In lume exista o interconectare intre tot si toate care ne influenteaza viata in toate aspectele ei. Astfel exista si o legătură strânsă intre numerologie si simbolistica si proprietățile cristalelor. Acestea au anumite însușiri si corespund anumitor cifre – cifre care pot reprezenta cifra de vibratie interioara, sociala sau a destinului. Acestea pot fi purtate de către oricine in functie de nevoile pe care le are, daca doreste sa-si dezvolte un anumit potential. Sunt foarte multe cristale, insa va prezentam doar cateva dintre cele mai cunoscute.
Astfel, pentru cifra 1 avem:
Obsidianul este o piatra considerata benefica pentru cei care au ca cifra de vibratie interioara (cifrele datei de nastere adunate), cifra de vibratie sociala (cifrele lunIi de naștere adunate) sau cifra de destin (cifrele intregii date de nastere adunate si reduse la o singura cifra) 1. Este foarte recomandata in meditatie, concentrare si in depasirea blocajelor. De asemenea, este o piatra care ajuta la inceputul transformarii unei persoane.
Piatra soarelui este recomandata tot persoanelor care au asociata cifra 1. Este o piatra norocoasa, care amplifica buna dispozitie, curajul, auto-disciplina si concentrarea.
Cifra 2
Rubinul este o piatra asociata cifrei 2. Aceasta mai este numita ca fiind o piatra a succesului, care amplifica afectiunea, sensibilitatea, increderea si optimismul.
Turmalina – o piatra despre care tot auzim lucruri bune – este benefica in special celor guvernati de cifra 2. Protejeaza in special impotriva energiilor negative si da incredere, siguranta si stabilitate.
Cifra 3
Onixul este o piatra foarte cunoscuta, asociata cifrelor 3 si 6. Este o piatra care aduce in vietile noastre siguranta, increderea, norocul si prietenia.
Lapis lazuli este, de asemenea, o piatra asociata cifrei 3. Are caracteristici mentale, spirituale care te ajuta sa spui ce gandesti si sa faci alegeri intelepte.
Cifra 4
Piatra lunii este o piatra docila, asociata cifrei 4. Se situeaza in sfera energiei feminine si aduce celei care o poarta noroc, iubire, speranta si fertilitate.
Coralul chiar daca nu e propriu-zis o piatra, este asociat cifrei 4. Este o piatra, de asemenea, feminina ce are puterea de a potenta fertilitatea, vitalitatea, increderea si respectul. Se mai spune despre ea ca atrage iubirea.
Cifra 5
Asociate acestei cifre sunt doua pietre pretioase foarte apreciate: smaraldul si turcoazul.
Smaraldul este considerata o piatra a prosperitatii, a iubirii si a intelepciunii, avand un rol protector pe toate planurile: familie, cariera, sanatate.
Turcoazul este o piatra mai temperata conferind purtaporului noroc, prosperitate, liniste si prietenie.
Cifra 6
Jadul este piatra cea mai potrivita pentru a reprezenta cifra 6. Este o piatra a fidelitatii, a dragostei, a linistii, dar si a norocului si a prosperitatii. Nu degeaba era asa apreciata in Asia.
Cifra 7
Granatul este asociat cifrei 7. Acesta este o piatra a fertilitatii, a sanatatii, a energiei. De asemenea, este o piatra a angajamentului total.
Perla este potrivita pentru a servi ca talisman de prosperitate. Echilibreaza cifra 7 si atrage fericire in cuplu.
Cifra 8
Opalul, asociat cifrei 8, este considerat ca fiind o piatra magica. Aduce purtatorului iubirea fizica, dorinta si pasiunea.
Safirul se spune ca are puteri protectoare incredibile. Se spune ca este o piatra a celibatului, deci poate fi purtata de cei care nu au reusit sa isi gaseasca jumatatea, pentru a accepta mai usor acest lucru.
Cifra 9
Cristalul de stanca pare o piatra specifica cifrei 9, avand un puternic rol protector. Este o piatra a puterii de transformare.
Amazonitul este o piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei, norocului, fidelitatii in casnicie.

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?