Despre Mine

 

Calatoria mea

Acum 14 ani cineva pe care l-am considerat de mare succes mi-a povestit despre Numerologie și am început să studiez, am găsit cărțile recomandate, le-am cumpărat si aprofundat.

După ce am făcut numeroase alte cursuri, am simțit ca rezonez cel mai bine cu numerologia, fascinația mea pentru cifre manifestându-se încă din copilărie, ajungând in final sa fac sute de numerograme.

Așadar, am găsit calea prin care sa ofer oricărui suflet „cartea sa de funcționare, compatibilități, daruri, haruri, umbre, bioritm, etc” !

În aceste momente, mă simt total implicata în ceea ce atrag în viața mea, mă simt conectata cu abundența Universului, totul este deja creat, trebuie doar să aleg, iar cheia este locul în care mă plasez în lume, ce oglindă mi se arată și dacă vreau să o schimb.

Sunt total și absolut responsabila pentru realitatea mea și de acolo, viața devine ca o mare petrecere, un joc minunat, unde prin pasiune darul a devenit har!

Cea mai buna șansa a mea pentru SUCCES si pentru a progresa in viață s-a datorat mai multor mentori apăruți la marile puncte de cotitura ale vieții mele. Mentorii nu numai ca știu CALEA, dar parcurg CALEA si o arata si altora. Cunoașterea CAII DE PARCURS , înseamnă CUNOSTINTE vaste, parcurgerea CAII, înseamnă EXPERIENTA, dar a arata CALEA este CHEIA.


Unul dintre cei mai importanți mentori ai mei, daca nu chiar cel mai important de pana acum, este Christian Lucas căruia a-i spune MULTUMESC este prea puțin spus, pentru toata energia, timpul, cunoașterea, experiența sa de viață , pasiunea si implicarea sa in dezvoltarea mea ca OM, dar si in acest PROIECT IMPORTANT legat de o veche pasiune a mea si pe care îl aveam creionat in minte de cel puțin 10 ani, dar care a prins abia acum contur, sub forma acestui website si pagina Facebook, Numerogold888.

Mulțumesc, cu deosebita recunoștință draga OM!

Poti sa ai revelatia autocunoasterii desavarsita.

Potentialul tau din orice punct de vedere.

Astral, spiritual si material.

Ani de experienta

numerograme quantice

Cursuri

Inspiratia mea

Multumesc cu deosebita recunostinta ghizilor mei, parte in calatoria mea spre transformare si renastere din propria cenusa si pana la desavarsirea mea spirituala care continua:

Richard Rudd, Toni Victor Moldovan, Iuliana Neagu, Romeo Popescu, Dr Dragos Ovidiu Argesanu, Dr Elena Gabor, Prof Dr. Constantin Dulcan, Dr Adrian Cranta, Cristian Muresanu, Bruce Lipton, Miceal Ledwith, Gregg Braden, Joe Dispenza, Daniel Roxin, Paul Olteanu, Anatol Basarab, Romeo Popescu, Edit Kadar, Florentina Mateescu, Luminita Ristea, Preot Adrian Singurov, Suada Agachi si Eduard Agachi, Ana Maria Ducuta, Alexandra Coman, Cristian Terran si Clarissa Damian, Voropchievici, Contele Incapuciato, Andrei S. Grama, Mihaela Dan, Georgeta Light, Laura Dinu, Connie Larkin, Mind Architect, Sursa de motivatie zilnica, Trezirea spirituala, Trezirea inteligentei etc. 

TESTIMONIALE

Dintr-o curiozitate mai veche, după numerograma mea, am solicitat pentru întreagă toată familia. De atunci toți patru ne fericim reciproc și putem să comunicăm mult mai bine, înțelegându-ne fiecare darurile și umbrele. 

Lucian Plesa

Alba - Antreprenor

Deși o cunoșteam din copilăriedupă numerograma mea am ajuns -i solicit, pentru toată familia inclusiv compatibilitățipână   acolo încât am ajuns fixăm  data nunții și a botezului. După experiența familiei mele am comandat și am recomandat celor mai apropiați prieteni ai mei sa apeleze la harul care mie mi-a schimbat viata.

Arpad Pricop

Cluj - Antreprenor

Am cunoscut-o pe prin  intermediul unei foarte bune prietene care a fost încântată de informațiile numerogramei sale. Astfel am cerut și pentru mine, dar și pentru alți prieteni, timpul dovedindu-ne   informațiile din numerograme s-au împlinit.

Mirela Clipici

Satu Mare - Functionar

Pregatit sa faci o schimbare?

Orice creatie are o carte, manual de instructiuni.
Draga omule vrei sa stii cartea de functionare? Suna-ne

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?