Trecem la frecvențe și mai înalte pe planetă și, în sfârșit, transcendem vechiul Pământ. Este timpul să ne găsim echilibrul interior, pe măsură ce ieșim din lumea materialistă și ne încredem în schimb în fluxul universal de energie și în evoluția cuantică.

Modelul nostru ADN se activează și îmbunătățește firele de ADN adormite. Se formează noi căi neuronale. Ne aflăm într-un val de energie de ascensiune care asistă umanitatea.
Sinele nostru Superior știe ce am venit să facem, chiar dacă imaginea completă nu este încă vizibilă. Calea va fi arătată în fiecare moment. Mute ființe au încredere în acest proces, pe măsură ce conștiința colectivă se ridică la frecvențe mai înalte de Lumină. Noi suntem Energie Divină Sacră.

Lucrătorii în Lumină / Seminţele Stelare sunt farurile Umanității, Maeștrii Constructori ai propriei Realități aici, pe Noul Pământ, pentru că vechea lume nu mai poate găzdui aceste energii superioare care nu mai sunt aliniate. Ei creează o Nouă Lume aici, bazată pe İubire, Pace, Compasiune și Empatie pentru ei înșiși și pentru Umanitate.

Este posibil să ne confruntăm cu Activări ale İnimii, care ne vor aduce în aliniere cu Sinele nostru Superior, pe măsură ce înaintăm pentru a crea schimbările și realitatea pe care le-am ales. De asemenea, ne deplasăm în câmpurile cuantice ale Energiei și Creației, unde accelerăm și ne înălțăm într-un ritm mult mai rapid decât oricând în evoluția ascensiunii umanității…

Cunoașterea interioară pe care o întruchipăm devine acum un avantaj, mai degrabă decât o povară. Atunci când avem curajul de a trăi în conformitate cu această cunoaștere, vom fi din ce în ce mai mult capabili să ne conectăm cu oameni care gândesc la fel. Vom aduce apoi profunzimea și iubirea noastră unei societăți care are cu adevărat nevoie de ele.

Atunci când începem să ne conectăm cu ceilalți din İnimă și fără așteptări, apare o explozie de inspirație, iar aceasta activează o mai mare Creativitate interioară. Atunci când suntem aliniaţi cu Sinele nostru Superior, vom atrage situații care ne susțin în eforturile noastre de a manifesta toată această creativitate. Vom fi ghidaţi de un flux de inspirație și de sincronicități.

În acest moment, Ascensiunea Pământului se intensifică. Valuri masive de Lumină și explozii de erupții Solare ajung pe planeta noastră din Cerurile Cosmice, ajutând la un salt evolutiv colectiv mai intens și mai pozitiv decât am experimentat vreodată.
Energia actuală poate părea visătoare pentru unii, provocând senzații de greutate sau presiune în corpul fizic și în sistemul senzorial, ceea ce poate duce uneori la o energie neplăcută. Aceasta provine din schimbările care au loc în sistemul nervos și, din această cauză, poate duce uneori la anxietate și supraîncărcare senzorială.

Este posibil să remarcăm că suntem mai atenți la declanșatori și la semnele potențiale, că avem grijă de sinele interior și de corpul nostru, că simțim o conștientizare sporită în procesul de vindecare și transformare a ciclului de moarte și renaștere în care ne aflăm. Acest ciclu poate scoate la suprafață mai multe frici subconștiente, răni, traume și blocaje interioare, precum și energia colectivă care ne afectează și ea.

Vindecarea dualității interioare va implica întotdeauna teme conflictuale de lumină și întuneric în minte, ceea ce va duce uneori la confuzie interioară și la incertitudine cu privire la modul în care să mergem mai departe.

Energiile ascensiunii au început să se stabilizeze după o săptămână agitată, în timpul căreia mulți s-au simțit dezorientați, poate cu greu reușind să-și articuleze gândurile din cauza a ceea ce se numește în mod obișnuit ceață cerebrală. Această stare temporară apare atunci când vechile tipare mentale sunt eliberate pentru a face loc integrării de noi informații, afectând funcțiile cognitive de bază. Această perioadă este marcată de confuzie și de un sentiment de blocaj. În general, durează între 3 și 7 zile înainte ca lucrurile să se așeze și să se stabilizeze.

Ultimele zile au fost marcate de vârfuri emoționale intense, permițând oamenilor să experimenteze vulnerabilitatea și declanșând o profundă reflecție asupra propriei fiinţe. Energiile intense i-au făcut pe mulți oameni să se simtă suprastimulați și, în mod paradoxal, atrași de perioade intense de somn. Pe măsură ce ne îndreptăm spre luna viitoare, are loc o fază sporită de Trezire Colectivă, în timp ce au loc activări majore metafizice ale corpului de lumină.

Odată cu „Marea Trezire” și transformările globale anticipate, inclusiv schimbările profunde din sectorul politic și guvernamental, există un sentiment de pregătire pentru schimbările care vor avea loc în lunile următoare.

Este vorba despre a ne lua timp pentru a ne alinia cu Sinele adevărat și autentic, pentru a găsi Pacea İnterioară în mijlocul desfășurării unei Noi Realități pământești. Să rămânem prezenți și să îmbrățișăm Esența Divină în timp ce ne îndreptăm spre o fază planetară de transformare care începe în iunie.

Adevărul este că, în ciuda schimbărilor interne nesigure și inconfortabile care au loc, multe ființe se vindecă profund și se debarasează de bagajele grele și de energia stocată, pentru a permite deschiderea unei stări de A Fi mai înalte.

Sursa : Lucrătorii în Lumină ai Ascensiunii

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?