logo numerogold888

info@numerogold888.com

Numerograma reprezintă predispozițiile (calități si defecte) la data nașterii si primirea numelui/numelor (partea statica), care, in funcție de lecțiile învățate in decursul vieții, se vor manifesta sau nu in personalitatea fiecăruia (partea dinamica), , reprezentând "CARTEA NOASTRĂ UNICĂ DE FUNCȚIONARE".

În general, toate persoanele, după 40 de ani, încep să se trezească din punct de vedere spiritual, căutând să transforme defectele în calități, continuând prin conștientizare să nu-și mai manifeste defectele repetând lecțiile vieții.

Dar, odată cunoscuta informația (negativa), recunoscuta, deci asumata, prin autodisciplina, orice trăsătura negativa se poate anula, se poate transforma, transmuta. (partea cuantica)

Deci știi? Vrei? Atunci poți! Cum? Urmând recomandările/sfaturile practice expuse mai jos.


Jobs Steven Paul - California

Cod nastere: 24.02.1955.28.10.24.6

Profilul tau

Anii 50 s-a simţit, din nou, nevoia de libertate şi au avut loc multe schimbări progresiste, de la respingerea îngrădirilor de orice fel până Ia curiozitatea faţă de lume în general, după restricţiile impuse de cifra 4


Matricea ta si Semnificatia cifrelor

11 44
2222 55 8
6 9
(1)Caracterul(4)Sanatatea Corpului(7)Talentul
(2)Energia(5)Intuitia(8)Simtul datoriei
(3)Memoria(6)Practicismul(9)Mentalul

Cifra Destinului

Cifra destinului 1
Calea vieții: Persoanele cu cifra destinului 1 reușesc în viață dacă lucrează pe cont propriu. Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de această cifră sunt hotărâte să aibă succes. Spiritul întreprinzător de care dau dovadă le face să acționeze cu perseverență și să se impună cu autoritate. Odată ce s-au fixat pe un anumit scop, nimic nu le mai poate sta în cale, mai ales pentru că au mereu încredere în forțele proprii. Tot timpul își găsesc câte ceva de făcut, deoarece au multă energie mentală pe care simt nevoia să o consume prin activități constructive.

Semnificatia numerelor in numerologie

Două cifre l - Aceste persoane au darul de a se exprima bine în orice ocazie, intrucât ştiu să ţină lucrurile sub control, menţinând cu succes echilibrul, sunt foarte potrivite pentru a lucra în domeniile afacerilor sau divertismentului.

Trei sau mai multe cifre 2 - Adeseori aceşti nativi au aptitudini muzicale. sunt oameni emotivi, înţelegători faţă de cei din jur, nevoia pe care o resimt de a-şi proteja vulnerabilitatea îi poate face să pară reci sau preocupaţi. Au tendinta să afişeze o severitate care, de fapt, nu îi caracterizează. Nu le place să treacă la fapte şi, atunci când sunt obligaţi să o facă, reacţionează în mod exagerat.

Cifra 3 lipseşte - Această combinaţie indică lipsa imaginaţiei, teama de Creativitate sau dificultăţi în exprimarea ei. De asemenea, matematica poate fi un domeniu dificil.

Două cifre 4 - Aceşti nativi au nevoie de ordine şi curăţenie şi sunt gata să muncească timp îndelungat. Totuşi, ar trebui să aibă grijă să nu devină prea materialişti. Au o remarcabilă dexteritate în utilizarea mâinilor.

Două cifre 5 - în cazul acestei combinaţii numerice libertatea dobândeşte o mai mare importanţă şi poate cauza probleme în familie. Nativii au o putere mai mare de autocontrol şi mai multă hotărâre. Prea multă încredere în propriile forţe poate conduce la comiterea de greşeli.

Un singur 6 - Persoanele a căror numerogramă prezintă o singură cifră 6 sunt naturi creative, ce îşi doresc o viaţă de familie liniştită. Sunt iubitori de artă si interesaţi să urmeze o carieră artistică, de pildă prin folosirea creativă a calităţilor vocale. Aceşti nativi se supără dacă le este afectată în vreun fel viaţa de familie

Cifra 7 lipseşte - în acest caz se poate observa o anumită neîncredere în forţele proprii, teama de singurătate şi scepticismul faţă de tot ceea ce ţine de metafizică. pentru a crede ceva, aceşti nativi au nevoie de dovezi solide. Nu sunt amatori de exerciţiu fizic.

Un singur 8 - Aceşti nativi au un real talent în a aprecia calităţile celor de lângă ei; sunt buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu, în copilărie sunt foarte neastâmpăraţi. Demararea efectivă a unei sarcini nu constituie o problemă, dar uneori le este greu să o ducă până la capăt.

Un singur 9 - O singură cifră 9 indică o natură idealistă, o profundă înţelegere a relaţiilor dintre oameni şi Univers, în ultima sută de ani ce precedă anul 2000 cifra 9 apare în toate numerogramele zilei de naştere. Acest lucru indică o înţelegere subconştientă a efectelor pe care le pot avea realizările umane. Pe măsură sfârşitul acestui secol se apropia, cifra 9 a favorizat dezvoltarea unei atitudini mai tolerante şi mai deschise. Laturile negative ale acestei cifre au generat violenta şi război.

Liniile complete

4-5-6 - Linia voinţei - Aceşti nativi se concentrează asupra viziunilor şi dorinţelor lor, lăsând deoparte orice altceva. Au o imensă putere a voinţei şi nu vor renunţa cu uşurinţă la ambiţiile din copilărie, în general au un singur ţel în viata

2-5-8 - Linia sentimentelor - Dragostea, spiritualitatea şi sensibilitatea fata de ceilalţi se manifestă în mod echilibrat, întrucât se remarcă printr-o tendinta pronunţată de a-şi exprima sentimentele în mod artistic, aceşti nativi se simt de obicei, atraşi de scenă. Pentru ei dragostea este foarte importantă, întrucât au necesităţi emoţionale profunde.

1-5-9 - Linia hotărârii - Nativii a căror numerogramă are în configuraţie această linie sunt persoane hotărâte să realizeze multe în viaţă şi să facă tot bine. Toţi copiii născuţi în anii `50 au această linie şi au devenit, mai târziu, oamenii plini de succes ai anilor `80. Aceşti nativi au capacitatea de a nu se descuraja în faţa obstacolelor şi de a se mobiliza din nou, cu uşurinţă, să ia totul de la capăt. Au tendinţa să rămână ataşaţi de unele idei şi proiecte chiar şi atunci când nu mai este cazul.

Liniile incomplete

1-2-3 - Această linie nu are cum să lipsească în întregime. Totuşi, dacă două dintre numerele care o compun lipsesc, acest lucru indică faptul că nativul respectiv trebuie să gândească mai mult înainte de a acţiona şi să îşi planifice viaţa şi obiectivele sale într-o manieră mai constructivă

7-8–9 - Linia inerţiei. Persoanele în numerogramă cărora nu apare linia 789 preferă să mediteze şi să îşi pună la punct ideile înainte de a trece, efectiv, la acţiune. Deşi cei din jur pot interpreta atitudinea lor ca tergiversare, acest lucru este inexact, pentru că, în realitate, nativii respectivi au nevoie să se simtă pregătiţi pentru a trece la fapte, mai degrabă decât să se gândească la acestea.

3-6-9 - Linia excentricităţii. Cei care nu posedă această linie au o gândire neconvenţională şi nu aplică întotdeauna logica în rezolvarea problemelor, întâmpină dificultăţi legate de valorificarea creativităţii şi ar trebui să accepte în viaţa lor şi aspectele artistice, inspirate, ale existenţei.

1-4-7 - Linia amăgirii, în această situaţie, se pune foarte puţin accent pe latura practică şi pe materialismul existenţei de zi cu zi. Nativii care prezintă această configuraţie trebuie să înveţe să acţioneze cu ceva mai mult dinamism in viaţă. Pot avea o constituţie fizică şubredă şi nu le place singurătatea. Este nevoie să-şi cultive un spirit mai puţin conformist, deoarece au tendinţa să rămâna prizonierii rutinei.

3-5-7 - Linia scepticului. Această linie are două semnificaţii. Cea dintâi este linia persoanelor care au întotdeauna nevoie de dovezi concrete şi care au atitudine sceptică faţă de tot ceea ce ţine de metafizică (aşa cum este şi cartea de faţă, de pildă) şi o gândire conservatoare. Cea de-a doua semnificaţie, diametral opusă primeia şi mai frecventă în cazul oamenilor din zilele noastre, indică persoană cu vederi largi, receptivă la toate ideile şi credinţele noi. Această linie oferă, parcă, posibilitatea alegerii. Ea este adeseori asociată cu migrenele şi problemele nervoase.

Cifra zilei de nastere

Cifra zilei de nastere 24
Cei nascuti pe 24 sunt firi artistice, desi exagerat de serioase. Asemanatori nativilor zilei de 6, sunt atrasi de artele decorative, iar caminul constituie un loc important pentru ei. Pretuiesc mult creativitatea si sunt oameni de incredere, loiali si prietenosi.

VIBRATIE Interioara

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul. Când cifra de vibrație interioară este mai mică decât cifra care caracterizează codul din data nașterii, norocul va apare după vârsta de 40 de ani și viceversa.

Cifra de vibrație personală 6
Este cifra armoniei. Persoane norocoase, au drumul către succes asigurat. Sunt echilibrați, liniștiți, sunt orientați spre partea umană a vieții, spre confortul căminului și familiei. Fideli, tandri, cinstiți, sunt adevărați prieteni de nădejde. Lucrează bine în echipă și au talentul de a întreține relațiile sentimentale, de familie sau cele sociale. Doresc să mențină echilibrul în societate și devin bun mediatori în situații de conflict. Iubesc pacea și armonia, sunt mult mai încântanți de un cerc liniștit de prieteni și de confortul casnic decât de muncă. Asta nu înseamnă că nu sunt muncitori, dimpotrivă.

VIBRATIE Exterioara

Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre individ și mediul exterior. Vibrația exterioară se referă și la imaginea publică a persoanei, capacitatea ei de a se adapta, de a lucra împreună cu cei din jur.

Vibrația exterioară 2
Caracteristici pozitive: armonie, calm, echilibru, tact, onestitate, sensibilitate, răbdare, poate fi ușor influențat. Se potrivește: în funcții secundare de conducere, bun în negocieri, lucrează bine în echipă.

Ciclurile Vietii

În cazul de faţă, primul ciclu ( numărul lunii în care v-aţi născut) va fi așadar sub vibraţia 2, al doilea ciclu sub vibraţia 6 iar al treilea sub cea a lui 2.

Pentru cifra destinului 1: cel de-al doilea ciclu începe la 35 de ani, cel de-al treilea la 62.

Cifra 2 - In cursul acestui ciclu apar oportunități de a se integra in anumite grupuri, de a lucra in cadrul unor organizații mari sau de a intra intr-o echipa. Persoanele sunt sensibile la părerile celor din jur, au mulți prieteni si este posibil sa aibă parte de recunoaștere publica, deși, de cele mai multe ori, fără sa întreprindă nimic pentru a o obține. Au nevoie de companie, iar in aceasta perioada evenimentele se dezvolta cu încetineală, așa încât este posibil sa fie nevoite sa urmeze calea indicata de ceilalți.

Cifra 6 - Cu toate ca exista multe oportunități de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata căminului, deoarece mediul familial este foarte important. Persoanele aflate in acest ciclu sunt dispuse sa-si asume responsabilități si li se cere sfatul adeseori. Au nevoie de dragoste in viată si sunt mereu in căutarea echilibrului. Viața lor familiala este fie armonioasa, fie furtunoasa.

Cifra 2 - In cursul acestui ciclu apar oportunități de a se integra in anumite grupuri, de a lucra in cadrul unor organizații mari sau de a intra intr-o echipa. Persoanele sunt sensibile la părerile celor din jur, au mulți prieteni si este posibil sa aibă parte de recunoaștere publica, deși, de cele mai multe ori, fără sa întreprindă nimic pentru a o obține. Au nevoie de companie, iar in aceasta perioada evenimentele se dezvolta cu încetineală, așa încât este posibil sa fie nevoite sa urmeze calea indicata de ceilalți.

CIFRA OBIECTIVELOR

In fiecare data de naștere se ascunde o alta cifra importanta, cifra obiectivelor ce arata ceea ce putem realiza efectiv, către ce anume ne îndeamnă cifra destinului. De obicei, atunci când refuzam sa luam in considerare “obiectivele” noastre, încep sa se manifeste laturile negative ale numărului sub influenta căruia ne aflam (corecția karmica).

Cifra obiectivelor 8 – Scopul in viata este succesul material. Scopuri foarte ambtitioase prin afirmarea personalitatii in fata celorlalti, obtinand un statut important prin merite proprii. Dispun de multa vointa, perseverenta, capacitate de a depasi greutatile, nu conteaza cat de umile si dificile sunt experientele, ei le vor depasi. Nu s-au nascut ca sa se distreze, nici sa-si ocoleasca responsabilitatile, cei care se vor lasa dominati de aceste debilitati, vor regreta si vor plati pentru asta cu o mare frustrare, pentru ca ei trebuie sa se inalte foarte sus si sa nu accepte pozitii intermediare. Au o mare tarie morala, infrunta cu mult curaj adversitatile si au insusirea de a transforma esecul in success. Au respect pentru bunuri materiale si spirituale dar nu sunt avari, nici meschini, mai degraba isi doresc o viata libera pentru a se bucura de cei care depind de ei din punct de vedere familial sau social. Sunt persoane tari, hotarate care sunt un sprijin deosebit pentru cei neajutorati. Mintea lucida si hotarata, ambitia, indrazneala, ii vor ajuta sa realizeze orice obiectiv deoarece sunt muncitori neobositi, eficace si responsabili. Adevarati conducatori, au scopul, datoria de a-i indruma pe ceilalti catre o viata mai buna.Cifra MATURITATII

Cifra maturitatii tradeaza anumite dorinte si aspiratii care ies in mod treptat la suprafata in jurul varstei de 35 de ani. Acest tel ascuns isi va face simtita prezenta pe masura ce ajungi sa te cunosti si sa te intelegi mai bine. Odata cu autocunoasterea ti se clarifica si directia pe care ar trebui sa o ai in viata. Intr-un cuvant, aceasta cifra a maturitatii este darul pe care destinul ti-l face odata cu inaintarea in varsta. Iti dai seama cum sa nu mai pierzi timp si energie pe lucruri care nu conteaza pentru tine si pentru conturarea identitatii tale.

Cifra maturității 2
Pe masura ce devii mai matura, vei descoperi ca ai un talent care se dezvolta in ceea ce priveste intelegerea oamenilor si lucrul cu alte persoane. Abilitatea ta de a-i influenta pe altii prin tact si diplomatie va creste. Aceste talente te vor insoti de-a lungul carierei tale, dar si in afaceri. Vei deveni din ce in ce mai perspicace, mai iscusita si vei invata arta discriminarii. Sensibilitatea ta la nevoile si dorintele altora se imbunatateste dramatic. Vei fi capabila sa evaluezi motivatiile oamenilor cu o claritate tot mai mare si cu o precizie stranie. Descoperi ca vei putea obtine mai multe rezultate prin persuasiune, prin puterea de convingere si prin orientarea si ghidarea blanda, si nu prin forta bruta. Va trebui sa inveti sa iti asumi rolul, precum si puterea din spatele tronului tau. Influenta ta este mai putin publica si este posibil sa nu primesti intotdeauna recunoasterea publica pe care o meriti. Cu toate acestea, satisfactia ta vine din faptul ca vezi ca propriile tale idei se fructifica, din rezultatele muncii in echipa si din eforturile de cooperare. Daca ai deja mai multe cifre de 2 in schema ta, s-ar putea sa devii excesiv de sensibila, o caracteristica pe care va trebui sa o tii sub control. Daca ai putine cifre de 2 in schema ta, influenta numarului maturitatii va creste foarte mult capacitatea ta de a lucra in mod armonios cu alti oameni, in echipa.

LECTIA KARMICA

Lipsa unui numar din nume ne vorbeste despre obstacole si limitari datorate unor lectii ramase neinvatate din alte vieti. Literele si numerele care apar in nume indica talentele si abilitatile pe care le posedam. E ca si cum am avea un atelier, in care avem la dispozitie anumite unelte. In cazul ideal, posedam uneltele corespunzatoare tuturor celor noua numere, aflate intr-o proportie echilibrata si in armonie cu restul tabloului numerologic. Numerele lipsa indica unelte care nu se afla in atelierul nostru, abilitati care trebuie dobandite pe parcursul acestei vieti. Acestea sunt Numerele Karmice. Este posibil sa recunoastem in aceste descrieri slabiciuni pe care am invatat deja sa le depasim; cu toate acestea, ele reprezinta provocari pe care vom continua sa le infruntam sub o forma sau alta de-a lungul intregii vieti.

Intelegerea si punerea in practica a acestor Lectii Karmice depinde foarte mult si de modul in care reusim sa patrundem sensul si sa echilibram energiile numerelor cuprinse in numele complet. O analiza numerologica reprezinta un tot, iar numerele actioneaza intotdeauna impreuna, ca un ansamblu. Interpretarea lor separata duce de multe ori la confuzii nedorite si la indepartarea de cunoasterea adevarata. Un caz special este cel in care un Numar Karmic corespunde unuia dintre cele patru Numere de Baza din tema numerologica (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Numarul de Realizare sau Numarul de Exprimare). In acest caz, persoana a venit in aceasta viata hotarata sa constientizeze problema corespunzatoare acelui numar si sa o rezolve. Interesant este ca in unele cazuri se poate manifesta chiar un exces de zel in aceasta directie, ceea ce duce, de la o sub-compensare initiala in copilarie, la o supra-compensare in anii maturitatii.

Lecția ta karmică 8 ne spune că ai capacitatea de a atrage o sumă considerabilă de bani și de a te descurca bine în afaceri. Dar lipsa cifrei 8 este posibil să provoace suișuri și coborâșuri majore în afacerile tale financiare, dacă nu ești prudent cu privire la modul în care îți gestionezi resursele.

Ai capacitatea de a atrage bani, dar aceștia au tendința de a scăpa printre degete. Acest lucru provine dintr-o atitudine de atotștiutor și un comportament încăpățânat care te împiedică să iti cunoaște limitele. Dorința ta de a reuși te poate face să accepți prea multe riscuri (și să-ți lași prea puțin timp pentru a cultiva relațiile importante). Echilibrul este cheia pentru a depăși deficitul pe care îl poate aduce un 8 lipsă.

Această lecție karmică te obligă să îți cunoști limitele și limitele resurselor tale.

DORINTA INIMII

Dorinta Inimii este numarul obtinut prin adunarea vocalelor din nume, si ne vorbeste despre eul intim, despre dorintele, intentiile si motivatiile care stau in spatele actiunilor tale. Alte denumiri sub care poate fi intalnit acest numar: Aspiratia sufletului, Interior, Cifra vocalelor, Cifra dorintelor, Numarul intim. Acest numar are o influenta covarsitoare asupra alegerilor pe care le faci in viata, indiferent ca este vorba de viata intima sau de cea sociala si profesionala. Acest numar mai poate fi intalnit sub denumirea de “Aspiratia Sufletului”.

Dorinta Inimii 2
Dorinta ta este sa fii admirat si iubit de toata lumea. In adancul sufletului tau ai o nevoie profunda de dragoste si armonie. Ceea ce te-ar face sa te simti cu adevarat implinit ar fi sa te simti dorit de o persoana speciala din viata ta. Datorita sinceritatii, diplomatiei si adaptabilitatii de care dai dovada, poti fi un excelent mediator de conflicte. Sensibilitatea si blandetea ta reprezinta o adevarata forta vindecatoare ce aduce sprijin si armonie celor din jurul tau.In general ai tendinta sa te dai la o parte si sa ii lasi pe altii sa ia decizii pentru tine. Ai o incredere foarte mare in oameni, iar cand acestia te dezamagesc, te porti de parca ar fi venit sfarsitul lumii. O lectie importanta pentru Numarul 2: sa accepte oamenii asa cum sunt.

Numarul de realizare

Acest numar ne arata modul care in care cautam sa ne realizam in planul vietii concrete: social, profesional si material. Tot acest numar arata acea parte a personalitatii, pe care o exprimam in mod deschis, impresia pe care o facem asupra celorlalti.

Numarul de realizare 8
Nativii a căror cifră a consoanelor este 8 dau impresia unor persoane puternice, sigure pe sine şi foarte capabile. Par ambiţioşi şi hotarati să reuşească în viaţă şi au obiective clar precizate. Cu toate acestea viaţa lor nu pare prea uşoară, deoarece frământările şi ghinionul îi urmăresc uneori. Tipic pentru aceşti nativi este tendinţa de a se confrunta fie cu succese răsunătoare fie cu eşecuri lamentabile, în general sunt adevăraţi luptători, tenace, buni cu cei de lângă ei, dar uneori devin avari şi materialişti. Simt nevoia să fie stăpâni pe situaţie în orice circumstanţe.

Numarul ereditar

Atunci cand primim un nume, primim şi anumite programe, deoarece totul este vibratie, atunci cand rostim un cuvant. Multe dintre aceste programe sunt foarte bine implementate în subconştientul nostru, iar modalitatea implementării lor se realizează prin repetarea unor moduri de comportament, ganduri , vorbe, fapte, manifestate de către membrii familiei (la nivel transgenerational) din care facem parte şi în care ne-am născut. Aceste programe sunt acceptate şi înregistrate foarte adanc in subconstient, ajungand ca in decursul mai multor generatii sa fie integrat la nivel de ADN. Au fost cazuri cand un anumit membru al familiei a sesizat aceasta influenta negativa asupra vietii de familie si a ales sa-si schimbe numele de familie, ulterior constatand o adevarata schimbare de karma in sens pozitiv a lui, dar si a familiei nou formate.

Numarul ereditar 1 Este un număr care reprezintă individualitatea, caracterul puternic, dar și singurătatea. Ai o mare încredere în tine, moștenită și cultivată din familie, dar ai prea puțină încredere în ceilalți. De aceea, ai tendința să fii singuratică și egoistă sau cel puțin indiferentă și rece cu străinii.

Numarul Activ

Numărul activ adevărat este numele dat la naștere. Chiar dacă vă schimbați legal prenumele, numărul activ de bază este numele de naștere pe care vi l-au dat părinții. Un nume și o valoare numerică modificate din punct de vedere legal sunt mai puternice decât o poreclă. Dar orice nume folosit pentru a identifica o persoană în lume este un Număr Activ.

Număr activ 9
O viata in cautarea fericirii. Acesta e mesajul cifrat in prenumele tau. Iar pentru tine, ca sa fii fericit, nu trebuie decat sa-i vezi fericiti pe cei din jur.
Lasi deseori impresia ca te-ai nascut pentru altii. Esti altruist pana la uitarea de sine. Ii pui pe ceilalti pe primul plan si esti gata sa le sari in ajutor la cel mai mic semn. Nu e cazul sa te consideri insa un martir si sa astepti recompense. Daca te dedici celorlalti, trebuie sa faci asta din convingere spirituala si din iubire neconditionata.
Esti un mare adversar al conflictelor si al situatiilor tensionate. Psihologic, explicatia e simpla: esti o persoana extrem de sensibila, de o emotivitate care poate merge pana la timiditate. Nu pentru ca ti-e teama sa accepti confruntarea, ci pentru ca nu vrei sa ranesti si preferi sa te porti cu manusi. De altfel, emotiile tale se pot rispi tocmai in public, daca esti pus in fata unei audiente numeroase. Luminile rampei ti se potrivesc cel mai bine, indeosebi daca lupti pentru o cauza sau aperi un ideal umanitar. Poti fi cel mai bun luptator pentru drepturilor celor multi si cel mai bun aparator al cauzelor sociale.
Adesea iti alegi un drum si te implici in activități de pe urma cărora au de beneficiat cat mai multi oameni. Iubirea pe care esti capabil sa o daruiesti este mai mult impersonala. Nu prestezi un serviciu de dragul cuiva anume, ci vrei binele si bunăstarea tuturor. Iar pentru asta, treci direct la fapte si te angajezi total. Întrebarea pe care ti-o pui frecvent este “Daca nu eu, atunci cine?”. Nu te deranjează sa preiei inițiativa, sa-i mobilizezi pe ceilalti si sa iei asupra ta sarcini care nu te privesc in mod direct. Esti însă atat de devotat celorlalți, incat actele de voluntariat te caracterizeaza foarte bine. Esti cel mai bun si mai loial prieten. Nu astepti sa vina totul de la celalalt. Tu esti primul care sare in ajutor. Muncești pe brânci, planifici si organizezi totul cu mare grija si ești convins ca, in timp, roadele muncii tale se vor arata. De altfel, ascensiunea ta poate fi lenta, dar este sigura.
Generos la culme, ești un factor de armonie in mediul tău dăruirea de care ești capabil. Desigur, in cazul in care alegi sa înoți împotriva curentului dat de aceasta vibrație, poți ajunge sa te pui mereu in centru si sa refuzi misiunea pe care o ai. In acest caz, poti căpăta o forma de egoism care te lasa indiferent la nevoile celorlalți. Astfel, de la implicare la indiferenta nu este decat un pas, pe care deseori il faci.
Individualismul tau iese oricum intotdeauna la suprafata. Preferi sa lucrezi de unul singur sau sa te implici in activitati in care te poti detasa de ceilalti si te poti afirma ca individ unic. Ești preocupat de ideile inalte si esti predispus la meditație. Desi sociabil si saritor, nu respingi izolarea si singurătatea. Locurile retrase iti pot stimula creativitatea si iti permit sa te manifești in voie. De altfel ai tendința de a-ti crea o lume proprie in care sa te lasi luat de valul inspiratiei. Partenerul/ partenera potrivit/a pentru tine este persoana care stie sa iti respecte nevoia de singuratate si individualismul.
Iti place sa sfidezi limitele si sa depășești granițele, chiar la propriu. Calatoriile la distanta sunt benefice pentru tine, pentru ca iti dezvaluie oameni si obiceiuri pitoresti. Daca nu calatoresti fizic, cauti compensatie prin lectura, filme, sau alte forme artistice. Iti place elementul de senzatie si esti atras de mistere. Esti o persoana foarte originala, un amestec de naivitate si scepticism. Trebui sa inveti sa te adaptezi la realitatea imediata, pentru ca altfel risti sa devii egocentric si sa devii un factor de revolta care vrea sa rastoarne ordinea cunoscuta si acceptata de toata lumea.
Altruism
- sari în foc pentru cel care cere să i se întindă o mână
- predispoziții: pentru accidente produse prin contact cu… focul.
Terapia potrivita - meloterapie

9 +1

Numarul de exprimare

Acest numar reprezinta principalul tel catre care tindem in aceasta viata, o versiune ideala a fiintei noastre, pe care o putem atinge prin dezvoltarea deplina si armonioasa a potentialului cu care ne nastem. Daca nu vom reusi sa ne implinim acest ideal, vom avea intotdeauna o senzatie de gol sufletesc, de saracie spirituala, indiferent de bogatia si de succesul de care am avea parte.
Transformarea începe cu autocunoașterea.
Tu cine ești? Ce te motivează? Care sunt talentele si abilitățile tale?
Care este telul tău in viață?
Pornește ACUM in călătoria transformării tale personale!

Numărul de Exprimare 1
Ești un lider înnăscut, independent si individualist. Ambițios, îndrăzneț si original, nu te dai in laturi sa folosești metode noi si netestate pana acum. Ești un explorator si un inovator. Dispui de o energie inepuizabila, ești încrezător in puterile tale si nu obișnuiești sa te bazezi pe alții.
Forța si perseverenta sunt atuurile tale pentru succes. Ești pregătit sa depășești frontierele cunoașterii si sa te avanti pe cărări nebătute. Dispui de o voință puternica, la care se adaugă puterea de concentrare si capacitatea de a-ti vizualiza scopurile. Nu te dai niciodată bătut, ci iți urmezi neabătut telurile.
Iți susții cu tărie convingerile. Odată convins de corectitudinea ideilor tale, le aperi pina in pânzele albe, cu o totala lipsa de flexibilitate. Oamenii reacționează diferit fata de aceasta atitudine: pe unii ii inspira, pe alții ii îndepărtează.
Ai tendința de a fi egocentric, dominator si la extrema, chiar bătăuș. Poti deveni foarte critic fata de ceilalți, plangandu-te ca oamenilor le lipsește sârguința si determinarea ta. Aceasta atitudine de intoleranta însă ii poate îndepărta pe membrii familiei si pe prieteni din jurul tău. Trebuie sa inveti sa iti controlezi aceasta tendință, pentru a menține armonia in relații.
Iți asumi cu ușurința rolul protectorului, si ești gata sa treci la acțiune atunci când este nevoie de un conducător.
Mândria poate fi cauza căderii tale. Te identifici in asemenea măsură cu scopurile si ambițiile tale, încât uneori refuzi sa vezi vreun cusur sau o fisura care ar putea duce la eșecul planurilor tale.

Anul personal

Anul personal ne arata ce obiective avem de atins intr-un an universal. Anul universal ne arata energia generala, si care se obtine insumand toate cifrele anului curent reduse la o cifra.

Anul personal 6 - anul familiei, căsătoriei sau divorțurilor
Este anul întăririi familiei sau a destrămării acesteia. Este un an favorabil pentru iubire, dar, în același timp, dar in aceeași măsură, poate aduce cu sine un cutremur în interiorul familiei, pentru a verifica cât de puternic este clădirea și fundația acesteia. Dacă construcția familiei va rezista, unui eventual cutremur, atunci ea va deveni şi mai puternică în viitor. Anul este favorabil pentru a întemeierea sau pentru consolidarea familiei, iar in cazul celor căsătoriți deja ar fi bine să nu facă modificări în cercul familiei lor. De asemenea ,este un an favorabil pentru alegerea unui nou loc de trai, care poate fi un alt oraș sau chiar o altă țară.
Din analiza multor matriței numerologice s-a constatat chiar statistic vorbind, că procentul divorțurilor în familiile create în anul numerologic cu numărul 6, măcar al unuia dintre soți este cu mult mai mic decât în acele familii în care niciunul dintre soți nu s-a căsătorit în acest an. Numărul divorțurilor în familiile în care ambii soți s-au căsătorit în anul 6 este, in general, foarte mic aproape inexistent.
Este indicat sa va căsătoriți in acest an dar sa aveți grijă ca și partenerul să se afle în același an al ciclului. Altfel, dacă va fi sa apară pe viitor probleme, atunci ele vor apărea numai din direcția soțului sau soției care nu se află în anul 6 al ciclului, în momentul căsătoriei.
Este anul cel mai plăcut, în care succesul și reușita bat la ușă. An lipsit de probleme financiare și momentul potrivit pentru a face mici ajustări în muncă. Este bine daca puteți să abandonați proiectele care nu mai merg.
Este un an ce beneficiază de protecție divină. Are o vibrație domestică, pozitivă, deci este perfect pentru încheierea unei căsătorii, pentru consolidarea relațiilor cu partenerul (a), cu copiii sau pentru a avea grijă de casă. Sprijină dedicarea în totalitate familiei. An bun pentru vindecarea rănilor şi împăcarea cu dușmanii. Perioadă bună pentru arte şi pentru a-i servi sau ajuta pe alţii. Perioadă deosebit de înfloritoare.

TIPURI DE VIATA PERSONALA

Viața personala ne arata LECTIA PERSONALA. Este domeniul in care apar cele mai mule suferințe si lucruri pe care nu le putem controla. Atunci când ne confruntam cu situații dificile de viață pe care efectiv nu le putem controla, înseamnă ca tocmai ne confruntam cu o LECTIE DE VIATA care se regăsește de cele mai multe ori in acest număr.
Venirea noastră pe Pământ se face incarnându-ne succesiv in mai multe vieți care au tipul de viață de la 1 la 9. După ce am învățat, in decursul mai multor vieți lecția de tip 1 trecem la al doilea tip de viață si așa mai departe pana ajungem la tipul de viață 9. Sunt doua categorii mari si o categorie de mijloc
1. De la 1 la 4 inclusiv sunt așa numiții ,,Bebeluși ai Universului,,
2. De la 6 la 9 sunt ,,Inițiații=Bătrânii Universului
3. Viața personala cu număr 5 se afla intre cele doua categorii

Pentru tipurile de viață de la 1 la 4 sunt admise greșeli mai multe sau anumite rătăciri pentru ca sunt bebeluși de grădiniță si nu are nici un sens sa te superi sau sa ai prea mari pretenții de la ei. In cadrul acestei categorii, excepție fac doar entitățile care s-au reincarnat pe Pământ la cerere si se presupune ca ar fi parcurs măcar o singura data acest ciclu de la 1 la 9. Aceștia se mai numesc si bebelușii Universului si pot greși de mai multe ori deoarece UNIVERSUL le acorda încă o șansă si încă o șansa. Bebelușii se înțeleg bine intre ei si pot sa facă rău din prostie, neglijenta, iar relele, pagubele comise nu sunt chiar atât de grave, de regula sunt reparabile.

Pentru tipurile de viață de la 5 la 9 regulile se aplica mult mai dur si concret, sancționându-se fiecare greșeală din punct de vedere al UNIVERSULUI. Aceștia au de regula preocupări de spiritualitate înaltă. Inițiații sau ,,bătrânii Universului,, au cunoașterea, dar pot face mult rău daca nu gândesc, vorbesc si acționează in acord cu Legile Divine. In cazul acestora in momentul in care greșesc primesc pedepse cu carul pentru ca sunt tratați ca Bătrâni ai Universului deoarece au cunoaștere si experiență din alte vieți mult mai mare. De regula lor li se aplică imediat ,,ai greșit-ai plătit,, ceea ce pana la urma nu este deloc un lucru chiar atât de rău, deoarece aceștia au posibilitatea sa vadă si sa îndrepte imediat greșeală. Ca excepție exista cazuri când am putea trata o persoana care are același număr ca si noi si sa gândim ,,ca e la fel ca noi si sa nu fie…,, Noi putând fi pe Lumina, iar acela sa fie pe Întuneric si sa ne ,,prăjească,, așa frumos ca intr-o tigaie încinsă.
Cum putem știi daca cineva este pe Întuneric sau pe Lumina.
,,Bebelușii,, se înțeleg bine intre ei, iar ,,inițiații,, asemenea. Exista si excepții intre înțelegerea buna intre bebeluși si inițiați in cazul in care ,,inițiatul,, il duce in ,,brațe,, pe ,, bebeluș,, , adică sa aibă grija de el.
Dacă un maestru îți dă tot felul de învățături din care nu prea ai ce alege este mai bine să nu te mai duci pe acolo. Fiecare dintre voi, la un moment dat, pe o anumită treaptă de dezvoltare, aveți nevoie de un anumit maestru.
Nu există maeștri mai buni sau mai răi. Ci doar unii lângă care te simți bine și unii lângă care nu te simți confortabil. Se știe că fiecare discipol primește exact maestrul de care are nevoie, funcție de nivelul energetic, vibrațional si de dezvoltare spirituala pe care se afla. De aceea, te poți simți foarte bine lângă un maestru, iar după o perioadă, să nu te mai simți bine și să ai nevoie de următorul maestru. Este absolut normal și firesc.
Se spune: Atunci când discipolul este pregătit, apare și maestrul. Și este foarte adevărat!

Tipul de viață personală cu numărul 9- Lecția conducătorului

Acest tip de viată nu va permite sa mințiți, sa faceți ceva necinstit, sau sa profitați de pe urma altora, obligatia voastră morala fiind aceea de a va comporta cu generozitate, dreptate si cinste. Daca nu respectați aceste principii veți plăti foarte repede, Universul=Tatăl nu va acționa cu indulgenta in privința voastră.
Provocarea principala este de a va păstra nealterata natura spirituala si de a nu va pierde credința in Dumnezeu, indiferent de încercările prin care treceți. Daca va veți manifesta ca un adevărat Maestru atunci veți obține tot ce aveți nevoie pentru a face tot ceea ce dorii. Universul va conspira in aceasta direcție si veti primi toate resursele financiare sau umane favorabile exact cat aveți nevoie si la momentul potrivit (timpul Domnului).
Deoarece este ultimul tip de viață pe Pământ pentru a merge in alte sfere mai înalte, trebuie sa va pregătiți sa plecați de pe pământ fără păcate prea mari sau deloc.

REMEDIU DE SANATATE

Persoanele cu cifra destinului 1 şi sănătatea
Vibraţia acestei cifre este în strânsă legătură cu inima. Acest lucru poate însemna că aceste persoane ar putea să întâmpine de-a lungul existenţei probleme legate de bolile cardiovasculare. Cei cu această cifră a destinului conform sursei sunt persoane citite care şi-a dedicat viaţa mai mult studiului decât sufletului. Din acest motiv s-ar putea să sufere odată cu trecerea timpului de probleme psihice. De asemenea aceste persoane este posibil să dobândească ceva probleme oftalmologice ori stomatologice. Alte boli de care s-ar putea să mai suferea acestea sunt legate de coloana vertebrală.

CIFRA OBSTACOLELOR

In momentul in care înțelegem cerințele propriului număr al provocării, vom ști cum sa controlam mai bine anumite aspecte ale vieții noastre, având in acest sens posibilitatea de a minimaliza ecoul 'căderilor' si obstacolelor care pot apărea pe parcursul vieții. Încă de la naștere, fiecăruia dintre noi ii sunt hărăzite anumite abilități si defecte, anumite “slăbiciuni” si puncte forte. Daca urmărim scopul împlinirii noastre ca ființe umane trebuie sa ne înfruntăm slăbiciunile si in mod conștiincios sa depunem efort pentru evoluția propriei personalități. In numerologie, provocările pe care le întâlnești in cursul vieții reprezintă perioade fluide, lecții ale destinului de la care nu ai voie sa lipsești.

Cifra 1. Le complică viața mai târziu următoarele caracteristici: lipsa de voință, vorba multă, bârfa, utilizarea capacităților de comunicare în scopuri egoiste sau murdare, ambiții peste măsură, egoism și falsitate. Dacă folosești aceste caracteristici trebuie să știi că nu o să ai decât de suferit.

Pietre Semipretioase Norocoase

Numarul destinului 1: GRANAT
Cuvinte cheie: Curaj, putere
Misiune: Sa fii un lider si sa cultivi increderea in toate aspectele vietii tale.

Meseria Potrivita

Cifra destinului 1: Liderul
Eşti un lider înnăscut, un inovator . Jobul potrivit pentru tine este legat de divertisment, antreprenoriat, I.T, vanzari, cariera militara sau orice profesie independentă. Persoanele cu numărul destinului 1 au mare succes în afaceri.

Creaza un profil nou Concluzie Audio Concluzie Scrisa