logo numerogold888

info@numerogold888.com

Numerograma reprezintă predispozițiile (calități si defecte) la data nașterii si primirea numelui/numelor (partea statica), care, in funcție de lecțiile învățate in decursul vieții, se vor manifesta sau nu in personalitatea fiecăruia (partea dinamica), , reprezentând "CARTEA NOASTRĂ UNICĂ DE FUNCȚIONARE".

În general, toate persoanele, după 40 de ani, încep să se trezească din punct de vedere spiritual, căutând să transforme defectele în calități, continuând prin conștientizare să nu-și mai manifeste defectele repetând lecțiile vieții.

Dar, odată cunoscuta informația (negativa), recunoscuta, deci asumata, prin autodisciplina, orice trăsătura negativa se poate anula, se poate transforma, transmuta. (partea cuantica)

Deci știi? Vrei? Atunci poți! Cum? Urmând recomandările/sfaturile practice expuse mai jos.


Roberts Julia Fiona - Georgia

Cod nastere: 28.10.1967.34.7.30.3

Profilul tau

Anii 60 au inaugurat epoca „flower power" - „să facem dragoste, nu război". Cifra 6 aduce armonie, echilibru şi iubeşte frumosul şi culoarea în jurul său. Acest număr reflectă idealurile copiilor acelei generaţii. Influenţa cifrei 9, care o precedă - 196 - a adus multe schimbări în căminele, căsniciile şi în creşterea acestor copii.


Matricea ta si Semnificatia cifrelor

11 4 77
2 8
333 6 9
(1)Caracterul(4)Sanatatea Corpului(7)Talentul
(2)Energia(5)Intuitia(8)Simtul datoriei
(3)Memoria(6)Practicismul(9)Mentalul

Cifra Destinului

Cifra destinului 7
Calea vieții: Persoanele cu cifra destinului 7 se simt bine atunci când sunt lăsate să-și vadă de viața lor și să evolueze în stilul lor propriu. Caracteristici pozitive: Numarul 7 este considerat magic în multe tradiții și religii și, prin urmare, persoanele guvernate de cifra destinului 7 vor ști cum să-și trăiască viața în echilibru, între ceea ce este uman și ceea ce este divin. Intuiția lor este la cote maxime și, de aceea, simt cu acuratețe ce este bine de făcut și ce este rău.

Semnificatia numerelor in numerologie

Două cifre l - Aceste persoane au darul de a se exprima bine în orice ocazie, intrucât ştiu să ţină lucrurile sub control, menţinând cu succes echilibrul, sunt foarte potrivite pentru a lucra în domeniile afacerilor sau divertismentului.

Un singur 2 - Nativii care prezintă această configuraţie sunt oameni cu simţ al observaţiei şi sunt capabili să îşi formeze păreri exacte despre cei din jur. Deoarece sunt emotivi, adeseori nu se simt în largul lor într- un mediu competitiv şi prefera să lucreze în propriul lor ritm, ceva mai lent.

Trei sau mai multe cifre 3 - Pentru cei care au această combinaţie numerică exerciţiile fizice, sportul în general, pot fi benefice, cu toate că e posibil să nu fie foarte preocupaţi de acest tip de activitate. Deoarece acordă o mare importanţi mentalului şi imaginarului, este foarte posibil să devină prea visători şi să neglijeze prezentul. Iată de ce menţinerea unui echilibru între activitatea mentală şi cea fizică ar fi benefică pentru aceşti nativi.

Un singur 4 - Cifra 4 conferă un spirit practic oricărui grafic în care apare, nativii cu această configuraţie sunt persoane organizate, capabile să ducă la bun sfârşit o sarcină, oameni tenace, loiali şi de încredere. Adeseori sunt foarte îndemânatici: artizani, meşteşugari, pictori sau instrumentişti.

Cifra 5 lipseşte - în acest caz nativilor le lipsesc atât hotărârea, cât şi capacitate de a se mobiliza singuri. Au nevoie de imbolduri venite din afară şi, uneori, nu ştiu încotro să se îndrepte. Deşi îşi dau seama de multe dintre ocaziile ce li se oferă, nu ştiu să se folosească de ele. Pot avea numai de câştigat de la un partener care să îi impulsioneze sau de la un nume a cărui configuraţie să le ofere sprijin necesar.

Un singur 6 - Persoanele a căror numerogramă prezintă o singură cifră 6 sunt naturi creative, ce îşi doresc o viaţă de familie liniştită. Sunt iubitori de artă si interesaţi să urmeze o carieră artistică, de pildă prin folosirea creativă a calităţilor vocale. Aceşti nativi se supără dacă le este afectată în vreun fel viaţa de familie

Două cifre 7 - Persoanele cu această structură numerică sunt interesate de aflarea sensului vieţii. Prezenţa fie şi a unui singur 7 în grafic indică posibilitatea apariţiei unei preocupări faţă de metafizică, supranatural sau ocultism, în majoritatea cazurilor aceste preocupări manifestându-se în cea de-a doua parte vieţii. Viaţa acestor nativi nu este întotdeauna uşoară, iar ei nu fac nimic pentru a uşura situaţia, din cauza importanţei exagerate pe care o acordă individualismului. Nu le place să primească ajutor.

Un singur 8 - Aceşti nativi au un real talent în a aprecia calităţile celor de lângă ei; sunt buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu, în copilărie sunt foarte neastâmpăraţi. Demararea efectivă a unei sarcini nu constituie o problemă, dar uneori le este greu să o ducă până la capăt.

Un singur 9 - O singură cifră 9 indică o natură idealistă, o profundă înţelegere a relaţiilor dintre oameni şi Univers, în ultima sută de ani ce precedă anul 2000 cifra 9 apare în toate numerogramele zilei de naştere. Acest lucru indică o înţelegere subconştientă a efectelor pe care le pot avea realizările umane. Pe măsură sfârşitul acestui secol se apropia, cifra 9 a favorizat dezvoltarea unei atitudini mai tolerante şi mai deschise. Laturile negative ale acestei cifre au generat violenta şi război.

Liniile complete

1-2-3 - Linia planificatorului - Cei care au această linie se caracterizeaza prin talentul de a face planuri, au tendinţa de a reflecta înainte de a trece acţiune şi de a identifica cu precizie atât scopurile de atins, cât şi calea cea mai sigură pentru aceasta. Sunt spirite sistematice şi ordonate, oameni înzestrati pentru afaceri. Simt imboldul de a acţiona şi au atât spirit de colaborare, cât capacitate de a se integra bine într-un grup.

7-8-9 - Linia acţiunii - Nativii sunt mereu ocupaţi, puternici, debordând de energie. Pentru ei ritmul vieţii nu încetineşte niciodată, în situaţii în care alţii îsi fac planuri sau se pierd în visare, ei trec la acţiune şi, o dată hotărârile luate, nu le amână aplicarea lor. Au o mare energie fizică şi pentru ei odihna, relaxarea în aer liber şi o alimentaţie sănătoasă sunt extrem de importante. De obicei acest dinamism este însoţit de migrene de natură nervoasă.

3-6-9 - Linia intelectului - Aceste persoane posedă o gândire logică, de obicei au o memorie fidelă şi sunt extrem de inteligente. Spirite creative, au minte echilibrată şi îşi rezolvă problemele rapid şi cu uşurinţă. Se întâmplă să-si piardă răbdarea cu cei care nu sunt la acelaşi nivel cu al lor.

1-4-7 - Linia fizicului - Această linie puternică ajută la dezvoltarea unei constituţii robuste şi a unei bune condiţii fizice. Persoanele care posedă aceasta linie sunt talentate şi îndemânatice fie la lucrurile practice, fie într-o directie artistică. Au tendinţa să acorde o importanţă prea mare carierei, inegal contrabalansată de concepţiile lor revoluţionare. Linia 147 este o linie dinamica dar adeseori se loveşte în viaţă de obstacolele create de restricţiile impuse ca cifra 4, coroborate cu refuzul de a primi ajutor, specific cifrei 7.

Liniile incomplete

4-5-6 - Linia frustrării. Uneori această linie lipsă mai este numită şi linia lui Saturn, în acest caz, viaţa de familie poate prezenta probleme. De asemenea, este posibil să existe o rezervă din partea nativilor în a recunoaşte ceea ce îşi doresc cu adevărat, o ezitare în a-şi accepta propriile nevoi, întrucât se aşteaptă la prea mult din partea celorlalţi, au nevoie să se simtă liberi să acţioneze, fără a fi nevoiţi să ceară permisiunea cuiva.

2-5–8 - Linia sensibilităţii. Aceste persoane sunt exagerat de sensibile la părerile celor din jur. Este posibil ca în copilărie să fi fost marcate de o pronunţată lipsă de încredere în sine sau de un complex de inferioritate. Naturi introvertite, nu se simt în largul lor în grupuri mari şi, în general, trebuie să înveţe să se accepte aşa cum sunt.

1-5-9 - Linia resemnării. Persoanelor respective le lipseşte originalitatea, motivaţia şi hotărârea. Atunci când această linie este prezentă, ea are un effect incitant şi de consolidare a personalităţii. Dacă ea lipseşte, personalitatea nativului în cauză este dominată de lipsa unui scop în viaţă şi de blazare. Aceşti indivizi trebuie să încerce să mai evite cărările bătute de alţii.

3-5-7 - Linia scepticului. Această linie are două semnificaţii. Cea dintâi este linia persoanelor care au întotdeauna nevoie de dovezi concrete şi care au atitudine sceptică faţă de tot ceea ce ţine de metafizică (aşa cum este şi cartea de faţă, de pildă) şi o gândire conservatoare. Cea de-a doua semnificaţie, diametral opusă primeia şi mai frecventă în cazul oamenilor din zilele noastre, indică persoană cu vederi largi, receptivă la toate ideile şi credinţele noi. Această linie oferă, parcă, posibilitatea alegerii. Ea este adeseori asociată cu migrenele şi problemele nervoase.

Cifra zilei de nastere

Cifra zilei de nastere 28
Persoanele nascute in aceasta zi dau dovada de initiativa, dar si de egoism. Asemanatori celor nascuti pe data de l, se simt atrasi de conducere, cu toate ca nativii acestei zile reusesc cel mai bine in viata atunci cand au alaturi de ei partener. Personalitatea lor consta intr-o imbinare de hotarare, originalitate si discernamant. Sunt inzestrati cu o mare putere a vointei si cu capacitatea de a fi sociabili.

VIBRATIE Interioara

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul. Când cifra de vibrație interioară este mai mică decât cifra care caracterizează codul din data nașterii, norocul va apare după vârsta de 40 de ani și viceversa.

Cifra de vibrație interioară 1
Conferă individului un caracter dominant și capacitatea de a atinge scopul urmărit. Acești oameni se bazează pe ei înșiși, sunt perseverenți, creativi, dar și încăpățânați. Au puțini prieteni apropiați în anturaj tocmai datorită caracterului dominator și nu întotdeauna se fac plăcuți într-o discuție. De felul lor nu sunt interesați de prietenii, bărbații pot fi misogini, iar femeile să considere că toți bărbații sunt la fel. Egoismul îi determină să-și facă relații din interes, dar această atitudine poate costa timp și bani la un anumit moment dat.

VIBRATIE Exterioara

Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre individ și mediul exterior. Vibrația exterioară se referă și la imaginea publică a persoanei, capacitatea ei de a se adapta, de a lucra împreună cu cei din jur.

Vibrația exterioară 1
Caracteristici: încredere în sine, focalizare pe un anumit scop, bun lider, inteligență, egoism, încăpățânare. Se potrivește: în funcții de conducere

Ciclurile Vietii

În cazul de faţă, primul ciclu ( numărul lunii în care v-aţi născut) va fi așadar sub vibraţia 1, al doilea ciclu sub vibraţia 1 iar al treilea sub cea a lui 5.

Pentru cifra destinului 7: al doilea ciclu începe Ia 29 de ani, al treilea la 56.

Cifra 1 - Ciclul se caracterizează prin nevoia de a sta pe propriile picioare. Evenimentele care apar ii adaugă o doza de independenta. Persoana respective se preocupa de propriile sale nevoi, dar uneori este posibil sa își piardă răbdarea. Noi oportunități se manifesta in aceasta perioada si ii vor fi oferite poziții de conducere, chiar daca nu sunt dorite. Persoana aflata in acest ciclu trebuie sa fie hotărâta si sa aibă încredere in propriile forte.

Cifra 1 - Ciclul se caracterizează prin nevoia de a sta pe propriile picioare. Evenimentele care apar ii adaugă o doza de independenta. Persoana respective se preocupa de propriile sale nevoi, dar uneori este posibil sa își piardă răbdarea. Noi oportunități se manifesta in aceasta perioada si ii vor fi oferite poziții de conducere, chiar daca nu sunt dorite. Persoana aflata in acest ciclu trebuie sa fie hotărâta si sa aibă încredere in propriile forte.

Cifra 5- Circumstanțele se schimba in mod frecvent. Aventuri surprinzătoare apar uneori pe neașteptate. Persoanelor aflate in acest ciclu le este dificil sa rămână mai multa vreme in aceeași cariera si își pierd interesul foarte ușor. Dau dovada de adaptabilitate si comunicarea cu cei din jur este foarte importanta. Exista șansa de a calatori si de a experimenta orice este nou, iar situațiile competitive domina acest ciclu.

CIFRA OBIECTIVELOR

In fiecare data de naștere se ascunde o alta cifra importanta, cifra obiectivelor ce arata ceea ce putem realiza efectiv, către ce anume ne îndeamnă cifra destinului. De obicei, atunci când refuzam sa luam in considerare “obiectivele” noastre, încep sa se manifeste laturile negative ale numărului sub influenta căruia ne aflam (corecția karmica).

Cifra obiectivelor 2 – Scopul in viata este prietenia, sa fie de folos, sa ajute, sa colaboreze, sa ocroteasca, sacrificii pentru persoanele dragi, sa arbitreze si sa medieze situatiile dificile, sa insufleteasca si sa dea speranta celui care are nevoie.Cifra MATURITATII

Cifra maturitatii tradeaza anumite dorinte si aspiratii care ies in mod treptat la suprafata in jurul varstei de 35 de ani. Acest tel ascuns isi va face simtita prezenta pe masura ce ajungi sa te cunosti si sa te intelegi mai bine. Odata cu autocunoasterea ti se clarifica si directia pe care ar trebui sa o ai in viata. Intr-un cuvant, aceasta cifra a maturitatii este darul pe care destinul ti-l face odata cu inaintarea in varsta. Iti dai seama cum sa nu mai pierzi timp si energie pe lucruri care nu conteaza pentru tine si pentru conturarea identitatii tale.

Cifra maturității 4
Imediat ce vei depasi pragul varstei de 35 de ani, vei deveni mai organizata si mai realista. Picioarele tale se infig bine in pamant si incepi sa pui in aplicare toate planurile pe care ti le-ai facut pana la acest moment. Esti mai interesata ca niciodata de viata profesionala si pui cariera pe primul loc. Cele mai mari satisfactii le ai atunci cand vezi roadele muncii tale. Prietenii si familia se mandresc cu tine si te incurajeaza. Atentie! Ai grija sa nu te transformi intr-o persoana rigida, incapatanata si egoista. Nu uita de micile bucurii ale vietii si ofera-ti timp si pentru tine.

LECTIA KARMICA

Lipsa unui numar din nume ne vorbeste despre obstacole si limitari datorate unor lectii ramase neinvatate din alte vieti. Literele si numerele care apar in nume indica talentele si abilitatile pe care le posedam. E ca si cum am avea un atelier, in care avem la dispozitie anumite unelte. In cazul ideal, posedam uneltele corespunzatoare tuturor celor noua numere, aflate intr-o proportie echilibrata si in armonie cu restul tabloului numerologic. Numerele lipsa indica unelte care nu se afla in atelierul nostru, abilitati care trebuie dobandite pe parcursul acestei vieti. Acestea sunt Numerele Karmice. Este posibil sa recunoastem in aceste descrieri slabiciuni pe care am invatat deja sa le depasim; cu toate acestea, ele reprezinta provocari pe care vom continua sa le infruntam sub o forma sau alta de-a lungul intregii vieti.

Intelegerea si punerea in practica a acestor Lectii Karmice depinde foarte mult si de modul in care reusim sa patrundem sensul si sa echilibram energiile numerelor cuprinse in numele complet. O analiza numerologica reprezinta un tot, iar numerele actioneaza intotdeauna impreuna, ca un ansamblu. Interpretarea lor separata duce de multe ori la confuzii nedorite si la indepartarea de cunoasterea adevarata. Un caz special este cel in care un Numar Karmic corespunde unuia dintre cele patru Numere de Baza din tema numerologica (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Numarul de Realizare sau Numarul de Exprimare). In acest caz, persoana a venit in aceasta viata hotarata sa constientizeze problema corespunzatoare acelui numar si sa o rezolve. Interesant este ca in unele cazuri se poate manifesta chiar un exces de zel in aceasta directie, ceea ce duce, de la o sub-compensare initiala in copilarie, la o supra-compensare in anii maturitatii.

Lecția ta karmică 4 lipsă te poate găsi fără cârmaci și confuz în ceea ce privește direcția vieții tale. Pentru a obține concentrare și succes va trebui să stabilești o abordare metodică și disciplinată. Este important să ai o fundație pentru viața, pentru a nu te simți pierdut și zdruncinat de schimbări.

S-ar putea să ai probleme în a găsi munca pe care o faci cel mai bine, deoarece ai tendința de a fi oarecum nepractic și dezorganizat. Fără o busolă interioară puternică, vei căuta problemele vieții în afara ta, mai degrabă decât în interiorul tău. Un nou loc de muncă poate începe ca fiind „Răspunsul”, dar nu va mai avea același farmec pentru mult timp (pe măsură ce descoperi că noua muncă necesită același efort și perseverență ca și ultima, fără farmecul inițial). Concentrarea și aplicarea trebuie să fie întărite atunci când lipsește „4”.

DORINTA INIMII

Dorinta Inimii este numarul obtinut prin adunarea vocalelor din nume, si ne vorbeste despre eul intim, despre dorintele, intentiile si motivatiile care stau in spatele actiunilor tale. Alte denumiri sub care poate fi intalnit acest numar: Aspiratia sufletului, Interior, Cifra vocalelor, Cifra dorintelor, Numarul intim. Acest numar are o influenta covarsitoare asupra alegerilor pe care le faci in viata, indiferent ca este vorba de viata intima sau de cea sociala si profesionala. Acest numar mai poate fi intalnit sub denumirea de “Aspiratia Sufletului”.

Dorinta Inimii 4
Sufletul tau tanjeste dupa stabilitate, ordine si armonie. Practic si organizat, ai nevoie sa te simti in siguranta, in special din punct de vedere financiar si profesional. Esti fericit atunci cand stii ca nu mai ai datorii. Esti un prieten loial si pentru tine este important ca munca ta sa ofere siguranta celor care te inconjoara. Iei viata in serios, iar ceilalti stiu ca se pot baza pe tine. Iti doresti ca familia, caminul si o viata ta sa fie construite pe o fundatie solida si practica, bazata pe munca cinstita. Te simti implinit atunci cand ceilalti te apreciaza pentru competenta si cunostintele tale. Activitatile simple si repetitive iti aduc satisfactie si te ajuta sa iti regasesti echilibrul emotional; dar cel mai bine te simti atunci cand poti repara ceva – un obiect, o situatie, sau o persoana. O lectie importanta pentru Numarul 4: sa realizeze ca perfectiunea este o stare de spirit.

Numarul de realizare

Acest numar ne arata modul care in care cautam sa ne realizam in planul vietii concrete: social, profesional si material. Tot acest numar arata acea parte a personalitatii, pe care o exprimam in mod deschis, impresia pe care o facem asupra celorlalti.

Numarul de realizare 2
Imaginea pe care o creează este cea a unei persoane cooperante şi prietenoase. Fac faţă cu bine oricărei situaţii atunci când este nevoie de diplomaţie. Dau dovadă de mult tact şi au un real talent să dea sfaturi, să-i consoleze şi să-i ajute pe cei de lângă ei. Fiinţe inspirate, dar întotdeauna discrete, aceşti nativi pot părea timizi la început, şi nu vor fi ei cei care fac prima mişcare. Ca trăsătură negativă par vicleni dar, în general, sunt consideraţi a fi oameni degajaţi şi sinceri, care pot fi prieteni de nădejde.

Numarul ereditar

Atunci cand primim un nume, primim şi anumite programe, deoarece totul este vibratie, atunci cand rostim un cuvant. Multe dintre aceste programe sunt foarte bine implementate în subconştientul nostru, iar modalitatea implementării lor se realizează prin repetarea unor moduri de comportament, ganduri , vorbe, fapte, manifestate de către membrii familiei (la nivel transgenerational) din care facem parte şi în care ne-am născut. Aceste programe sunt acceptate şi înregistrate foarte adanc in subconstient, ajungand ca in decursul mai multor generatii sa fie integrat la nivel de ADN. Au fost cazuri cand un anumit membru al familiei a sesizat aceasta influenta negativa asupra vietii de familie si a ales sa-si schimbe numele de familie, ulterior constatand o adevarata schimbare de karma in sens pozitiv a lui, dar si a familiei nou formate.

Numarul ereditar 7 Ai o viață interioară foarte bogată, ești creativă și, poate, ai abilități artistice deosebite. Acest număr este specific marilor gânditori, celor care studiază și călătoresc foarte mult, celor care își dedică munca și cariera unor proiecte umanitare de anvergură. Dreptatea și adevărul sunt valorile pe care le prețuiești până la capăt!

Numarul Activ

Numărul activ adevărat este numele dat la naștere. Chiar dacă vă schimbați legal prenumele, numărul activ de bază este numele de naștere pe care vi l-au dat părinții. Un nume și o valoare numerică modificate din punct de vedere legal sunt mai puternice decât o poreclă. Dar orice nume folosit pentru a identifica o persoană în lume este un Număr Activ.

Număr activ 8
Prenumele tău impune respect. Esti o prezenta care iese obligatoriu in evidenta. Desigur, prin calitati majore sau prin defecte de care vorbeste lumea. Asteapta-te sa se discute despre tine, pentru ca iti e imposibil sa treci neobservat. Chiar daca esti mai retras, cu timpul, te obisnuiesti cu imaginea ta sociala.
Poti fi un model de urmat prin tenacitate si reusita sau, dimpotriva, poti intampina opozitie. Iubit de unii si contestat de altii, exista la tine aceasta dualitate care tinde spre extreme. Oricare din cele doua directii ar fi valabila, nimeni nu poate pune la indoiala taria ta de caracter. La tine, linia dintre putere si incapatanare, dintre fixatie si prejudecata este destul de fragila. Atunci cand imbratisezi o anumita convingere, vrei sa o impui si celorlalti. Daca nu reusesti cu vorba buna, constrangerile, amenintarile si abuzurile sunt forme de autoritate cu care te intalnesti nu de putine ori. Iar acestea sunt trasaturile care te discrediteaza cel mai mult. Odata confirmat statutul tau, intervine instinctul de conservare. Asadar, la scurt timp dupa ce ai intrat intr-un rol, intervine teama de a nu pierde ceea ce ai castigat. Sentimentul ca decazi in ochii celorlalti iti afecteaza stima de sine si iti poate da stari de anxietate. Esti genul care se agata din rasputeri sa-si pastreze locul. Sau, poate, scaunul.
Personalitatea ta intriga si e drept ca, in caz de nevoie, poti sa devii si tu intrigant pentru a ajunge acolo unde tintesti. Ai un amestec de duritate si de blandete, de ironie si de afectiune, incat nu stie omul de unde sa te apuce. Deseori depasesti puterea de intelegere a celorlalti.
Fermitatea convingerilor iti trasfera insa o mare capacitate de a depune efort. Poti munci pe branci, pana la epuizare, mai ales daca ai o motivatie sau iti propui un scop precis. Iar la tine, idealul pe care tii cu tot dinadinsul sa-l transmiti mai departe copiilor tai este: “Trebuie sa fii cineva!” sau “Trebuie sa ajungi departe in viata!”. Exista la tine aceasta latura competitiva care te pune in relatie cu ceilalti. Tu, desigur, trebuie sa fii in top. Ideea aceasta de “a nu fi mai prejos decat altul” se poate transforma chiar in obsesie. De aceea, probabil te compari destul de mult cu altii. Risti sa vezi prea mult calitatile tale si defectele celorlalti. De aceea, obiectivitatea, detasarea, impartialitatea sunt pentru tine lectii de invatat. Trebuie sa vezi mai departe de interesul tau, atfel poti fi acuzat, pe buna dreptate, de egoism.
Ambitia este probabil cea mai mare calitate a ta. Si tocmai ea te poarta inainte spre acea imagine publica pe care vrei sa o construiesti. Este foarte important pentru tine sa ocupi un loc privilegiat, sa fii percepout drept “cineva”. Perspectiva de a conduce, de a fi lider, este pentru tine o mare tentatie. Totusi, pentru tine reputatia este mai importanta decat functia. Daca una decurge din cealalta, cu atat mai bine.
Succesul si aprecierea celorlalti sunt cei mai importanti factori motivationali pentru tine. Daca esti in centrul atentiei, ai sentimentul de confort psihic deplin. Semeni foarte mult cu cei al caror prenume are vibratia 1. Numai ca tu nu vrei sa stralucesti doar pentru ca ai un ego pronuntat, ci pentru ca din aceasta postura te bucuri de recunoastere. Aceasta nevoie sociala da valoare aspiratiilor personale.
Impulsiv si pus pe fapte mari, nu accepti esecul si stii sa inveti din orice infrangere. Esti extrem de pragmatic si iti place sa comanzi. Inutil sa adaugam ca nu iti place sa te supui. De aceea, trebuie sa faci uz maxim de inteligenta atunci cand iti alegi partenerul/ partenera, care e de preferat sa fie mai maleabil/ a. In proverbul “Doua pietre tari nu se inteleg”, tu esti piatra din care sar cele mai multe scantei. Dar viata are mare rabdare cu tine, pentru ca, in timp, esti predispus la lectii din care sa inveti ca daca nu stii sa cedezi din cand in cand, risti sa pierzi tot, si mai ales pe cei dragi de langa tine. Esti printre cei care nu se nasc intelepti, dar devin intelepti in urma unor situatii limita.
Esti constient ca nimic nu vine de la sine. Fiind refractar la schimbare, tu accepti cu greu legea universala a acceptarii, care spune ca daca opui rezistenta unui lucru, acel lucru te va face sa suferi. Dupa cum tu esti un individ autoritar, obisnuit sa dea ordine, la fel si viata te strange cu usa si te face sa inveti cu forta din experiente.
Dar tu esti pregatit pentru orice. Ai puterea sa razbesti pana la capat si sa demonstrezi intregii lumi de ce esti in stare. Stii prea bine ca esti facut sa reusesti!
Putere
- tăria de caracter se conjugă cu ”pofta de mărire”
- predispoziții: pentru accidente prin strivire ori înțepare.
Terapia potrivita - meloterapie

8 +7

Numarul de exprimare

Acest numar reprezinta principalul tel catre care tindem in aceasta viata, o versiune ideala a fiintei noastre, pe care o putem atinge prin dezvoltarea deplina si armonioasa a potentialului cu care ne nastem. Daca nu vom reusi sa ne implinim acest ideal, vom avea intotdeauna o senzatie de gol sufletesc, de saracie spirituala, indiferent de bogatia si de succesul de care am avea parte.
Transformarea începe cu autocunoașterea.
Tu cine ești? Ce te motivează? Care sunt talentele si abilitățile tale?
Care este telul tău in viață?
Pornește ACUM in călătoria transformării tale personale!

Numărul de Exprimare 6
Ești o persoana iubitoare si grijulie, inclinata spre a pune nevoile celorlalți înaintea celor proprii. Ești responsabil si de încredere si pui preț pe dreptate si onestitate. Vei fi condus de sentimentul datoriei întreaga viață, chiar daca uneori iți va părea o povara prea grea.
Ai un simt artistic dezvoltat; ești intens preocupat de frumusețe si armonie. Ai talent muzical. Din păcate, in foarte multe cazuri talentele creative ale numărului 6 fie rămân nedezvoltate, fie sunt reprimate din cauza inclinației de a-si sacrifica timpul si plăcerile pentru a se pune in serviciul celorlalți. Ești creativ in toate domeniile vieții, in special cel vizual.
Ai un talent natural de a îngriji de flori, grădini si animale. Iubești atât de mult copiii, încât numerologii te-au botezat “Mama cosmica”, sau “Tatăl cosmic”. Însăși forma cifrei șase evoca imaginea unei femei însărcinate.
Te atrag întotdeauna obiectele frumoase, iar uneori ești tentat sa le dobândești prin mijloace nepotrivite. Este bine sa iți controlezi tendința de te baga in treburile altora, de a deveni un tiran in cămin, sau de a tine sa ai întotdeauna ultimul cuvânt in disputele din familie.
Pe de alta parte, ai capacitatea de a înțelege dilemele celorlalți si de a găsi soluții creative. Darul tau natural de a oferi căldura si consolare alina sufletele rânite ca un balsam vindecător. Oferi si la randul tau atragi dragoste, apreciere si recunoștință.

Anul personal

Anul personal ne arata ce obiective avem de atins intr-un an universal. Anul universal ne arata energia generala, si care se obtine insumand toate cifrele anului curent reduse la o cifra.

Anul personal 9 - Anul finalizării ciclului, al bilanțului.
Este un an favorabil pentru acumularea cunoștințelor. Nu este potrivit ca in acest an sa fie inițiate, orice fel de acțiuni, proiecte dar se pot pune bazele unor schimbări pe care dorim sa le facem in viitor in toate domeniile vieții. In acest an s-a ajuns pe o treaptă mai înaltă de viziune asupra lumii. Vor apărea situații de viață in care va fi necesar să vă corelați cu lumea înconjurătoare într-un mod cu totul diferit, dar şi felul in care veți fi abordați de lumea exterioara se va face intr-un fel nou, toata diferit de cel de pana acum. Pot sa apară noi responsabilități si obligații. Este anul examenelor vieții, asemănător examenelor de sfârșit de an școlar si funcție de rezultatele obținute așa va începe următorul ciclu de 9 ani următor, de pe o treapta superioara sau inferioara.
Este perioada de terminare a proiectelor începute şi de asumare a consecințele actelor trecute. Este bine ca in acest an sa dam drumul anumitor situații de viață, lucruri sau oameni este anul cernerii sau al curățeniei. Nu este un an favorabil căsătoriei, iar despărțirile, divorțurile sunt extrem de dificile şi cu consecințe dezastruoase mai ales daca sunt inițiate de către dumneavoastră. Pot fi abandonate doar relațiile si proiectele care v-au epuizat., dar faceţi-o ca şi cum ați răspunde inițiativelor altora. . Este bine ca in acest an afacerile sa fie puse în ordine si sa faceți curățenie după recoltele" anului precedent. Este o perioadă bună pentru scris, pentru planificările anului ce urmează, pentru analize şi bilanțuri.

TIPURI DE VIATA PERSONALA

Viața personala ne arata LECTIA PERSONALA. Este domeniul in care apar cele mai mule suferințe si lucruri pe care nu le putem controla. Atunci când ne confruntam cu situații dificile de viață pe care efectiv nu le putem controla, înseamnă ca tocmai ne confruntam cu o LECTIE DE VIATA care se regăsește de cele mai multe ori in acest număr.
Venirea noastră pe Pământ se face incarnându-ne succesiv in mai multe vieți care au tipul de viață de la 1 la 9. După ce am învățat, in decursul mai multor vieți lecția de tip 1 trecem la al doilea tip de viață si așa mai departe pana ajungem la tipul de viață 9. Sunt doua categorii mari si o categorie de mijloc
1. De la 1 la 4 inclusiv sunt așa numiții ,,Bebeluși ai Universului,,
2. De la 6 la 9 sunt ,,Inițiații=Bătrânii Universului
3. Viața personala cu număr 5 se afla intre cele doua categorii

Pentru tipurile de viață de la 1 la 4 sunt admise greșeli mai multe sau anumite rătăciri pentru ca sunt bebeluși de grădiniță si nu are nici un sens sa te superi sau sa ai prea mari pretenții de la ei. In cadrul acestei categorii, excepție fac doar entitățile care s-au reincarnat pe Pământ la cerere si se presupune ca ar fi parcurs măcar o singura data acest ciclu de la 1 la 9. Aceștia se mai numesc si bebelușii Universului si pot greși de mai multe ori deoarece UNIVERSUL le acorda încă o șansă si încă o șansa. Bebelușii se înțeleg bine intre ei si pot sa facă rău din prostie, neglijenta, iar relele, pagubele comise nu sunt chiar atât de grave, de regula sunt reparabile.

Pentru tipurile de viață de la 5 la 9 regulile se aplica mult mai dur si concret, sancționându-se fiecare greșeală din punct de vedere al UNIVERSULUI. Aceștia au de regula preocupări de spiritualitate înaltă. Inițiații sau ,,bătrânii Universului,, au cunoașterea, dar pot face mult rău daca nu gândesc, vorbesc si acționează in acord cu Legile Divine. In cazul acestora in momentul in care greșesc primesc pedepse cu carul pentru ca sunt tratați ca Bătrâni ai Universului deoarece au cunoaștere si experiență din alte vieți mult mai mare. De regula lor li se aplică imediat ,,ai greșit-ai plătit,, ceea ce pana la urma nu este deloc un lucru chiar atât de rău, deoarece aceștia au posibilitatea sa vadă si sa îndrepte imediat greșeală. Ca excepție exista cazuri când am putea trata o persoana care are același număr ca si noi si sa gândim ,,ca e la fel ca noi si sa nu fie…,, Noi putând fi pe Lumina, iar acela sa fie pe Întuneric si sa ne ,,prăjească,, așa frumos ca intr-o tigaie încinsă.
Cum putem știi daca cineva este pe Întuneric sau pe Lumina.
,,Bebelușii,, se înțeleg bine intre ei, iar ,,inițiații,, asemenea. Exista si excepții intre înțelegerea buna intre bebeluși si inițiați in cazul in care ,,inițiatul,, il duce in ,,brațe,, pe ,, bebeluș,, , adică sa aibă grija de el.
Dacă un maestru îți dă tot felul de învățături din care nu prea ai ce alege este mai bine să nu te mai duci pe acolo. Fiecare dintre voi, la un moment dat, pe o anumită treaptă de dezvoltare, aveți nevoie de un anumit maestru.
Nu există maeștri mai buni sau mai răi. Ci doar unii lângă care te simți bine și unii lângă care nu te simți confortabil. Se știe că fiecare discipol primește exact maestrul de care are nevoie, funcție de nivelul energetic, vibrațional si de dezvoltare spirituala pe care se afla. De aceea, te poți simți foarte bine lângă un maestru, iar după o perioadă, să nu te mai simți bine și să ai nevoie de următorul maestru. Este absolut normal și firesc.
Se spune: Atunci când discipolul este pregătit, apare și maestrul. Și este foarte adevărat!

Tipul de viață personală cu numărul 6- Lecția iubirii necondiționate

Trăiți ca pentru a moșteni lumea, dar trebuie mai întâi sa învățați cum funcționează si se echilibrează creierul si organismul, cum sa aveți grija de corp ca sa-i puteți folosi la maximum calitățile. Exista numeroase cazuri in care cei care au viață personala 6 se pot naște sau dobândi probleme de sănătate, care prin cursuri de terapie alternativa, va puteți învinge boala crescând din punct de vedere spiritual, alchimizând aceasta suferință in ceva mult mai înalt. Aceasta viață este una foarte materialista sau tinde sa devina, de aceea aceasta viața trebuie trăită in așa fel pentru a înțelege către finalul ei ca NU trebuie trăită astfel. Daca aveți o karma pozitiva veți avea parte de iubire si fericire in relații, dar daca este una negativa atunci s-ar putea sa aveți parte de nefericire si dezamăgiri repetate. Iubirea necondiționată, intuiția este esențială in aflarea unui echilibru intre materialism si spiritualitate. Mintea este nuna la job, dar in probleme de viață este bine sa alegeți intuiția, deoarece aceasta este legata de subconștient care este conectat la câmpul informațional cuantic si care garantează luarea unor decizii corecte indiferent de informațiile care vin înspre voi in acel moment.
Relațiile cele mi potrivite si de lunga durata ale acestora, sunt cu ,,Bătrânii=Inițiații,, Universului si care au o viață personala 5,6 sau 7.

REMEDIU DE SANATATE

Persoanele cu cifra destinului 7 şi sănătatea
Deoarece aceste persoane pot fi dotate cu anumite capacităţi extrasenzoriale, este posibil ca cele mai mari probleme ale lor să fie de ordin psihic. Aici intră depresia, tulburările de comportament, tulburările de memorie. De asemenea când sunt stresaţi pot avea adesea senzaţia de nod în gât. Aceştia mai pot avea probleme legate de circulaţia venoasă dar şi ceva probleme la aparatul reproductiv.

CIFRA OBSTACOLELOR

In momentul in care înțelegem cerințele propriului număr al provocării, vom ști cum sa controlam mai bine anumite aspecte ale vieții noastre, având in acest sens posibilitatea de a minimaliza ecoul 'căderilor' si obstacolelor care pot apărea pe parcursul vieții. Încă de la naștere, fiecăruia dintre noi ii sunt hărăzite anumite abilități si defecte, anumite “slăbiciuni” si puncte forte. Daca urmărim scopul împlinirii noastre ca ființe umane trebuie sa ne înfruntăm slăbiciunile si in mod conștiincios sa depunem efort pentru evoluția propriei personalități. In numerologie, provocările pe care le întâlnești in cursul vieții reprezintă perioade fluide, lecții ale destinului de la care nu ai voie sa lipsești.

Cifra 7. Graba, emotivitatea, nu duc nimic până la sfârșit, părere de sine exagerată.

Pietre Semipretioase Norocoase

Numarul destinului 7: AMETIST
Cuvinte cheie: Lumina interioara, spiritualitate
Misiune: Sa iti dezvolti propria spiritualitate, intuitie, incredere si deschidere.

Meseria Potrivita

Cifra destinului 7: Ingeniosul
Faci parte din categoria celor mai deștepți oameni. Ingenios, introvertit şi inteligent, vei excela indiferent de domeniul în care alegi să profesezi. Munca de detectiv, servicii secrete, cercetare in orice domeniu de activitate. Domeniul actoriei sau al matematicii te va face să te exteriorizezi de minune.

Creaza un profil nou Concluzie Audio Concluzie Scrisa