logo numerogold888

info@numerogold888.com

Numerograma reprezintă predispozițiile (calități si defecte) la data nașterii si primirea numelui/numelor (partea statica), care, in funcție de lecțiile învățate in decursul vieții, se vor manifesta sau nu in personalitatea fiecăruia (partea dinamica), , reprezentând "CARTEA NOASTRĂ UNICĂ DE FUNCȚIONARE".

În general, toate persoanele, după 40 de ani, încep să se trezească din punct de vedere spiritual, căutând să transforme defectele în calități, continuând prin conștientizare să nu-și mai manifeste defectele repetând lecțiile vieții.

Dar, odată cunoscuta informația (negativa), recunoscuta, deci asumata, prin autodisciplina, orice trăsătura negativa se poate anula, se poate transforma, transmuta. (partea cuantica)

Deci știi? Vrei? Atunci poți! Cum? Urmând recomandările/sfaturile practice expuse mai jos.


Eminescu Mihai - Botosani

Cod nastere: 15.01.1850.21.3.19.10

Profilul tau

Anii 50 s-a simţit, din nou, nevoia de libertate şi au avut loc multe schimbări progresiste, de la respingerea îngrădirilor de orice fel până Ia curiozitatea faţă de lume în general, după restricţiile impuse de cifra 4


Matricea ta si Semnificatia cifrelor

111111
2 55 8
3 9
(1)Caracterul(4)Sanatatea Corpului(7)Talentul
(2)Energia(5)Intuitia(8)Simtul datoriei
(3)Memoria(6)Practicismul(9)Mentalul

Cifra Destinului

Cifra destinului 3
Calea vieții: Persoanele cu cifra destinului 3 au o viață împlinită dacă se lansează în afaceri. Caracteristici pozitive: Persoanele guvernate de această cifră a destinului sunt înzestrate cu multă imaginație creativă și, de aceea, se pot considera norocoase. Au puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm și se implică în diverse activități, fără să le pese de riscuri. Acesta este și atuul care le asigură succesul în afaceri. Persoanele cu cifra de destin 3 au poftă de viață și iubesc distracțiile. Umorul debordant pe care îl manifestă este molipsitor și pentru alții, de aceea la petreceri sunt mereu în centrul atenției. Socializarea este un punct important în viața lor, pentru că prin interacțiunea cu cei din jur își îmbogățesc bagajul de cunoștințe generale.

Semnificatia numerelor in numerologie

Cifra l lipseşte - Această situaţie va apărea numai în unele numerograme al celor născuţi după ultima zi a lui 1999. Oamenii din al căror grafic lipseşte cifra l au nevoie săşi dezvolte încrederea în sine şi hotărârea. Trebuie să fie mai dispuşi să preia iniţiativa şi să nu mai permită celor din jur să treacă cu uşurinţa peste dorinţele lor. Este important să înveţe să-şi afirme personalitatea.

Un singur 2 - Nativii care prezintă această configuraţie sunt oameni cu simţ al observaţiei şi sunt capabili să îşi formeze păreri exacte despre cei din jur. Deoarece sunt emotivi, adeseori nu se simt în largul lor într- un mediu competitiv şi prefera să lucreze în propriul lor ritm, ceva mai lent.

Un singur 3 - Nativii acestei grupe sunt oameni interesanţi, entuziaşti si spirituali. Au o imaginaţie bogată, care le poate fi de un real folos în cariera Persoane creative şi inteligente, îşi ajută prietenii aflaţi la ananghie. Aceasta faţadă strălucitoare nu permite decât arareori să se vadă adevărata forţă ascunsa în spatele acestui număr.

Cifra 4 lipseşte - Această structură numerică indică faptul că problemele cotidiene ar trebui abordate cu spirit practic. E posibil ca celor cu această configuraţie să le displacă sarcinile plictisitoare, de zi cu zi. Neglijarea detaliilor creează probleme. Este, de asemenea, posibil să nu ducă întotdeauna la bun sfârşit sarcinile ce le revin.

Două cifre 5 - în cazul acestei combinaţii numerice libertatea dobândeşte o mai mare importanţă şi poate cauza probleme în familie. Nativii au o putere mai mare de autocontrol şi mai multă hotărâre. Prea multă încredere în propriile forţe poate conduce la comiterea de greşeli.

Cifra 6 lipseşte - Aceşti nativi nu sunt total adaptaţi la viaţa de familie care pentru ei, nu va fi niciodată centrul universului. Dragostea lor de frumos şi arte trebuie cultivată. Este foarte posibil ca în copilărie să fi fost foarte ataşaţi de unul dintre părinţi şi, în prezent, ceva lipseşte, cu siguranţă, vieţii lor de familie

Cifra 7 lipseşte - în acest caz se poate observa o anumită neîncredere în forţele proprii, teama de singurătate şi scepticismul faţă de tot ceea ce ţine de metafizică. pentru a crede ceva, aceşti nativi au nevoie de dovezi solide. Nu sunt amatori de exerciţiu fizic.

Un singur 8 - Aceşti nativi au un real talent în a aprecia calităţile celor de lângă ei; sunt buni organizatori, ordonaţi şi atenţi la fiecare detaliu, în copilărie sunt foarte neastâmpăraţi. Demararea efectivă a unei sarcini nu constituie o problemă, dar uneori le este greu să o ducă până la capăt.

Un singur 9 - O singură cifră 9 indică o natură idealistă, o profundă înţelegere a relaţiilor dintre oameni şi Univers, în ultima sută de ani ce precedă anul 2000 cifra 9 apare în toate numerogramele zilei de naştere. Acest lucru indică o înţelegere subconştientă a efectelor pe care le pot avea realizările umane. Pe măsură sfârşitul acestui secol se apropia, cifra 9 a favorizat dezvoltarea unei atitudini mai tolerante şi mai deschise. Laturile negative ale acestei cifre au generat violenta şi război.

Liniile complete

1-2-3 - Linia planificatorului - Cei care au această linie se caracterizeaza prin talentul de a face planuri, au tendinţa de a reflecta înainte de a trece acţiune şi de a identifica cu precizie atât scopurile de atins, cât şi calea cea mai sigură pentru aceasta. Sunt spirite sistematice şi ordonate, oameni înzestrati pentru afaceri. Simt imboldul de a acţiona şi au atât spirit de colaborare, cât capacitate de a se integra bine într-un grup.

2-5-8 - Linia sentimentelor - Dragostea, spiritualitatea şi sensibilitatea fata de ceilalţi se manifestă în mod echilibrat, întrucât se remarcă printr-o tendinta pronunţată de a-şi exprima sentimentele în mod artistic, aceşti nativi se simt de obicei, atraşi de scenă. Pentru ei dragostea este foarte importantă, întrucât au necesităţi emoţionale profunde.

1-5-9 - Linia hotărârii - Nativii a căror numerogramă are în configuraţie această linie sunt persoane hotărâte să realizeze multe în viaţă şi să facă tot bine. Toţi copiii născuţi în anii `50 au această linie şi au devenit, mai târziu, oamenii plini de succes ai anilor `80. Aceşti nativi au capacitatea de a nu se descuraja în faţa obstacolelor şi de a se mobiliza din nou, cu uşurinţă, să ia totul de la capăt. Au tendinţa să rămână ataşaţi de unele idei şi proiecte chiar şi atunci când nu mai este cazul.

Liniile incomplete

4-5-6 - Linia frustrării. Uneori această linie lipsă mai este numită şi linia lui Saturn, în acest caz, viaţa de familie poate prezenta probleme. De asemenea, este posibil să existe o rezervă din partea nativilor în a recunoaşte ceea ce îşi doresc cu adevărat, o ezitare în a-şi accepta propriile nevoi, întrucât se aşteaptă la prea mult din partea celorlalţi, au nevoie să se simtă liberi să acţioneze, fără a fi nevoiţi să ceară permisiunea cuiva.

7-8–9 - Linia inerţiei. Persoanele în numerogramă cărora nu apare linia 789 preferă să mediteze şi să îşi pună la punct ideile înainte de a trece, efectiv, la acţiune. Deşi cei din jur pot interpreta atitudinea lor ca tergiversare, acest lucru este inexact, pentru că, în realitate, nativii respectivi au nevoie să se simtă pregătiţi pentru a trece la fapte, mai degrabă decât să se gândească la acestea.

3-6-9 - Linia excentricităţii. Cei care nu posedă această linie au o gândire neconvenţională şi nu aplică întotdeauna logica în rezolvarea problemelor, întâmpină dificultăţi legate de valorificarea creativităţii şi ar trebui să accepte în viaţa lor şi aspectele artistice, inspirate, ale existenţei.

1-4-7 - Linia amăgirii, în această situaţie, se pune foarte puţin accent pe latura practică şi pe materialismul existenţei de zi cu zi. Nativii care prezintă această configuraţie trebuie să înveţe să acţioneze cu ceva mai mult dinamism in viaţă. Pot avea o constituţie fizică şubredă şi nu le place singurătatea. Este nevoie să-şi cultive un spirit mai puţin conformist, deoarece au tendinţa să rămâna prizonierii rutinei.

3-5-7 - Linia scepticului. Această linie are două semnificaţii. Cea dintâi este linia persoanelor care au întotdeauna nevoie de dovezi concrete şi care au atitudine sceptică faţă de tot ceea ce ţine de metafizică (aşa cum este şi cartea de faţă, de pildă) şi o gândire conservatoare. Cea de-a doua semnificaţie, diametral opusă primeia şi mai frecventă în cazul oamenilor din zilele noastre, indică persoană cu vederi largi, receptivă la toate ideile şi credinţele noi. Această linie oferă, parcă, posibilitatea alegerii. Ea este adeseori asociată cu migrenele şi problemele nervoase.

Cifra zilei de nastere

Cifra zilei de nastere 15
Oameni corecti, dar prea bagareti, similari celor nascuti pe data de 6 nativii acestei zile sunt persoane responsabile, care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei, cu toate acestea nu le place sa isi petreaca acolo tot timpul liber. Firi originale, iubitoare de frumos, invata cu usurinta, dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.

VIBRATIE Interioara

Ziua nașterii este asociată cu puterea interioară, instinctul. Când cifra de vibrație interioară este mai mică decât cifra care caracterizează codul din data nașterii, norocul va apare după vârsta de 40 de ani și viceversa.

Cifra de vibrație personală 6
Este cifra armoniei. Persoane norocoase, au drumul către succes asigurat. Sunt echilibrați, liniștiți, sunt orientați spre partea umană a vieții, spre confortul căminului și familiei. Fideli, tandri, cinstiți, sunt adevărați prieteni de nădejde. Lucrează bine în echipă și au talentul de a întreține relațiile sentimentale, de familie sau cele sociale. Doresc să mențină echilibrul în societate și devin bun mediatori în situații de conflict. Iubesc pacea și armonia, sunt mult mai încântanți de un cerc liniștit de prieteni și de confortul casnic decât de muncă. Asta nu înseamnă că nu sunt muncitori, dimpotrivă.

VIBRATIE Exterioara

Luna nașterii arată scopul vieții, interacțiunea dintre individ și mediul exterior. Vibrația exterioară se referă și la imaginea publică a persoanei, capacitatea ei de a se adapta, de a lucra împreună cu cei din jur.

Vibrația exterioară 1
Caracteristici: încredere în sine, focalizare pe un anumit scop, bun lider, inteligență, egoism, încăpățânare. Se potrivește: în funcții de conducere

Ciclurile Vietii

În cazul de faţă, primul ciclu ( numărul lunii în care v-aţi născut) va fi așadar sub vibraţia 1, al doilea ciclu sub vibraţia 6 iar al treilea sub cea a lui 5.

Pentru cifra destinului 3: al doilea ciclu începe la 33 de ani, al treilea la 60.

Cifra 1 - Ciclul se caracterizează prin nevoia de a sta pe propriile picioare. Evenimentele care apar ii adaugă o doza de independenta. Persoana respective se preocupa de propriile sale nevoi, dar uneori este posibil sa își piardă răbdarea. Noi oportunități se manifesta in aceasta perioada si ii vor fi oferite poziții de conducere, chiar daca nu sunt dorite. Persoana aflata in acest ciclu trebuie sa fie hotărâta si sa aibă încredere in propriile forte.

Cifra 6 - Cu toate ca exista multe oportunități de ordin creativ in acest interval, cea mai mare atentie trebuie acordata căminului, deoarece mediul familial este foarte important. Persoanele aflate in acest ciclu sunt dispuse sa-si asume responsabilități si li se cere sfatul adeseori. Au nevoie de dragoste in viată si sunt mereu in căutarea echilibrului. Viața lor familiala este fie armonioasa, fie furtunoasa.

Cifra 5- Circumstanțele se schimba in mod frecvent. Aventuri surprinzătoare apar uneori pe neașteptate. Persoanelor aflate in acest ciclu le este dificil sa rămână mai multa vreme in aceeași cariera si își pierd interesul foarte ușor. Dau dovada de adaptabilitate si comunicarea cu cei din jur este foarte importanta. Exista șansa de a calatori si de a experimenta orice este nou, iar situațiile competitive domina acest ciclu.

CIFRA OBIECTIVELOR

In fiecare data de naștere se ascunde o alta cifra importanta, cifra obiectivelor ce arata ceea ce putem realiza efectiv, către ce anume ne îndeamnă cifra destinului. De obicei, atunci când refuzam sa luam in considerare “obiectivele” noastre, încep sa se manifeste laturile negative ale numărului sub influenta căruia ne aflam (corecția karmica).

Cifra obiectivelor 7 – Scopul in viata este intelepciunea si cunoasterea de sine.Interesul pentru misticism si filozofie ii diferentiaza de ceilalti, parand uneori rupti de realitate. Introspectivi si introvertiti, considera timpul si singuratatea necesare pentru a studia, medita la tainele vietii si rolul pe care il au in schema cosmica.Curiozitatea intelectuala le permite sa detina mai multe cunostinte si intelepciune decat oricare alta persoana iar prudenta si principiile scrupuloase ii fac buni sfatuitori. Pot sa analizeze si sa disece orice problema care ridica solutionari logice si intelepte.Cifra MATURITATII

Cifra maturitatii tradeaza anumite dorinte si aspiratii care ies in mod treptat la suprafata in jurul varstei de 35 de ani. Acest tel ascuns isi va face simtita prezenta pe masura ce ajungi sa te cunosti si sa te intelegi mai bine. Odata cu autocunoasterea ti se clarifica si directia pe care ar trebui sa o ai in viata. Intr-un cuvant, aceasta cifra a maturitatii este darul pe care destinul ti-l face odata cu inaintarea in varsta. Iti dai seama cum sa nu mai pierzi timp si energie pe lucruri care nu conteaza pentru tine si pentru conturarea identitatii tale.

Cifra maturității 6
Pe masura ce trec anii, vei deveni din ce in ce mai preocupata de bunastarea familiei tale, dar si de binele comunitatii in care traiesti. Iti vei asuma asadar rolul de lider si vei incerca sa schimbi lucrurile in bine. Esti idealista si muncesti mult pentru a reusi tot ce iti propui. Pe plan profesional lucrurile merg mult mai bine decat in anii trecuti, castigurile materiale crescand pe zi ce trece. In mod cert vei imbatrani alaturi de familie, dar si de prietenii pe care ii ai inca din copilarie, intrucat pui mare pret pe relatiile de prietenie.

LECTIA KARMICA

Lipsa unui numar din nume ne vorbeste despre obstacole si limitari datorate unor lectii ramase neinvatate din alte vieti. Literele si numerele care apar in nume indica talentele si abilitatile pe care le posedam. E ca si cum am avea un atelier, in care avem la dispozitie anumite unelte. In cazul ideal, posedam uneltele corespunzatoare tuturor celor noua numere, aflate intr-o proportie echilibrata si in armonie cu restul tabloului numerologic. Numerele lipsa indica unelte care nu se afla in atelierul nostru, abilitati care trebuie dobandite pe parcursul acestei vieti. Acestea sunt Numerele Karmice. Este posibil sa recunoastem in aceste descrieri slabiciuni pe care am invatat deja sa le depasim; cu toate acestea, ele reprezinta provocari pe care vom continua sa le infruntam sub o forma sau alta de-a lungul intregii vieti.

Intelegerea si punerea in practica a acestor Lectii Karmice depinde foarte mult si de modul in care reusim sa patrundem sensul si sa echilibram energiile numerelor cuprinse in numele complet. O analiza numerologica reprezinta un tot, iar numerele actioneaza intotdeauna impreuna, ca un ansamblu. Interpretarea lor separata duce de multe ori la confuzii nedorite si la indepartarea de cunoasterea adevarata. Un caz special este cel in care un Numar Karmic corespunde unuia dintre cele patru Numere de Baza din tema numerologica (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Numarul de Realizare sau Numarul de Exprimare). In acest caz, persoana a venit in aceasta viata hotarata sa constientizeze problema corespunzatoare acelui numar si sa o rezolve. Interesant este ca in unele cazuri se poate manifesta chiar un exces de zel in aceasta directie, ceea ce duce, de la o sub-compensare initiala in copilarie, la o supra-compensare in anii maturitatii.

Lecția ta karmică 2 te sfătuiește să fii diplomat și plin de tact, să rămâi uneori în fundal, să realizezi ceva fără a avea nevoie de laude și recompense. Învățați să faceți parte dintr-o echipă.
Străduiește-te să fii mai sensibil la nevoile și sentimentele celorlalți. Te vei găsi în mod regulat în situații în care singura cale spre succes este răbdarea și atenția, ceea ce vă cere să lucrați în cooperare cu ceilalți. Lucrând la această lecție de viață te va aduce mai aproape de ceilalți, ceea ce reprezintă propria recompensă.

DORINTA INIMII

Dorinta Inimii este numarul obtinut prin adunarea vocalelor din nume, si ne vorbeste despre eul intim, despre dorintele, intentiile si motivatiile care stau in spatele actiunilor tale. Alte denumiri sub care poate fi intalnit acest numar: Aspiratia sufletului, Interior, Cifra vocalelor, Cifra dorintelor, Numarul intim. Acest numar are o influenta covarsitoare asupra alegerilor pe care le faci in viata, indiferent ca este vorba de viata intima sau de cea sociala si profesionala. Acest numar mai poate fi intalnit sub denumirea de “Aspiratia Sufletului”.

Dorinta Inimii 5
Schimbarea este combustibilul ce alimenteaza focul tau interior. Libertatea de a alege, de a te misca fara restrictii, de a absorbi informatii este vitala pentru sanatatea si starea ta de bine. Ai nevoie de o continua stimulare. Ai o minte iscoditoare, iar setea ta de aventura ce poate fi potolita doar de o serie de experiente neobisnuite, calatorii si, uneori, sporturi extreme. Viata e scurta, asa ca esti hotarat sa profiti din plin de fiecare clipa pe care o petreci pe pamant. O lectie importanta pentru Numarul 5: sa realizeze ca libertatea nu exclude stabilitatea, organizarea si coerenta.

Numarul de realizare

Acest numar ne arata modul care in care cautam sa ne realizam in planul vietii concrete: social, profesional si material. Tot acest numar arata acea parte a personalitatii, pe care o exprimam in mod deschis, impresia pe care o facem asupra celorlalti.

Numarul de realizare 7
Imaginea creată este una de răceală, independenţă şi gandire profundă. Este greu să îi cunoşti cu adevărat pe aceşti indivizi. Singuratici si misterioşi, nu dezvăluie nimic despre propria persoană. Firi individualiste, refuză să accepte sfaturile şi insistă să abordeze în felul lor problemele cu care se confruntă. Par aroganţi, deşi în realitate sunt doar rezervaţi. Nu le este teama să facă ei primul pas, ci pur şi simplu nu vor să îl facă.

Numarul ereditar

Atunci cand primim un nume, primim şi anumite programe, deoarece totul este vibratie, atunci cand rostim un cuvant. Multe dintre aceste programe sunt foarte bine implementate în subconştientul nostru, iar modalitatea implementării lor se realizează prin repetarea unor moduri de comportament, ganduri , vorbe, fapte, manifestate de către membrii familiei (la nivel transgenerational) din care facem parte şi în care ne-am născut. Aceste programe sunt acceptate şi înregistrate foarte adanc in subconstient, ajungand ca in decursul mai multor generatii sa fie integrat la nivel de ADN. Au fost cazuri cand un anumit membru al familiei a sesizat aceasta influenta negativa asupra vietii de familie si a ales sa-si schimbe numele de familie, ulterior constatand o adevarata schimbare de karma in sens pozitiv a lui, dar si a familiei nou formate.

Numarul ereditar 8 Dacă acest număr este numărul ereditar specific numelui tău de familie, trebuie să știi că el are dublă valență. În primul rând, este un număr al dualității, în sensul că personalitatea și viața ta se dezvoltă armonios numai alături de cei care te iubesc. Iar în al doilea rând, este un număr al autorității, iar trăsăturile tale de lider vor ieși adesea la lumină, nu întotdeauna în favoarea ta.

Numarul Activ

Numărul activ adevărat este numele dat la naștere. Chiar dacă vă schimbați legal prenumele, numărul activ de bază este numele de naștere pe care vi l-au dat părinții. Un nume și o valoare numerică modificate din punct de vedere legal sunt mai puternice decât o poreclă. Dar orice nume folosit pentru a identifica o persoană în lume este un Număr Activ.

Număr activ 4
Prenumele tau spune ca esti un excelent organizator, hotărât sa pună lucrurile pe roate. Nu urmărești neapărat o poziție de conducere, dar mana ta se simte in cadrul grupului. Daca nu esti numărul 1 intr-o structura, pozitia de vice sau de adjunct te satisface. Esti eficient si te pricepi sa faci in asa fel incat treaba sa mearga. Si sa meargă bine.
Inainte sa te apuci de ceva, faci un plan si trasezi obiective concrete. Vrei sa stii concret in ce ape te scalzi. Nu iti place sa ai parte de surprize pe parcurs. Rigoarea, metoda si simtul practic te caracterizează din plin.
Poti munci pana la epuizare. Esti capabil sa depui orice efort pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ai început. Nu lasi nimic la voia întâmplării. Esti extrem de meticulos si, daca exagerezi, poti fi considerat un tipicar. Acorzi atenție fiecărui detaliu. Pentru tine, orice activitate in care te implici este un puzzle in care tu pui cap la cap fiecare piesa in parte.
Esti atat de conștiincios incat ceilalti se pot simti incomod in preajma ta. Daca ii critici prea mult (cum poate ti-e obiceiul) si devii cicalitor, atunci nici nu e de mirare. Iubești ordinea si disciplina mai presus de orice alte calitati. Asta te poate propulsa in ierarhie, pentru ca superiorii nu vor rămâne indiferenți la dăruirea ta. Daca lucrurile nu merg cum vrei tu, cei din preajma ta pot avea parte de o surpriza: in ciuda firii tale liniștite, s-ar putea sa-ti arăți colții si sa ai ieșiri necontrolate prin care vrei sa-i pui la respect.
Prudenta este pentru tine un aliat de nădejde. De un perfecționism feroce, risti sa devii un adevarat maniac. Imposibil sa nu ai o mica fixatie: fie curatenia, fie regimul alimentar, fie intretinerea corporala etc. Muncești cu spor in interesul familiei si vrei sa te faci respectat prin eforturile intense pe care le depui. Esti conștient ca nimic nu vine prea usor, dar pentru tine satisfacția este direct proportionala cu energia investita. De aceea, apreciezi foarte mult oamenii care au reusit sa se afirme prin munca si inteligenta. Nu suporți nedreptatea si detesti persoanele care au avut o ascensiune bazata pe favoritisme.
Puterea ta de munca este cea care te propulsează in viață. Totusi, pentru a lupta, iti trebuie o motivație serioasa. Trebuie sa ai un argument solid care sa te mobilizeze.
Ai un singur lucru in minte atunci cand întreprinzi ceva: sa-ti faci datoria! Poate fi vorba de datoria fata de familie, de prieteni sau de sarcinile de serviciu. In viata de cuplu, trasatura ta de baza este fidelitatea. Statornicia te face sa depasesti situatii in fata carora altii n-ar fi rezistat. Iti place sa iti creezi obisnuinte de care te agati. Faci totul cu rabdare, cu meticulozitate si cu mult pragmatism. Iti tii bine in frau imaginatia si nu acorzi atentie decat planului concret. De aceea, poti ajunge sa fii principalul furnizor de stabilitate materiala in familie.
Vitalitate debordantă
- zona sensibilă: inima (vorba lui I. L. Caragiale: ”Simț enorm şi văz monstruos” – suprasolicitarea funcțională uzează organul)
- alte predispoziții: accidente prin șocuri emoționale (certuri, decese etc.), urmate de stop cardiac, apoplexie, paralizii majore.
Terapia potrivita- magnetoterapie, homeopatie, terapie cu argilă

4 +8

Numarul de exprimare

Acest numar reprezinta principalul tel catre care tindem in aceasta viata, o versiune ideala a fiintei noastre, pe care o putem atinge prin dezvoltarea deplina si armonioasa a potentialului cu care ne nastem. Daca nu vom reusi sa ne implinim acest ideal, vom avea intotdeauna o senzatie de gol sufletesc, de saracie spirituala, indiferent de bogatia si de succesul de care am avea parte.
Transformarea începe cu autocunoașterea.
Tu cine ești? Ce te motivează? Care sunt talentele si abilitățile tale?
Care este telul tău in viață?
Pornește ACUM in călătoria transformării tale personale!

Numărul de Exprimare 3
Esti optimist, deschis, sociabil si expresiv. Oamenii te vad ca pe o persoana plina de veselie si farmec; ceilalți se simt inspirați de entuziasmul si energia pozitiva pe care le împrăștii permanent in jurul tau.
Numărul 3 este un număr al creativității, al imaginației. Talentul tău de exprimare te poate indrepta catre domeniul scrisului, comedie, teatru sau muzica. Insa trebuie sa fii atent sa nu risipești acest potențialul. Problema ta cea mai mare este ca iti lipsește ordinea si disciplina. Evita sa duci o viata la voia intamplarii, fugind de responsabilitate si angajament. Cheia succesului este data de concentrare si efort. Limitează numărul de activități in care te implici; canalizeaza-ti energiile intr-o singura directie. Alege-ti domeniul care te pasionează, si incepe sa te implici. Acolo vei gasi succesul si fericirea.
Ai incredere in creativitatea ta. Daca nu vei avea curajul de a-ti urma ideile, iti vei risipi talentul in activitati marunte si banale.
Desi ai aptitudini verbale foarte dezvoltate, mintea ta are tendinta sa perceapa realitatea mai mult in imagini decat in cuvinte. Aceasta nu inseamna ca iti lipseste capacitatea de a gandi abstract.
In general se poate spune ca esti norocos atat in dragoste, cat si in ceea ce priveste banii. Esti ajutat de prieteni, dar si de admiratori. Adesea in situatii dificile ai parte de ajutor neasteptat din partea oamenilor. Trebuie sa inveti sa accepti ca ceilalti sa se implice in viata ta. Nu esti un singuratic, si nici in mod deosebit independent. Esti o persoana sociala – ai nevoie de un public si de sprijinul altor oameni pentru a-ti realiza pe deplin potentialul.
La modul negativ, poti fi superficial, capricios si intolerant. Uneori esti de o sensiblitate exagerata si ai impresia ca esti criticat chiar si atunci cand nimeni are intentia. Poti sa fii gelos si da, iti place barfa. Incearca sa nu devii cinic si sarcastic, pentru ca aceste trasaturi iti pot innabusi creativitatea.

Anul personal

Anul personal ne arata ce obiective avem de atins intr-un an universal. Anul universal ne arata energia generala, si care se obtine insumand toate cifrele anului curent reduse la o cifra.

Anul personal 5 - este anul schimbărilor majore, al libertății si călătoriilor
Reprezintă o perioada fericita o perioadă fericită, care aduce cu sine noi schimbări in soartă , de cele mai multe ori, neașteptate. La cei mai mulți dintre oameni, apare dorința de a cunoaște ceva nou mai hotărați sa riște. Este un an favorabil pentru dragoste şi iubire, pentru cele mai diverse cunoștințe, pentru a cunoaște noi prieteni şi cunoștințe. Este perioada libertății şi călătoriilor, iar peripețiile apar de la sine în calea voastră. Împrieteniți-vă cu cât mai mulți oameni, deoarece prietenia legată în această perioadă va fi durabilă şi benefică. Tot în această perioadă viața obligă oamenii să revizuiască si sa actualizeze lista de ,, prieteni vechi,, şi să le rupă dacă acestea nu va mai împlinesc energetic sau emoțional. Mulți oameni îşi găsesc amanți şi amante sau intră în legături amoroase tainice, desigur doar la oamenii predispuși spre așa ceva.
Anul personal "5", aduce eliberarea de probleme și deciziile necesare îmbunătățirii nivelului de trai, o perioadă perfectă pentru a călători şi pentru a vă concentra mintea pe treburi importante şi idealuri înalte. Nu este momentul să începeți o nouă afacere. Situația financiară poate avea anumite fluctuații, dar va fi bună în general. Cifra 5" are o vibrație de iubire si maternitate când este cel mai ușor pentru o femeie să rămână însărcinată.

TIPURI DE VIATA PERSONALA

Viața personala ne arata LECTIA PERSONALA. Este domeniul in care apar cele mai mule suferințe si lucruri pe care nu le putem controla. Atunci când ne confruntam cu situații dificile de viață pe care efectiv nu le putem controla, înseamnă ca tocmai ne confruntam cu o LECTIE DE VIATA care se regăsește de cele mai multe ori in acest număr.
Venirea noastră pe Pământ se face incarnându-ne succesiv in mai multe vieți care au tipul de viață de la 1 la 9. După ce am învățat, in decursul mai multor vieți lecția de tip 1 trecem la al doilea tip de viață si așa mai departe pana ajungem la tipul de viață 9. Sunt doua categorii mari si o categorie de mijloc
1. De la 1 la 4 inclusiv sunt așa numiții ,,Bebeluși ai Universului,,
2. De la 6 la 9 sunt ,,Inițiații=Bătrânii Universului
3. Viața personala cu număr 5 se afla intre cele doua categorii

Pentru tipurile de viață de la 1 la 4 sunt admise greșeli mai multe sau anumite rătăciri pentru ca sunt bebeluși de grădiniță si nu are nici un sens sa te superi sau sa ai prea mari pretenții de la ei. In cadrul acestei categorii, excepție fac doar entitățile care s-au reincarnat pe Pământ la cerere si se presupune ca ar fi parcurs măcar o singura data acest ciclu de la 1 la 9. Aceștia se mai numesc si bebelușii Universului si pot greși de mai multe ori deoarece UNIVERSUL le acorda încă o șansă si încă o șansa. Bebelușii se înțeleg bine intre ei si pot sa facă rău din prostie, neglijenta, iar relele, pagubele comise nu sunt chiar atât de grave, de regula sunt reparabile.

Pentru tipurile de viață de la 5 la 9 regulile se aplica mult mai dur si concret, sancționându-se fiecare greșeală din punct de vedere al UNIVERSULUI. Aceștia au de regula preocupări de spiritualitate înaltă. Inițiații sau ,,bătrânii Universului,, au cunoașterea, dar pot face mult rău daca nu gândesc, vorbesc si acționează in acord cu Legile Divine. In cazul acestora in momentul in care greșesc primesc pedepse cu carul pentru ca sunt tratați ca Bătrâni ai Universului deoarece au cunoaștere si experiență din alte vieți mult mai mare. De regula lor li se aplică imediat ,,ai greșit-ai plătit,, ceea ce pana la urma nu este deloc un lucru chiar atât de rău, deoarece aceștia au posibilitatea sa vadă si sa îndrepte imediat greșeală. Ca excepție exista cazuri când am putea trata o persoana care are același număr ca si noi si sa gândim ,,ca e la fel ca noi si sa nu fie…,, Noi putând fi pe Lumina, iar acela sa fie pe Întuneric si sa ne ,,prăjească,, așa frumos ca intr-o tigaie încinsă.
Cum putem știi daca cineva este pe Întuneric sau pe Lumina.
,,Bebelușii,, se înțeleg bine intre ei, iar ,,inițiații,, asemenea. Exista si excepții intre înțelegerea buna intre bebeluși si inițiați in cazul in care ,,inițiatul,, il duce in ,,brațe,, pe ,, bebeluș,, , adică sa aibă grija de el.
Dacă un maestru îți dă tot felul de învățături din care nu prea ai ce alege este mai bine să nu te mai duci pe acolo. Fiecare dintre voi, la un moment dat, pe o anumită treaptă de dezvoltare, aveți nevoie de un anumit maestru.
Nu există maeștri mai buni sau mai răi. Ci doar unii lângă care te simți bine și unii lângă care nu te simți confortabil. Se știe că fiecare discipol primește exact maestrul de care are nevoie, funcție de nivelul energetic, vibrațional si de dezvoltare spirituala pe care se afla. De aceea, te poți simți foarte bine lângă un maestru, iar după o perioadă, să nu te mai simți bine și să ai nevoie de următorul maestru. Este absolut normal și firesc.
Se spune: Atunci când discipolul este pregătit, apare și maestrul. Și este foarte adevărat!

Tipul de viață personală cu numărul 3- Lecția comunicării

Provocările care va vin in aceasta viață va obliga sa aveți mai multa încredere in voi înșivă si sa depășiți ceea ce considerați a fi teren sigur si garantat deoarece tendința voastră este sa evitați aventurile, riscurile, imprudentele, va iubiți familia, credeți in fidelitate si in parteneriatul bazat pe încredere si loialitate. De obicei la voi apar deseori neînțelegeri in privința comunicării cu ceilalți, lucrurile care vin spre voi generând de cele mai multe ori discuții contradictorii, iar daca se ajunge in aceasta ipostaza cel mai bun lucru pe care –l puteți face este sa va opriți, deoarece in general, cei care vor sa demonstreze ceva, la modul insistent, vor de fapt lor, sa-si demonstreze si nu vouă personal.
Relațiile cele mi potrivite si de lunga durata ale acestora, sunt cu alți bebeluși care au o viață personala 1, 2 ,3 sau 4.

REMEDIU DE SANATATE

Persoanele cu cifra destinului 3 şi sănătatea
Dacă ai această cifră a destinului află că ficatul este organul care corespunde acestei cifre vibraţionale. Poţi avea probleme cu: intestinele, splina, pancreasul, arterele sau la sistemului nervos.

CIFRA OBSTACOLELOR

In momentul in care înțelegem cerințele propriului număr al provocării, vom ști cum sa controlam mai bine anumite aspecte ale vieții noastre, având in acest sens posibilitatea de a minimaliza ecoul 'căderilor' si obstacolelor care pot apărea pe parcursul vieții. Încă de la naștere, fiecăruia dintre noi ii sunt hărăzite anumite abilități si defecte, anumite “slăbiciuni” si puncte forte. Daca urmărim scopul împlinirii noastre ca ființe umane trebuie sa ne înfruntăm slăbiciunile si in mod conștiincios sa depunem efort pentru evoluția propriei personalități. In numerologie, provocările pe care le întâlnești in cursul vieții reprezintă perioade fluide, lecții ale destinului de la care nu ai voie sa lipsești.

Cifra 3. Egoismul, concentrarea pe aspecte matriale ale vieții, încăpățânare, grija de sine peste măsură, control, tendința de a cicăli copii și partenerul, cheltuieli inutile.

Pietre Semipretioase Norocoase

Numarul destinului 3: AMAZONIT
Cuvinte cheie: Comunicare, creativitate
Misiune: Sa spui povesti si sa comunici clar, cu demnitate.

Meseria Potrivita

Cifra destinului 3: Creativul
Ești extrem de creativ, dar nu îţi place rutina, așa că un loc de muncă la birou nu este foarte potrivit pentru tine. Industria de divertisment, spectacolele, animația, designer, psihologie, profesor, consiliere, farmacie sau orice legat de științele exacte, cum ar fi biologia ori chimia. In aceste domenii exista șanse reale să te bucuri de succes .

Creaza un profil nou Concluzie Audio Concluzie Scrisa