului tău.
13:13 – Fii atent la concurenţă. Nu subestima contextele şi oamenii.
13:31 – O să obţii ceva la care visai de mult timp. Eşti pe cale să ţi se împlinească un vis. Ghici care, într-un minut. Dacă ghiceşti, atunci nu doar că se va împlini ci va avea şi alte efecte colaterale plăcute.
14:14 – Ori la bal ori la spital. Ai grijă ca ceremonia să die condusă de Iubire. Totul sau nimic, acesta este mesajul. Poţi să câştigi totul, dar depinde de nivelul tău de calificare, pricepere, abilităţi.
14:41 – Eşti pe cale să nimeresi într-o situaţie foarte neplăcută. Dacă într-un minut poţi intui care e ste acea situaţie, atunci înseamnă că încă o poţi evita sau cel puţin încă o poţi diminua. Dacă nu îţi trece prin minte ce anume se poate întâmpla, atunci o să ţi-o iei din plin.
15:15 – Urmează sfatul înţelepţilor. Nu te crede atotştiutor şi priceput la toate. Pe lumea asta sunt oameni mai pricepiţi decât tine, atât la bine cât şi la cele rele.
15:51 – Eşti pe cale să porneşti un roman de dragoste plin fe efervescenţă şi pasiune. Ai grijă doar ca romanul să se termine frumos.
16:16 – Fii atent la drumul tău, la cel din viaţă şi la drumul pe care conduci chiar acum. Vezi unde duce drumul şi cum înaintezi pe el. Nu toate drumurile duc la Roma.
17:17 – Eşti pe cale să intri într-un conflict cu cineva din cartierul tău, din vecini, cunoscuţi, amici. Nu te crede mai superior decât restul oamenilor, nu îi trata pe oameni de sus în jos. Nu uita că şi tu eşti un om, simplu muritor.
18:18 – Condu atent, vezi pe unde mergi, pe unde calci, cu cine te însoţeşti, cine e lângă tine. Contextul îţi poate spue multe secrete nebănuite.
19:19 – Mai mult curaj, tenacitate, energie, te aşteaptă succesul în treburile, afacerile tale. Eşti pe ultima sută de metri. Nu claca sau nu trândăvi, nu pierde timpul. Nu te îneca precum ţiganul la mal.
20:02 – Eşti pe cale să declanşezi o mare ceartă, tensiune, neplăcere cu cineva apropiat, drag ţie. Fii atent, înţelege că şi restul oamenilor pot avea probleme nu doar tu.
20:20. – Cearta în casă. Ţi-ai atras scandalul cu mâna şi mintea proprie. Vezi cum te descurci, dar rezolva problemele şi nu te preface că ele nu există. Dacă tu crezi că o anume problema nu există, nu acelaşi lucru îl crede problema despre tine.
21:12 – În curând o să afli despre naşterea unui copil sau chiar tu eşti pe cale să porneşti un nou proiect în afaceri, un nou proiect de viaţă. Poate chiar tu eşti în condiţia favorabilă de a te ,,naşte” într-un om nou.
22:22 – Eşti pe calea în care o să faci cunoştinţă cu oameni noi, care îţi pot deveni buni prieteni. Nu fi un îngâmfat şi fii prietenos cu cei din jur. Nici nu ştii care dintre acestea îţi poate deveni cel mai bun prieten. De cele mai multe ori, oamenii neatractivi, neinteresanţi la prima vedere, pot fi nişte oameni cu totul deosebiţi. Aparenţele înşeală.
23:23. – Te afli în situaţii, contexte, anturaje periculoase pentru destiunul tău. Cugetă mai adânc, mai mult şi mai bine la ceea ce doreşti tu personal de la această viaţă.
23:32 – Sănătate şubredă. Aigrija de sănătatea ta. Nu este rău deloc dacă o să faci un consult medical. Demnitatea, onoarea şi sănătatea se păstrează încă din tinereţe.

Toate mesaje ţi se adresează numai şi numai dacă descoperi aceste cifre pe ecranul ceasurilor în mod cu totul întâmplător. Dacă obseri că de la o vreme foarte des te întâlneşti cu acste cifre a orelor, este posibil să te afli în situaţia de a te victimiza pe tot felul de motive, ori trăieşti cu un sentiment de vinovăţie în bază a tot felul de motive numai de tine ştiute

Actualizarea energetică

Actualizarea energetică

Trecem la frecvențe și mai înalte pe planetă și, în sfârșit, transcendem vechiul Pământ. Este timpul să ne găsim echilibrul interior, pe măsură ce ieșim din lumea materialistă și ne încredem în schimb în fluxul universal de energie și în evoluția cuantică.

Modelul nostru ADN se activează și îmbunătățește firele de ADN adormite. Se formează noi căi neuronale. Ne aflăm într-un val de energie de ascensiune care asistă umanitatea.
Sinele nostru Superior știe ce am venit să facem, chiar dacă imaginea completă nu este încă vizibilă. Calea va fi arătată în fiecare moment. Mute ființe au încredere în acest proces, pe măsură ce conștiința colectivă se ridică la frecvențe mai înalte de Lumină. Noi suntem Energie Divină Sacră.

Lucrătorii în Lumină / Seminţele Stelare sunt farurile Umanității, Maeștrii Constructori ai propriei Realități aici, pe Noul Pământ, pentru că vechea lume nu mai poate găzdui aceste energii superioare care nu mai sunt aliniate. Ei creează o Nouă Lume aici, bazată pe İubire, Pace, Compasiune și Empatie pentru ei înșiși și pentru Umanitate.

Este posibil să ne confruntăm cu Activări ale İnimii, care ne vor aduce în aliniere cu Sinele nostru Superior, pe măsură ce înaintăm pentru a crea schimbările și realitatea pe care le-am ales. De asemenea, ne deplasăm în câmpurile cuantice ale Energiei și Creației, unde accelerăm și ne înălțăm într-un ritm mult mai rapid decât oricând în evoluția ascensiunii umanității…

Cunoașterea interioară pe care o întruchipăm devine acum un avantaj, mai degrabă decât o povară. Atunci când avem curajul de a trăi în conformitate cu această cunoaștere, vom fi din ce în ce mai mult capabili să ne conectăm cu oameni care gândesc la fel. Vom aduce apoi profunzimea și iubirea noastră unei societăți care are cu adevărat nevoie de ele.

Atunci când începem să ne conectăm cu ceilalți din İnimă și fără așteptări, apare o explozie de inspirație, iar aceasta activează o mai mare Creativitate interioară. Atunci când suntem aliniaţi cu Sinele nostru Superior, vom atrage situații care ne susțin în eforturile noastre de a manifesta toată această creativitate. Vom fi ghidaţi de un flux de inspirație și de sincronicități.

În acest moment, Ascensiunea Pământului se intensifică. Valuri masive de Lumină și explozii de erupții Solare ajung pe planeta noastră din Cerurile Cosmice, ajutând la un salt evolutiv colectiv mai intens și mai pozitiv decât am experimentat vreodată.
Energia actuală poate părea visătoare pentru unii, provocând senzații de greutate sau presiune în corpul fizic și în sistemul senzorial, ceea ce poate duce uneori la o energie neplăcută. Aceasta provine din schimbările care au loc în sistemul nervos și, din această cauză, poate duce uneori la anxietate și supraîncărcare senzorială.

Este posibil să remarcăm că suntem mai atenți la declanșatori și la semnele potențiale, că avem grijă de sinele interior și de corpul nostru, că simțim o conștientizare sporită în procesul de vindecare și transformare a ciclului de moarte și renaștere în care ne aflăm. Acest ciclu poate scoate la suprafață mai multe frici subconștiente, răni, traume și blocaje interioare, precum și energia colectivă care ne afectează și ea.

Vindecarea dualității interioare va implica întotdeauna teme conflictuale de lumină și întuneric în minte, ceea ce va duce uneori la confuzie interioară și la incertitudine cu privire la modul în care să mergem mai departe.

Energiile ascensiunii au început să se stabilizeze după o săptămână agitată, în timpul căreia mulți s-au simțit dezorientați, poate cu greu reușind să-și articuleze gândurile din cauza a ceea ce se numește în mod obișnuit ceață cerebrală. Această stare temporară apare atunci când vechile tipare mentale sunt eliberate pentru a face loc integrării de noi informații, afectând funcțiile cognitive de bază. Această perioadă este marcată de confuzie și de un sentiment de blocaj. În general, durează între 3 și 7 zile înainte ca lucrurile să se așeze și să se stabilizeze.

Ultimele zile au fost marcate de vârfuri emoționale intense, permițând oamenilor să experimenteze vulnerabilitatea și declanșând o profundă reflecție asupra propriei fiinţe. Energiile intense i-au făcut pe mulți oameni să se simtă suprastimulați și, în mod paradoxal, atrași de perioade intense de somn. Pe măsură ce ne îndreptăm spre luna viitoare, are loc o fază sporită de Trezire Colectivă, în timp ce au loc activări majore metafizice ale corpului de lumină.

Odată cu „Marea Trezire” și transformările globale anticipate, inclusiv schimbările profunde din sectorul politic și guvernamental, există un sentiment de pregătire pentru schimbările care vor avea loc în lunile următoare.

Este vorba despre a ne lua timp pentru a ne alinia cu Sinele adevărat și autentic, pentru a găsi Pacea İnterioară în mijlocul desfășurării unei Noi Realități pământești. Să rămânem prezenți și să îmbrățișăm Esența Divină în timp ce ne îndreptăm spre o fază planetară de transformare care începe în iunie.

Adevărul este că, în ciuda schimbărilor interne nesigure și inconfortabile care au loc, multe ființe se vindecă profund și se debarasează de bagajele grele și de energia stocată, pentru a permite deschiderea unei stări de A Fi mai înalte.

Sursa : Lucrătorii în Lumină ai Ascensiunii

Vârsta la care ai născut copilul…

Vârsta la care ai născut copilul…

“Vârsta la care ai născut copilul, îți poate spune de ce a venit acest copil în viața ta!

Dacă copilul e născut când aveai 18-19 ani, 27, 35-36, 45 ani – copil karmic  (copilul este adus pe lume ca rezultat al karmei sau a acțiunilor și experiențelor anterioare ale părinților sau chiar ale lor înșiși în vieți anterioare)

Dacă ai născut copilul la vârsta de 16-17, 24, 32, 40 de ani – copil salvator (copilul are capacitatea sau destinul de a aduce schimbări semnificative sau de a ajuta la vindecarea sau îmbunătățirea unei situații, a unei persoane sau a unui grup de oameni.)

Dacă ai născut copilul la vârsta de 20-21, 29-31, 38-39 – suflet pereche din trecut  (există o conexiune profundă între cele două persoane, ca și cum ar fi destinate să fie împreună pentru a-și continua călătoria spirituală împreună sau pentru a-și îndeplini anumite lecții sau scopuri comune.)

Dacă ai născut copilul la vârsta de 25-26, 33-34, 37, 41-42 – copil, profesor spiritual (copilul poate fi un ghid spiritual sau un învățător pentru cei din jurul său, indiferent de vârstă sau experiență)

Dacă ai născut copilul la vârsta de 22-23, 28, 30 – copil înger păzitor ( copilul este trimis să vegheze asupra mamei încă de la naștere și să o îndrume și să o protejeze în diverse situații dificile sau periculoase.)”

Articol preluat
Via Gaby Niculescu

888 Îngerul 888 Înțelesul numărului de înger explicat

Numărul 888 de îngeri este un simbol puternic, des întâlnit în viața de zi cu zi, reflectând conceptele de abundență și prosperitate financiară. Această secvență de numere ar putea apărea frecvent în locuri comune, dar neașteptate – de la plăcuțele de înmatriculare la numerele de telefon sau chiar în timbre semnificative.

Fiecare apariție de 888 este mai mult decât un simplu eveniment aleatoriu; este percepută ca un semn divin al abundenței financiare și al bogăției materiale care se îndreaptă spre tine. Sugerează că munca ta asiduă este pe cale să dea roade, ducând la rezultate satisfăcătoare în diverse aspecte ale vieții tale. Observarea repetitivă a lui 888 servește ca un memento din partea ghizilor tăi spirituali că te afli în fluxul abundenței și al prosperității în direcția corectă și ești încurajat să îmbrățișezi toate lucrurile minunate care vin spre tine.

Experimentați numărul 888 Angel

A fi martor al numărului 888 de îngeri poate avea loc în diverse scenarii zilnice, fiecare având o semnificație importantă:

 • Plăcuțele de înmatriculare: Dacă vedeți 888 pe plăcuța de înmatriculare a unui vehicul, poate însemna prosperitate financiară iminentă sau schimbări pozitive în cariera dumneavoastră.
 • Numere de telefon: Primirea de apeluri sau mesaje text de la numere care conțin 888 ar putea indica oportunități iminente pentru crearea de avere sau decizii financiare.
 • Chitanțe de cumpărături: Vederea a 888 în suma totală sau ca rest în timpul tranzacțiilor, ceea ce indică o stabilitate financiară viitoare.
 • Adrese: Întâlnirea numărului în adrese sau locații în timpul unor momente importante legate de bogăție sau prosperitate.
 • Numerele de zbor sau de tren: Călătoriți pentru afaceri sau dezvoltare personală, cu o legătură cu numărul 888, sugerând rezultate de succes.

Semnificația spirituală a numărului de înger 888

Semnificația spirituală a 888 se extinde dincolo de bogăția materială, pătrunzând în domeniul trezirii spirituale și al evoluției personale.

Simbolism

Din punct de vedere simbolic, 888 reprezintă ideea de echilibru și natura infinită a universului. El rezonează cu energia fluxului continuu și a abundenței sub toate formele – nu doar bogăția materială, ci și dragostea, înțelepciunea și pacea interioară.

În cercurile spirituale, numărul 8 este adesea văzut ca un simbol al infinitului, sugerând o sursă universală de posibilități nesfârșite și mișcare continuă. Tripla apariție a acestei cifre în 888 îi amplifică puterea, simbolizând abundența infinită și fluxul universal de energie. Este un memento că ești conectat la abundența nesfârșită a universului și te încurajează să rămâi deschis pentru a primi toate formele de prosperitate.

Numărul 888 și relațiile cu îngerii

În relații, îngerul cu numărul 888 semnifică o fază de armonie, echilibru și energie pozitivă. Apare adesea atunci când relațiile tale se aliniază cu calea vieții și călătoria ta spirituală. Acest număr te încurajează să aduci o mentalitate pozitivă în relațiile tale, favorizând un mediu de sprijin și înțelegere reciprocă. Este un semn că legăturile tale cu ceilalți evoluează spre un nou nivel de abundență, în care împărtășești și primești iubire, bucurie și prosperitate.

Fie că este vorba de relații romantice, prietenii sau legături de familie, numărul 888 al îngerilor servește ca un semn puternic și un memento pentru a hrăni aceste legături cu recunoștință și deschidere, deoarece acestea joacă un rol semnificativ în călătoria ta spre împlinirea spirituală și emoțională.

Ce înseamnă numărul de înger 888 pentru Twin Flame

Pe tărâmul flăcărilor gemene, numărul 888 al îngerilor are o semnificație specială. El simbolizează abundența și armonia în relațiile dintre flăcările gemene și indică adesea evoluții semnificative.

Reuniunea flăcărilor gemene

Pentru cei care se află pe calea cea bună către o reuniune a flăcărilor gemene, 888 este un semn puternic de aliniere și abundență pozitivă. Sugerează că ambele persoane au ajuns într-un punct al călătoriei lor spirituale în care sunt pregătite să se întâlnească, aducând echilibru și prosperitate în viețile celuilalt. Numărul 888 în acest context este un semn de bun augur, indicând că reuniunea va fi caracterizată de creștere reciprocă, abundență și împlinire spirituală.

Separarea flăcării gemene

În timpul perioadelor de separare, această secvență de numere este un memento al abundenței și al creșterii disponibile, chiar și atunci când suntem separați. Ea îi încurajează pe ambii indivizi să se concentreze asupra creșterii spirituale personale și a succesului material, asigurându-i că această fază este crucială pentru o eventuală reunire armonioasă. Prezența îngerilor păzitori în 888 sugerează că, chiar și în separare, legătura dintre două flăcări gemene continuă să aducă o abundență de căi de viață și oportunități de învățare.

Semnificația profesională a numărului de înger 888

Îngerul numărul 888, în context profesional, sugerează o perioadă de realizări semnificative și de succes financiar.

 • Dezvoltarea carierei: Simbolizează promovările, proiectele de succes sau atingerea unor etape importante în carieră.
 • Recompense financiare: Indică o perioadă în care eforturile și munca asiduă vor avea ca rezultat probabil un câștig financiar substanțial.
 • Succesul antreprenorial: Sugerează că afacerile sau eforturile antreprenoriale vor prospera.

Profesiile care rezonează cu energia 888 sunt cele din finanțe, afaceri și orice domeniu în care determinarea și inovația duc la succes material. Acest număr îi încurajează pe profesioniști să rămână concentrați și să profite de oportunitățile de creștere și expansiune.

888 Influența numărului de înger 888 asupra finanțelor și a banilor

Numărul 888 de îngeri are un impact semnificativ asupra aspectelor financiare, semnalând un aflux de bogăție și abundență.

 • Oportunități financiare: Sugerează deschiderea unor noi uși în viața ta financiară care pot duce la creșterea averii.
 • Câștiguri din investiții: O perioadă bună pentru investiții, care indică un potențial de randament ridicat.
 • Compensarea datoriilor: Indică capacitatea de a șterge datoriile și de a îmbunătăți stabilitatea financiară.

Acest număr este un memento pentru a vă gestiona finanțele cu înțelepciune și pentru a profita de perioada de prosperitate, asigurându-vă sănătate financiară pe termen lung și stabilitate în viața de zi cu zi.

Punctele forte asociate cu numărul 888 Angel

Numărul 888 de îngeri aduce mai multe puncte forte în viața cuiva, favorizând dezvoltarea personală și spirituală.

 • Încredere: Stimulează stima de sine și încrederea în sine, mai ales în chestiuni financiare.
 • Abundance Mindset: Încurajează gândirea în termeni de abundență mai degrabă decât de penurie.
 • Determinare: Promovează un puternic simț al scopului și determinare în atingerea obiectivelor.

Îmbrățișarea acestor puncte forte poate duce la noi creații, la realizări semnificative, la schimbări pozitive și la o înțelegere mai profundă a potențialului și capacităților tale.

Numărul de înger 888 și numerologia

În numerologie, numărul 888 este un simbol puternic care reprezintă abundența financiară, echilibrul și recompensele karmice. El reflectă un ciclu armonios în care universul își răsplătește eforturile și intențiile sub forma bogăției materiale și a oportunităților. Tripla apariție a lui 8 îi amplifică influența, rezonând cu bogăția, energia și echilibrul dintre lumea spirituală și cea materială. Acest număr este un memento al naturii infinite a universului și al posibilităților nesfârșite pe care le deține, îndemnându-vă să vă aliniați acțiunile și intențiile la binele suprem.

Numărul de înger 888 și legile atracției

Îngerul numărul 888 este strâns legat de legile atracției, subliniind puterea gândirii pozitive și manifestarea norocului.

 • Manifestare: Consolidează ideea că gândurile și acțiunile pozitive atrag abundența financiară și spirituală.
 • Aliniere: Sugerează alinierea cu fluxul universului, aducând oportunități de bogăție și prosperitate.
 • Afirmații pozitive: Încurajează utilizarea afirmațiilor pentru a menține accentul pe abundență și succes.

Prezența a 888 înseamnă că sunteți în armonie cu vibrațiile prosperității, ale iubirii, ale vieții și ale abundenței și este esențial să valorificați această energie pentru a vă manifesta dorințele.

888 Numărul de înger 888 Conexiunea cu alte numere de înger

Energia lui 888 interacționează și completează alte numere de îngeri, fiecare dintre ele adăugându-se la o poveste spirituală mai amplă.

 • Îngerul numărul 111: Simbolizează noi începuturi și manifestarea viselor. În combinație cu 888, sugerează că noile oportunități vor duce la prosperitate.
 • Îngerul numărul 222: Reprezintă echilibrul și armonia. Împreună cu 888, indică faptul că viața ta devine mai echilibrată, în special în ceea ce privește aspectele financiare.
 • Îngerul numărul 666: Deseori înțeles greșit, 666 este despre echilibru și realiniere. Împerecheat cu 888, semnifică trecerea de la dezechilibru la o stare de armonie abundentă.

Înțelegerea interacțiunii dintre aceste numere poate oferi o bază solidă pentru o înțelegere mai profundă a călătoriei tale spirituale și materiale în viață.

Ce trebuie să faci atunci când experimentezi numărul de înger 888

Atunci când întâlnești frecvent numărul îngerului 888, ia în considerare următoarele acțiuni pentru a-ți alinia vocea interioară cu vibrația acestuia:

 • Acceptă oportunitățile: Fiți deschis la noi posibilități, în special la cele care promit creștere și abundență.
 • Rămâi optimist: Păstrați-vă o perspectivă pozitivă, așteptând prosperitate și succes în eforturile dumneavoastră.
 • Planificarea financiară: Folosiți această perioadă pentru a lua decizii financiare înțelepte, care pot asigura stabilitate și creștere pe termen lung.

Infuzând viața de zi cu zi cu energia unui număr de 888 de îngeri

Încorporarea numărului 888 de îngeri în viața ta de zi cu zi îți poate îmbunătăți semnificativ experiența de abundență și prosperitate financiară, aliniindu-te cu tărâmul spiritual și cu energiile universului pentru mai multă abundență, bogăție și succes.

 • Meditația abundenței: Îndepliniți în mod regulat practici de meditație care se concentrează pe atragerea abundenței, în conformitate cu natura prosperă a lui 888.
 • Consolidarea rezilienței financiare: Dezvoltarea rezilienței în chestiuni financiare, reflectând energia abundentă și prosperă a lui 888.
 • Afirmații pentru bogăție: Folosiți afirmații zilnice pentru a vă întări obiectivele și aspirațiile financiare, rezonând cu esența lui 888.
 • Recunoștință pentru prosperitate: Cultivați obiceiul de a recunoaște și de a aprecia abundența financiară din viața dumneavoastră, un dar deseori subliniat de numărul 888 al îngerilor.
 • Jurnalizarea pentru informații financiare: Țineți un jurnal pentru a vă urmări călătoria financiară și oportunitățile prospere care vă apar în cale, obținând informații pe parcurs.
 • Atenția în deciziile financiare: Rămâi prezent și conștient în deciziile tale financiare, apreciind momentele de prosperitate pe care ți le oferă viața și îmbunătățind conexiunea ta cu energia 888.
 • Exerciții fizice pentru echilibru energetic: Activitatea fizică regulată ajută la menținerea unei stări echilibrate și energice, atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește sănătatea financiară.
 • Conectarea cu abundența naturii: Petreceți timp în natură pentru a simți energia de împământare și abundență a pământului, rezonând cu prosperitatea lui 888.
 • Perspectiva pozitivă asupra bogăției: Păstrați-vă o perspectivă pozitivă și încrezătoare asupra afacerilor financiare, deoarece acest lucru vă aliniază energia cu vibrațiile constructive ale lui 888.

Prin integrarea acestor elemente în rutina ta zilnică, nu doar recunoști prezența numărului 888, ci îi adopți în mod activ principiile, îmbunătățindu-ți calea cu energia și mesajul său de abundență și prosperitate.

Întrebări frecvente despre numărul 888 Angel

Există o semnificație biblică și o legătură cu numărul 888 al îngerilor?

Deși nu este menționat în mod explicit în Biblie, 888 poate fi văzut ca simbolizând abundența și noile începuturi, teme care se aliniază cu multe învățături biblice. În numerologia creștină, numărul 8 este adesea asociat cu Iisus Hristos, adăugând un strat suplimentar de semnificație spirituală la 888.

Cum îmi calculez numărul de înger?

Pentru a afla numărul tău personal de înger, poți folosi un calculator de numere de îngeri. De obicei, acest lucru presupune introducerea unor date semnificative, cum ar fi data nașterii și alte informații personale, pe care calculatorul le analizează apoi pentru a vă dezvălui numărul unic de îngeri.

Ce încearcă să-mi spună îngerul numărul 888?

Îngerul numărul 888 încearcă adesea să-ți spună că te afli într-o fază a vieții tale în care abundența și prosperitatea financiară sunt la îndemână. Te încurajează să continui pe drumul tău, deoarece eforturile tale se aliniază cu energia universului și este posibil să culegi roadele muncii tale asidue.

Ce înseamnă numărul 888 de îngeri pe timp de noapte?

Vederea numărului 888 de îngeri pe timp de noapte ar putea sugera că subconștientul tău procesează mesaje divine și se aliniază cu energiile abundenței și prosperității. Poate fi un memento pentru a-ți păstra gândurile și intențiile concentrate pe obiectivele tale financiare și spirituale, chiar și în timpul orelor de odihnă.

Disclaimer

Conținutul acestui articol este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Se recomandă întotdeauna să vă consultați cu un furnizor de servicii medicale calificat înainte de a face orice schimbare legată de sănătate sau dacă aveți întrebări sau preocupări legate de sănătatea dumneavoastră. Anahana nu este răspunzătoare pentru orice erori, omisiuni sau consecințe care pot apărea în urma utilizării informațiilor furnizate.

Sursa : https://www.anahana.com/ro/angel-numbers/888-angel-number

Ce semnificație are CIFRA casei tale!

Din cele mai vechi timpuri, numerologia a fost baza pentru deciziile importante care se luau în viața oamenilor. În ritmul și viața modernă, nu mai știm să interpretăm semnele din natură și nicidecum semnficatia cifrelor și numerelor care apar peste tot în viața noastră.

Vibrația CIFREI casei tale?

Felul în care te simți în casa în care locuiești nu e întâmplător, fiecare spațiu are o vibrație energetică și în acel spațiu sunt favorizate sau nu anumite persoane, activități.

În momentul în care închiriezi un spațiu pentru o afacere, te-ar ajuta foarte mult sedință de consiliere numerologică de business.

Dacă locuiești într-un spațiu, cumpărat sau închiriat, nu te grăbi să crezi că totul e întâmplător. Există motive pentru care ai ajuns acolo și in evoluția ta aceasta experiență de a locui acolo are mare relevanță.

Locul unde trăiți reprezintă tocmai acea forță energetică care exercită asupra voastră o influență absolut exactă și care determină și conduce spre o anumită dezvoltare în viață, spre anumite evenimente fericite sau nu. Această energie este ca și cum vă acordează pe voi și vă împinge spre anumite acțiuni, tendințe, sentimente, gânduri.

ANATOL BASARAB

Numerele de case sau apartamente pot fi formate dintr-o singură cifra, două sau trei. Pentru a descoperi vibrația generală a casei, însumăm cifrele până ajungem la o singură cifră. De exemplu: un apartament cu numărul 27, va avea vibrația generală 9 (2+7=9); o casă cu numărul 348, va avea vibrația generală 6 (3+4+8=15, 1+5=6),

Dacă dupa cifre iti apar si litere, poti transforma literele in cifre conform tabelului de mai jos. Exemplu: o casa cu numarul 21C, va avea vibratia generala 6 (2+1+3 (C)=6)

Această vibrație explică direcția evenimentelor generale în acest spațiu. Dacă analizăm fiecare cifră, exemplu la un apartament 221, vom înțelege ce aduce în viața celor care locuiesc, cu impact asupra corpului, a minții și a sufletului.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală. De asemenea, într-o analiză detaliată se va interpreta data ta de naștere, cifra destinului, numărul blocului, străzii, sectorul, orașul, țara.

Vibrația generală 1

În casa/ apartamentul cu vibrația 1 vom gasi o energie puternică, chiar energia centrului Universului. Când ne gândim la cei care locuiesc în casa cu numărul unu simțim că acolo există un lider, locuiesc niște persoane puternice, chiar niște șefi. În această casă vin oamenii să ceară sfaturi, să ceară sprijin sau chiar o cană de apă.

1 este unic, este un om hotărât, este o valoare. Daca locuiești într-o astfel de casă, te vei simți puternic și simți că ai curaj să-ți pui ideile în practică și vei putea face asta cu succes imediat ce te armonizezi cu spațiul. Acest spațiu își dorește oameni care pot fi lideri, care nu sunt fricoși, au verticalitate, nu sunt persoane introvertite.

De multe ori, persoanele care locuiesc într-un astfel de loc sunt percepute egoiste, individualiste, pare că își văd doar propriul interes și se interiorizează.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

E greu să te relaxezi în acest loc, poate doar fizic, pentru că în mintea ta sunt mereu gânduri și idei. E un spațiu potrivit să fie sediu de firmă, mai ales dacă ai o afacere unică și vrei să ajungi lider de piață. Poți demara acțiuni riscante, ai toate șansele să ajungi la succes.

Forța acestui loc este energia SOARELUI, capul familiei trebuie să fie un bărbat, astfel vor fi certuri și multe tensiuni. Acest spațiu vrea un bărbat puternic, hotărât, activ, care mișcă lucrurile și are inițiativă, fără agresivitate.

Problemele pot apărea din motive legate de FOC, ceva care ia foc, explozii și orice accident cu obiecte ascuțite.

Vibrația generală 2

E necesar ca cei care locuiesc într-un astfel de spațiu să fie sociabili, să fie o companie plăcută. Vor atrage oameni care vin ca la psiholog, vor să își plângă suferința. Pentru cei care locuiesc într-o astfel de casă e important să aibă un echilibru emoțional, energia casei va amplifica orice stare avem. Ajungi furios acasă, ți se amplifică furia și apar certuri. Dacă ai o stare de veselie, toată casa e veselă.

Dominantă este energia feminină, fiind o casă a mamei trebuie să fie “frumoasă ca Luna” și dacă cei care o locuiesc sunt persoane armonioase, sensibile, se vor simți foarte bine. Este o casă în care iubirea trebuie respectată sau vor apărea contradicții, aici se amplifică sentimentele și energia sexuală.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

În acest loc e necesar să locuiască niște oameni încrezători, sfătuitori, foarte diplomați și întotdeauna să se raporteze corect față de ceilalți.

2 este legat de comunitate, de parteneriate, de activități făcute împreună. 2 este recomandat să fie numărul apartamentului în care tinerii căsătoriți își petrec noaptea nunții sau luna de miere.

Pericolul va veni de la orice probleme legate de apă (inundații) și mai ales când cei care locuiesc nu se armonizează cu acest spațiu, nu sunt flexibil, nu sunt blânzi, nu dezvoltă relații frumoase.

Vibrația generală 3

Acesta este un spațiu potrivit pentru tânăra generație, unde tinerii pot fi lăsați singuri pentru a se dezvolta, pentru a învăța, pentru a studia. Nu e un loc în care să te plictisești, permanent ceva se întâmplă, avem dezordine, nu putem construi ceva stabil, totul în viața noastră este destul de împrăștiat, ca și AERUL.

E important să fie evitate excesele, impulsivitatea și nepriceperea. Acest spațiu e foarte potrivit la nivel profesional, un mic laborator în care tu ai nevoie să te dezvolți ca abilitați și talente. Dacă vrei să fii foarte stabil și practic, nu te vei simți bine în acest spatiu. Aici îți vin mereu informații noi, primești noi perspective, e o casă care vrea evoluție, te provoacă să te dezvolți, să cercetezi noi domenii, să te miști permanent.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Am cunoscut o persoană care la 3 luni după ce s-a mutat într-un astfel de apartament s-a înscris la a treia facultate, deși avea peste 45 de ani, intrebandu-o de ce a făcut asta, a răspuns că simțea extrem de intens nevoia să mai studieze încă un domeniu.

Exercițiile fizice îți vor aduce și forță spirituală și intelectuală, nu doar o condiție fizică bună.

La apartamentul cu vibrația 3 de multe ori se întâmplă lucruri ciudate, se aud zgomote, bubuituri, e parcă o agitație continuă.

Problemele în acest spațiu sunt arătate de mirosuri neplăcute, care denotă calitatea vieții oamenilor care trăiesc acolo. De asemenea un miros plăcut, “aer curat” este semn de bucurie, creativitate, împlinire și succes.

Vibrația generală 4

Casa cu numărul 4 pare un “câmp de muncă”, este un bun atelier. Tot timpul ai ceva de făcut acasă. Vrei mereu să schimbi ceva, să muți mobilierul, să mai gospodărești ceva. Are energie pentru muncă și după te poți odihni cu adevărat. Periodic vrei să schimbi ceva, să muți, nu te mulțumești cu a face curățenie impecabilă și a pune totul într-o ordine desăvârșită. Nu te poți relaxa ușor.

Dacă în această casă apare vreun scandal e ca și cum se cutremură pământul. Locatarii acestei case trebuie să fie oameni de nădejde, buni meșteșugari, nu pot locui persoane neseriose, dornice de riscuri și speculă, vor fi izgonite foarte repede.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Cel mai potrivit în această casă este să îți vezi de ale tale, să fii rezistent și vei atrage oameni ca tine. Permite dobândirea succesului pe sfera intelectuală, favorizează întâlniri și discuții de dezvoltare, călătorii și afaceri.

Dacă ești într-un moment al vieții în care nu ai încredere în forțele proprii, ești dezorientat, lipsit de ajutor și protecție, mutarea într-o casă cu vibrația generală 4 te va ajuta să vezi lucrurile mai pragmatic și totul se aseaza în jurul tău.

La 4, gospodina este “regina casei”, vei simți când mergi în vizită că acolo locuiește o familie stabilă, practică, cu tradiții.

Vibrația generală 5

La 5 vorbim de un spațiu cu o vibrație de libertate, deschidere către nou, este locul cel mai bârfit de vecini, atrage oameni nonconformiști, fără inhibiții, chiar extravaganți. Este un loc potrivit pentru socializare, de petrecere, oamenii cu aceleași interese se atrag.

Predispune la pofte carnale, dependențe, riscuri. Persoanele care aveau nevoie de pasiune în viața lor sunt atrase într-o astfel de casă. În momentul în care se mută în această casă, simt că au o viață fără restricții, cu mult entuziasm și multe idei noi, apar multe schimbări, își pot recăpăta imaginea de sine puternică. Atenție la nervozitate și riscuri extreme, pe orice plan.

Dacă vrei să duci o viață simplă, fară experiențe noi, eviți aventura și schimbarea în viața cotidiană, acest spațiu îți vă aduce neplăceri. Evită mai bine “zona de confort”.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Te împinge să călătorești, să încerci lucruri noi, locuri și oameni noi, să socializezi. Dacă stilul tău de viață e diferit de al casei, ușor, îți apare depresia. Te vrea optimist și plin de viață, nu te lasă afundat în probleme ale trecutului.

Când ești obosit și epuizat, poți avea excese de furie, explozii negative de emotionalitate. Un spațiu bun pentru “brainstorming” dacă este sediu de birou, aici fiecare poate să-și aducă propria creativitate și din toate ideile va lua naștere ceva spectaculos.

Nu este un loc în care să te plistisesti prea ușor. La nivel de atracție personală, vei observa o creștere mare, mai ales atracția sexuală și dorință de noi experiențe erotice. E un loc bun dacă te consideri “luptător” și vrei neapărat să învingi, să ajungi la un rezultat care îți aduce libertatea.

Atenție la tot ce ține de FOC, pericolele de aici apar (țigară aprinsă, aparate electronice etc).

Vibrația generală 6

La apartamentul/ casa cu numărul 6 vorbim de un loc al familiei, al armoniei, al căminului. Cu cât e mai mare familia, cu atat viața e mai frumoasă. Fiecare membru al familiei doreste ceva anume, membrii au pretenții unii de la alții si dacă sunt nerespectate pot aparea conflicte.

Dacă nu respecți noțiunea de familie, chiar dacă ești în vizită, nu te vei simți bine in această casa. Ceva se va întâmpla, noțiunea de uniune e foarte valoroasă, casa nu suportă să glumești pe seama familiei, a prieteniei si a valorilor, să nu îți bați niciodată joc de valorile familiei.

Acest număr este potrivit pentru persoanele cărora le place confortul familial, își iubesc soțiile/ soții, copiii și animalele.

Dacă persoanele care locuiesc aici au o alimentație ratională se vor bucura de sănătate fizică foarte bună. Activitatea profesională a persoanelor atrase de vibrația generală 6 este legată de frumos și estetic și persoane care își desfasoară munca cu multă responsabilitate și grijă fată de ceilalți.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Forța 6 împinge a se păstra familia, relația de cuplu, chiar dacă cei doi parteneri nu se mai inteleg bine. Apare speranta că in acel cuplu lucrurile se vor redresa, chiar daca au aparut probleme grave, chiar agresiune. Le este foarte greu sa se despartă. Insa daca relatia nu evoluează, nu se consolideaza, apare ruptura.

Dacă lucrezi de acasă și vin clienți neprietenoși in acest spațiu vor apărea neplăceri, nu se vor simți bine.

Acest spatiu este supravegheat de stihia APEI, asa ca mare atentie la orice tine de apă.

Vibrația generală 7

Spațiul guvernat de 7 are o vibrație care atrage oamenii cărora le place singurătatea sau poate sunt într-un moment al vieții în care au nevoie de introspecție, vor să-și analizeze trecutul și experiențele avute, au nevoia de a se regăsi, de a se reconecta.

E foarte bun pentru un burlac, persoană necăsătorită sau văduv. Acest spațiu îi ghidează către o cunoaștere profundă a vieții, vor putea ajunge la înțelepciune, e un loc în care să stai pe gânduri, să meditezi, să cauți propriul adevăr.

E un loc bun pentru studiu și dezvoltarea unor proiecte cu viziune. Ți se poate dezvolta intuiția și conexiunea cu Divinitatea.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Ceilalți te pot percepe ciudat, de neînțeles, e un spațiu invidios, nu te lasă să ieși prea des în lume. Te ghidează către armonia interioară, chiar dacă asta inseamnă să elimini ceva din exterior. E un loc bun pentru a începe ceva, pentru un nou început.

Aerisiți locul cât mai des posibil. Este supravegheat de 2 stihii în același timp: Aer și Apă. Pericolele de aici pot apărea.

Mare atenție la deciziile pe care le iei și la excese de orice fel, acest loc vrea o persoană care tinde către perfecțiune și este ratională.

Vibrația generală 8

Știm despre 8 că este cifra puterii și un loc cu vibrația 8 îi va atrage pe cei care au nevoie să se oprească la cele deja atinse, cei care au nevoie să aibă măsură în viața lor. Este primitor dacă te gândești și la binele altora, fă ceea ce faci gândind și la binele celorlalți, la impactul în lume.

8-ul este justițiar și te verifică dacă ai manifestat corect puterea pe care ai dobândit-o. Te învață să manifești puterea în lume corect, vrea să îți dezvolți toate talentele și să te bucuri de evoluția ta personală, nu doar să te preocupi la nivel material, financiar.

Mare atenție la a face lucrurile corect, moral și legal. Pedeapsa vine foarte repede într-un astfel de spațiu, care va atrage justiția după tine.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Acest loc te ajută să dobândești relații cu persoane care au o poziție socială influentă, te propulsează către un anumit ritm al evenimentelor importante și către un mediu select, către notorietate socială.

8-ul oferă o super-putere a mintii, a gândului care poate controla toate procesele interioare a organismului și permite fie să activați toate resursele fizice și spirituale, fie să aduceți corpul în stare totală de liniște și relaxare.

ANATOL BASARAB

Este bine să aveți cât mai multe flori în pămant și să îngrijiți de ele.

Vibrația generală 9

Acest loc îți va cere permanent să treci la alt nivel de dezvoltare, e o treaptă către un alt nivel de conștiință, de dezvoltare personală. Nu poți sta mult timp în rutină și obiceiuri, te obligă să te transformi, să ieși din rutină și din obiceiurile tale care nu servesc scopului tău personal.

Este bun pentru idealiști și romantici. E un loc potrivit dacă vrei să inventezi ceva, să aduci ceva nou în viața ta și a celorlalți. Te va înflăcăra să faci ceva nou, să aduci o transformare, să îți ridici standardele, să ajuți, să ghidezi prin ceea ce tu cunoști.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Este un loc unde vei culege roadele efortului depus în trecut, aici se amplifică iubirea și compasiunea pentru oameni și omenire. Locul ideal pentru a trai ultima etapă a vieții – bătranețea.

Acest loc cere altruism și dăruire, este guvernat de stihia Foc, însă nu le duce la extrem, până vei uita de propria ta viață. Ajută să faceți acte de caritate, vă protejați de întâmplări negative.

Atenție la tot ce poate declanșă focul.

Fiecare spațiu în care îți petreci timpul are un impact asupra ta, așa că poți obține o analiză profundă înainte de a te muta, a-ți face un sediu de firmă sau a cumpăra o locuință. Pentru o afacere sunt mai potrivite sediile cu număr impar, respectiv 1, 3, 5, 7, 9.

Nu există întâmplări atât de nefericite din care oamenii pricepuți să nu tragă vreun folos, nici atât de fericite, pe care cei nepricepuți să nu le poată întoarce în dauna lor.

LA ROCHEFOUCAULD

* Sursa de inspiratie: “Numerologia in viata fiecaruia” – Anatol Basarab

Sursa : https://www.corinastratulat.ro/ce-semnificatie-are-cifra-casei-tale/

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?