Mulţi dintre voi, dacă nu chiar toţi, de-a lungul timpului probabil aţi observat pe cadranul ceasului de la mână, sau pe ecranele ceasurilor electronice de prin oraş o anumită ,,coincidenţă” a cifrelor orei şi a minutelor, de genul 11:11, 12:12, 22:22 etc. Pe mulţi oameni aceasta suprapunere a orei şi minutelor îi face să caute un anumit răspuns. Ce vrea să spună asta, ce înseamnă aceste cifre? De ce m-am uitat la ceas exact când arată o cifră egală a orei cu a minutului? Se ascunde în aceste cifre vre-un mesaj?

Iată răspunsul la această ghicitoare…
Timpul şi semnificaţia.
00:00 – Poţi să-ţi pui orice dorinţă şi se va realiza cu certitudine, dacă aceasta va coincide cu potenţialul tău energetic şi psihic. Dorinţa trebuie să fie una realistă, sinceră, din toată inima. Trebuie obligatoriu să vezi rezultatul final cu ochii minţii şi să te simţi implicat, bucuros, fericit văzând finalul dorinţei în minte. Realizarea dorinţei chiar şi numai în plan imaginativ trebuie să te facă deja bucuros. Întreg procesul trebuie să se desfăşoare exact până când pe ecran va apare ora 00:01. Aşadar ai la dispoziţie exact un minut, sau poate chiar mai puţin, depinde de când ai văzut ora 00:00.
01.01 – Foarte curând o să afli o veste bună din partea unui bărbat cunoscut. Ai la dispoziţie un minut să treci prin minte bărbaţii cunoscuţi care crezi că ar putea să-ţi aducă vestea. Dacă îl nimereşti în acest timp pe acel bărbat, efectul pozitiv va fi mult mai mare şi o să înţelegi mult mai multe lucruri decât vrea să spună însăşi vestea. Dacă nu îţi trece prin minte acel bărbat, atunci vestea te va bucura dar nu o să vezi mai departe de aceasta.
01.10 – Acţiunea, planul, proiectul tău nu demult început, nu va aduce rezultatele aşteptate. Te afli pe un drum greşit, puţin pe alături, pe lângă, paralel. Încă ai timp să corectezi anumite greşeli şi să redresezi situaţia. Ai la dispoziţie un minut să vazi cam care sunt acele greşeli şi cum o să le rapari. Dacă timpul s-a scurs şi nu ţi-a trecut nimic prin minte, înseamnă că situaţia nu mai poate fi schimbată.
01.11 – Nu refuza astăzi nici o propunere ce coincide cu linia interesului tău major. Cuprinde-l pe DA în braţe. acceptă propuneri chiar dacă ţi se par puţin ciudate. Mai târziu o să înţelegi că acestea au avut rostul lor. Ai un minut sau poate mai puţin ca să vezi clar în mintea ta la ce propunere ai spune primul Da, apoi următoarea, etc, până se scurge timpul. Acele propuneri câte ţi-au trecut prin minte sunt şi cele mai bune, pentru a le accepta.
02.02 – O să primeşti o invitaţie plăcută în curând, posibil să mergi undeva, să vizitezi, să participi. Accepta invitaţia de la oricine ar veni, chiar dacă această propunere este de la cineva de la care niciodată nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva. Ai la dispoziţie un minut să vezi în minte de la cine anume ai putea primi o astfel de invitaţie. Dacă ghiceşti omul în mintea ta, propunerea lui va avea un impact mult mai pozitiv şi folositor pentru tine.
02:20 – Controlează-ţi nervozitatea, nu arunca cuvinte grele, ai grijă la ce vorbeşti. Limba îţi este propriul tău duşman în această perioadă şi durează până când o să mai vezi încă odată o oră asemănătoare.
02:22 – În curând o să afli o taină, o să descoperi un apsecret. Nu îţi va plăcea ceea ce o să afli. Dacă într-un minut îţi poţi da seama cam despre ce anume poate fi vorba, o să te descurci mai bine. Dacă nu, atunci te va lua pe nepregătite.
03:03 – La uşa ta bate iubirea, dar tu eşti ocupat cu lucruri din cu totul altă lume. Fii atent, nu lasa iubirea la uşă. Dacă în acest minut îţi poţi da seama cine este el sau ea care te iubeşte în taină atunci întâlnirea cu iubirea lui sau a ei te va fascina şi totul va fi bine, o să ştii cum să reacţionezi, vei şti ce să spui, ce să faci.
03:30 – Sentimentele tale vor rămâne fără răspuns. Fii atent să nu iubeşti pe cine nu merită. Eşti pe cale să fii excrocat, folosit, exploatat sentimental. Nu te aprinde atât de tare încât să îţi arzi şi creierii. Focul pasiunii şi a iubirii trebuie să-l păstrezi în inimă.
03:33 – Eşti pe cale să întâlneşti fericirea şi norocul. Fii mai atent la oameni, la situaţii, la context. Acestea îţi vor indica calea de parcurs în mod sigur. Fii mai mult printre oameni şi în locuri publice. Acasă norocul nu vine. Norocului îi place mulţimea şi spaţiile publice.
04:04 – Încearcă să priveşti situaţia vieţii tale dintr-un alt unghi. Nu este chiar atât de rău locul său situaţia în care te afli. Putea fi şi mai rău. La tine chiar e bine, doar că tu interpretezi totul foarte greşit.
04:40 – Astăzi în mod sigur nu este ziua ta cea mai bună. Norocul, câteva zile în urmă a trecut pe lângă tine, dar tu erai ocupat cu altele şi nici măcar nu l-ai observat. Învaţă să te detaşezi de lucrurile zilnice. pe lângă ocupaţia, meseria, afacerea ta, există în jur foarte multă viaţă.
04:44 – O să primeşti o mustrare sau o critică din partea superiorilor mai ales sau a prietenilor, rudelor, părinţilor. Nu este prea bine ce faci şi nici atitudinea pe care o ai acum nu îţi este de mare folos. Realitatea e alta.
05:05.- Cei care te înconjoară pun la cale un joc necinstit împotriva ta. Este posibil să ajungi ţapul ispăşitor al lor. Fii atent în ce ,,jocuri” te bagi. Este posibil să pierzi spectaculos.
05:50 – Păzeşte-te foc şi apă. Păzeşte-te de furie şi emoţionalitate excesivă. Ţine-ţi nervii şi emoţiile în frâu. Eşti pe cale să se întâmple ceva foarte neplăcut, dacă te crezi mare cocos, invincibil, nemuritor…
05:55 – Eşti aproape să întâlneşti un om înţelept. Nu trece pe lângă el. Fii pregătit să asimilezi învăţătura de la el. Unele lucruri, învăţăminte pe care o să le auzi de la el îţi pot salva destinul.
06:06 – Mergi pe un drum ce te poate duce spre căsătorie, nuntă, cununie, Toate acestea ale tale bineînţeles. Dacă deja eşti căsătorit sau măritată, fii atentă să nu ajungi în altă parte decât la iubitul sau iubita ta. Eşti pe cale să faci greşeli de analiză şi judecata a valorilor şi liniilor morale. Te afli într-o mare ispita cu efecte foarte neplăcute dacă te gândeşti la altul decât la iubitul sau iubita ta.
07:07 – Să te fereşti de oamenii în uniformă militară, poliţienească. Nu intra în vizorul lor, nu te pune cu ei, nu intra în conflict.
08:08 – Te aştepată un salt pe linie de carieră. Nu intra în conflict cu legea şi cu oamenii puterii. Nu încalcă legea. Nu intra în război cu oamenii care deţin vre-o putere pe care tu personal nu o deţii, pentru că buturugă mică poate să răstoarne carul mare. Stai calm cel puţin până când nu o să vezi iarăşi întâmplător o altă oră de acest gen, de exemplu 12:12.
09:09 – Ai grijă la portmoneul şi geanta ta. Cineva te poate fura. Poţi avea pierderi, pagube.
10:01 – O să cunoşti un om influent care poate deveni foarte important pentru tine. Vezi cum îl tratezi, cum te comporţi, ce spui.
10:10 – A venit timpul schimbărilor. Ieşi din zona de confort, aici deja de mult timp nu se întâmplă nimic nou. Fă ceva nou, altfel rămâi prizonierul plictiselei şi a rutinei. Ce îţi va trece prin minte în acest minut să faci, sunt cele mai bune şi la îndemână lucruri. Schimbă-ţi stilul de viaţă, gândite, prejudecăţi, stereotipurile. Ieşi afară din cercul obişnuinţelor şi comodităţii.
11:11 – Eşti pe cale să devii dependent de ceva sau de cineva. Descoperă în acest minut de ce anume eşti pe cale să devii dependent. Dacă nu descoperi nimic, atunci e grav, ori e prea târziu, ori va trebui să se gândească psihologul în locul tău.
12:12. – Curaj, poţi avea succes pe câmpul nevăzut al războiului dintre sexe. Cineva în mod vădit te provoacă. Toată lumea vede asta numai tu nu.
12:21 – O să faci cunoştinţă cu o femeie (Bărbat) plăcută, interesantă şi importantă pentru tine. Acest bărbat sau femeie îţi poate schimba puternic linia destinului tău.
13:13 – Fii atent la concurenţă. Nu subestima contextele şi oamenii.
13:31 – O să obţii ceva la care visai de mult timp. Eşti pe cale să ţi se împlinească un vis. Ghici care, într-un minut. Dacă ghiceşti, atunci nu doar că se va împlini ci va avea şi alte efecte colaterale plăcute.
14:14 – Ori la bal ori la spital. Ai grijă ca ceremonia să die condusă de Iubire. Totul sau nimic, acesta este mesajul. Poţi să câştigi totul, dar depinde de nivelul tău de calificare, pricepere, abilităţi.
14:41 – Eşti pe cale să nimeresi într-o situaţie foarte neplăcută. Dacă într-un minut poţi intui care e ste acea situaţie, atunci înseamnă că încă o poţi evita sau cel puţin încă o poţi diminua. Dacă nu îţi trece prin minte ce anume se poate întâmpla, atunci o să ţi-o iei din plin.
15:15 – Urmează sfatul înţelepţilor. Nu te crede atotştiutor şi priceput la toate. Pe lumea asta sunt oameni mai pricepiţi decât tine, atât la bine cât şi la cele rele.
15:51 – Eşti pe cale să porneşti un roman de dragoste plin fe efervescenţă şi pasiune. Ai grijă doar ca romanul să se termine frumos.
16:16 – Fii atent la drumul tău, la cel din viaţă şi la drumul pe care conduci chiar acum. Vezi unde duce drumul şi cum înaintezi pe el. Nu toate drumurile duc la Roma.
17:17 – Eşti pe cale să intri într-un conflict cu cineva din cartierul tău, din vecini, cunoscuţi, amici. Nu te crede mai superior decât restul oamenilor, nu îi trata pe oameni de sus în jos. Nu uita că şi tu eşti un om, simplu muritor.
18:18 – Condu atent, vezi pe unde mergi, pe unde calci, cu cine te însoţeşti, cine e lângă tine. Contextul îţi poate spue multe secrete nebănuite.
19:19 – Mai mult curaj, tenacitate, energie, te aşteaptă succesul în treburile, afacerile tale. Eşti pe ultima sută de metri. Nu claca sau nu trândăvi, nu pierde timpul. Nu te îneca precum ţiganul la mal.
20:02 – Eşti pe cale să declanşezi o mare ceartă, tensiune, neplăcere cu cineva apropiat, drag ţie. Fii atent, înţelege că şi restul oamenilor pot avea probleme nu doar tu.
20:20. – Cearta în casă. Ţi-ai atras scandalul cu mâna şi mintea proprie. Vezi cum te descurci, dar rezolva problemele şi nu te preface că ele nu există. Dacă tu crezi că o anume problema nu există, nu acelaşi lucru îl crede problema despre tine.
21:12 – În curând o să afli despre naşterea unui copil sau chiar tu eşti pe cale să porneşti un nou proiect în afaceri, un nou proiect de viaţă. Poate chiar tu eşti în condiţia favorabilă de a te ,,naşte” într-un om nou.
22:22 – Eşti pe calea în care o să faci cunoştinţă cu oameni noi, care îţi pot deveni buni prieteni. Nu fi un îngâmfat şi fii prietenos cu cei din jur. Nici nu ştii care dintre acestea îţi poate deveni cel mai bun prieten. De cele mai multe ori, oamenii neatractivi, neinteresanţi la prima vedere, pot fi nişte oameni cu totul deosebiţi. Aparenţele înşeală.
23:23. – Te afli în situaţii, contexte, anturaje periculoase pentru destiunul tău. Cugetă mai adânc, mai mult şi mai bine la ceea ce doreşti tu personal de la această viaţă.
23:32 – Sănătate şubredă. Aigrija de sănătatea ta. Nu este rău deloc dacă o să faci un consult medical. Demnitatea, onoarea şi sănătatea se păstrează încă din tinereţe.

Toate mesaje ţi se adresează numai şi numai dacă descoperi aceste cifre pe ecranul ceasurilor în mod cu totul întâmplător. Dacă obseri că de la o vreme foarte des te întâlneşti cu acste cifre a orelor, este posibil să te afli în situaţia de a te victimiza pe tot felul de motive, ori trăieşti cu un sentiment de vinovăţie în bază a tot felul de motive numai de tine ştiute

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?