Ce semnificație are CIFRA casei tale!

Din cele mai vechi timpuri, numerologia a fost baza pentru deciziile importante care se luau în viața oamenilor. În ritmul și viața modernă, nu mai știm să interpretăm semnele din natură și nicidecum semnficatia cifrelor și numerelor care apar peste tot în viața noastră.

Vibrația CIFREI casei tale?

Felul în care te simți în casa în care locuiești nu e întâmplător, fiecare spațiu are o vibrație energetică și în acel spațiu sunt favorizate sau nu anumite persoane, activități.

În momentul în care închiriezi un spațiu pentru o afacere, te-ar ajuta foarte mult sedință de consiliere numerologică de business.

Dacă locuiești într-un spațiu, cumpărat sau închiriat, nu te grăbi să crezi că totul e întâmplător. Există motive pentru care ai ajuns acolo și in evoluția ta aceasta experiență de a locui acolo are mare relevanță.

Locul unde trăiți reprezintă tocmai acea forță energetică care exercită asupra voastră o influență absolut exactă și care determină și conduce spre o anumită dezvoltare în viață, spre anumite evenimente fericite sau nu. Această energie este ca și cum vă acordează pe voi și vă împinge spre anumite acțiuni, tendințe, sentimente, gânduri.

ANATOL BASARAB

Numerele de case sau apartamente pot fi formate dintr-o singură cifra, două sau trei. Pentru a descoperi vibrația generală a casei, însumăm cifrele până ajungem la o singură cifră. De exemplu: un apartament cu numărul 27, va avea vibrația generală 9 (2+7=9); o casă cu numărul 348, va avea vibrația generală 6 (3+4+8=15, 1+5=6),

Dacă dupa cifre iti apar si litere, poti transforma literele in cifre conform tabelului de mai jos. Exemplu: o casa cu numarul 21C, va avea vibratia generala 6 (2+1+3 (C)=6)

Această vibrație explică direcția evenimentelor generale în acest spațiu. Dacă analizăm fiecare cifră, exemplu la un apartament 221, vom înțelege ce aduce în viața celor care locuiesc, cu impact asupra corpului, a minții și a sufletului.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală. De asemenea, într-o analiză detaliată se va interpreta data ta de naștere, cifra destinului, numărul blocului, străzii, sectorul, orașul, țara.

Vibrația generală 1

În casa/ apartamentul cu vibrația 1 vom gasi o energie puternică, chiar energia centrului Universului. Când ne gândim la cei care locuiesc în casa cu numărul unu simțim că acolo există un lider, locuiesc niște persoane puternice, chiar niște șefi. În această casă vin oamenii să ceară sfaturi, să ceară sprijin sau chiar o cană de apă.

1 este unic, este un om hotărât, este o valoare. Daca locuiești într-o astfel de casă, te vei simți puternic și simți că ai curaj să-ți pui ideile în practică și vei putea face asta cu succes imediat ce te armonizezi cu spațiul. Acest spațiu își dorește oameni care pot fi lideri, care nu sunt fricoși, au verticalitate, nu sunt persoane introvertite.

De multe ori, persoanele care locuiesc într-un astfel de loc sunt percepute egoiste, individualiste, pare că își văd doar propriul interes și se interiorizează.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

E greu să te relaxezi în acest loc, poate doar fizic, pentru că în mintea ta sunt mereu gânduri și idei. E un spațiu potrivit să fie sediu de firmă, mai ales dacă ai o afacere unică și vrei să ajungi lider de piață. Poți demara acțiuni riscante, ai toate șansele să ajungi la succes.

Forța acestui loc este energia SOARELUI, capul familiei trebuie să fie un bărbat, astfel vor fi certuri și multe tensiuni. Acest spațiu vrea un bărbat puternic, hotărât, activ, care mișcă lucrurile și are inițiativă, fără agresivitate.

Problemele pot apărea din motive legate de FOC, ceva care ia foc, explozii și orice accident cu obiecte ascuțite.

Vibrația generală 2

E necesar ca cei care locuiesc într-un astfel de spațiu să fie sociabili, să fie o companie plăcută. Vor atrage oameni care vin ca la psiholog, vor să își plângă suferința. Pentru cei care locuiesc într-o astfel de casă e important să aibă un echilibru emoțional, energia casei va amplifica orice stare avem. Ajungi furios acasă, ți se amplifică furia și apar certuri. Dacă ai o stare de veselie, toată casa e veselă.

Dominantă este energia feminină, fiind o casă a mamei trebuie să fie “frumoasă ca Luna” și dacă cei care o locuiesc sunt persoane armonioase, sensibile, se vor simți foarte bine. Este o casă în care iubirea trebuie respectată sau vor apărea contradicții, aici se amplifică sentimentele și energia sexuală.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

În acest loc e necesar să locuiască niște oameni încrezători, sfătuitori, foarte diplomați și întotdeauna să se raporteze corect față de ceilalți.

2 este legat de comunitate, de parteneriate, de activități făcute împreună. 2 este recomandat să fie numărul apartamentului în care tinerii căsătoriți își petrec noaptea nunții sau luna de miere.

Pericolul va veni de la orice probleme legate de apă (inundații) și mai ales când cei care locuiesc nu se armonizează cu acest spațiu, nu sunt flexibil, nu sunt blânzi, nu dezvoltă relații frumoase.

Vibrația generală 3

Acesta este un spațiu potrivit pentru tânăra generație, unde tinerii pot fi lăsați singuri pentru a se dezvolta, pentru a învăța, pentru a studia. Nu e un loc în care să te plictisești, permanent ceva se întâmplă, avem dezordine, nu putem construi ceva stabil, totul în viața noastră este destul de împrăștiat, ca și AERUL.

E important să fie evitate excesele, impulsivitatea și nepriceperea. Acest spațiu e foarte potrivit la nivel profesional, un mic laborator în care tu ai nevoie să te dezvolți ca abilitați și talente. Dacă vrei să fii foarte stabil și practic, nu te vei simți bine în acest spatiu. Aici îți vin mereu informații noi, primești noi perspective, e o casă care vrea evoluție, te provoacă să te dezvolți, să cercetezi noi domenii, să te miști permanent.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Am cunoscut o persoană care la 3 luni după ce s-a mutat într-un astfel de apartament s-a înscris la a treia facultate, deși avea peste 45 de ani, intrebandu-o de ce a făcut asta, a răspuns că simțea extrem de intens nevoia să mai studieze încă un domeniu.

Exercițiile fizice îți vor aduce și forță spirituală și intelectuală, nu doar o condiție fizică bună.

La apartamentul cu vibrația 3 de multe ori se întâmplă lucruri ciudate, se aud zgomote, bubuituri, e parcă o agitație continuă.

Problemele în acest spațiu sunt arătate de mirosuri neplăcute, care denotă calitatea vieții oamenilor care trăiesc acolo. De asemenea un miros plăcut, “aer curat” este semn de bucurie, creativitate, împlinire și succes.

Vibrația generală 4

Casa cu numărul 4 pare un “câmp de muncă”, este un bun atelier. Tot timpul ai ceva de făcut acasă. Vrei mereu să schimbi ceva, să muți mobilierul, să mai gospodărești ceva. Are energie pentru muncă și după te poți odihni cu adevărat. Periodic vrei să schimbi ceva, să muți, nu te mulțumești cu a face curățenie impecabilă și a pune totul într-o ordine desăvârșită. Nu te poți relaxa ușor.

Dacă în această casă apare vreun scandal e ca și cum se cutremură pământul. Locatarii acestei case trebuie să fie oameni de nădejde, buni meșteșugari, nu pot locui persoane neseriose, dornice de riscuri și speculă, vor fi izgonite foarte repede.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Cel mai potrivit în această casă este să îți vezi de ale tale, să fii rezistent și vei atrage oameni ca tine. Permite dobândirea succesului pe sfera intelectuală, favorizează întâlniri și discuții de dezvoltare, călătorii și afaceri.

Dacă ești într-un moment al vieții în care nu ai încredere în forțele proprii, ești dezorientat, lipsit de ajutor și protecție, mutarea într-o casă cu vibrația generală 4 te va ajuta să vezi lucrurile mai pragmatic și totul se aseaza în jurul tău.

La 4, gospodina este “regina casei”, vei simți când mergi în vizită că acolo locuiește o familie stabilă, practică, cu tradiții.

Vibrația generală 5

La 5 vorbim de un spațiu cu o vibrație de libertate, deschidere către nou, este locul cel mai bârfit de vecini, atrage oameni nonconformiști, fără inhibiții, chiar extravaganți. Este un loc potrivit pentru socializare, de petrecere, oamenii cu aceleași interese se atrag.

Predispune la pofte carnale, dependențe, riscuri. Persoanele care aveau nevoie de pasiune în viața lor sunt atrase într-o astfel de casă. În momentul în care se mută în această casă, simt că au o viață fără restricții, cu mult entuziasm și multe idei noi, apar multe schimbări, își pot recăpăta imaginea de sine puternică. Atenție la nervozitate și riscuri extreme, pe orice plan.

Dacă vrei să duci o viață simplă, fară experiențe noi, eviți aventura și schimbarea în viața cotidiană, acest spațiu îți vă aduce neplăceri. Evită mai bine “zona de confort”.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Te împinge să călătorești, să încerci lucruri noi, locuri și oameni noi, să socializezi. Dacă stilul tău de viață e diferit de al casei, ușor, îți apare depresia. Te vrea optimist și plin de viață, nu te lasă afundat în probleme ale trecutului.

Când ești obosit și epuizat, poți avea excese de furie, explozii negative de emotionalitate. Un spațiu bun pentru “brainstorming” dacă este sediu de birou, aici fiecare poate să-și aducă propria creativitate și din toate ideile va lua naștere ceva spectaculos.

Nu este un loc în care să te plistisesti prea ușor. La nivel de atracție personală, vei observa o creștere mare, mai ales atracția sexuală și dorință de noi experiențe erotice. E un loc bun dacă te consideri “luptător” și vrei neapărat să învingi, să ajungi la un rezultat care îți aduce libertatea.

Atenție la tot ce ține de FOC, pericolele de aici apar (țigară aprinsă, aparate electronice etc).

Vibrația generală 6

La apartamentul/ casa cu numărul 6 vorbim de un loc al familiei, al armoniei, al căminului. Cu cât e mai mare familia, cu atat viața e mai frumoasă. Fiecare membru al familiei doreste ceva anume, membrii au pretenții unii de la alții si dacă sunt nerespectate pot aparea conflicte.

Dacă nu respecți noțiunea de familie, chiar dacă ești în vizită, nu te vei simți bine in această casa. Ceva se va întâmpla, noțiunea de uniune e foarte valoroasă, casa nu suportă să glumești pe seama familiei, a prieteniei si a valorilor, să nu îți bați niciodată joc de valorile familiei.

Acest număr este potrivit pentru persoanele cărora le place confortul familial, își iubesc soțiile/ soții, copiii și animalele.

Dacă persoanele care locuiesc aici au o alimentație ratională se vor bucura de sănătate fizică foarte bună. Activitatea profesională a persoanelor atrase de vibrația generală 6 este legată de frumos și estetic și persoane care își desfasoară munca cu multă responsabilitate și grijă fată de ceilalți.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Forța 6 împinge a se păstra familia, relația de cuplu, chiar dacă cei doi parteneri nu se mai inteleg bine. Apare speranta că in acel cuplu lucrurile se vor redresa, chiar daca au aparut probleme grave, chiar agresiune. Le este foarte greu sa se despartă. Insa daca relatia nu evoluează, nu se consolideaza, apare ruptura.

Dacă lucrezi de acasă și vin clienți neprietenoși in acest spațiu vor apărea neplăceri, nu se vor simți bine.

Acest spatiu este supravegheat de stihia APEI, asa ca mare atentie la orice tine de apă.

Vibrația generală 7

Spațiul guvernat de 7 are o vibrație care atrage oamenii cărora le place singurătatea sau poate sunt într-un moment al vieții în care au nevoie de introspecție, vor să-și analizeze trecutul și experiențele avute, au nevoia de a se regăsi, de a se reconecta.

E foarte bun pentru un burlac, persoană necăsătorită sau văduv. Acest spațiu îi ghidează către o cunoaștere profundă a vieții, vor putea ajunge la înțelepciune, e un loc în care să stai pe gânduri, să meditezi, să cauți propriul adevăr.

E un loc bun pentru studiu și dezvoltarea unor proiecte cu viziune. Ți se poate dezvolta intuiția și conexiunea cu Divinitatea.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Ceilalți te pot percepe ciudat, de neînțeles, e un spațiu invidios, nu te lasă să ieși prea des în lume. Te ghidează către armonia interioară, chiar dacă asta inseamnă să elimini ceva din exterior. E un loc bun pentru a începe ceva, pentru un nou început.

Aerisiți locul cât mai des posibil. Este supravegheat de 2 stihii în același timp: Aer și Apă. Pericolele de aici pot apărea.

Mare atenție la deciziile pe care le iei și la excese de orice fel, acest loc vrea o persoană care tinde către perfecțiune și este ratională.

Vibrația generală 8

Știm despre 8 că este cifra puterii și un loc cu vibrația 8 îi va atrage pe cei care au nevoie să se oprească la cele deja atinse, cei care au nevoie să aibă măsură în viața lor. Este primitor dacă te gândești și la binele altora, fă ceea ce faci gândind și la binele celorlalți, la impactul în lume.

8-ul este justițiar și te verifică dacă ai manifestat corect puterea pe care ai dobândit-o. Te învață să manifești puterea în lume corect, vrea să îți dezvolți toate talentele și să te bucuri de evoluția ta personală, nu doar să te preocupi la nivel material, financiar.

Mare atenție la a face lucrurile corect, moral și legal. Pedeapsa vine foarte repede într-un astfel de spațiu, care va atrage justiția după tine.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Acest loc te ajută să dobândești relații cu persoane care au o poziție socială influentă, te propulsează către un anumit ritm al evenimentelor importante și către un mediu select, către notorietate socială.

8-ul oferă o super-putere a mintii, a gândului care poate controla toate procesele interioare a organismului și permite fie să activați toate resursele fizice și spirituale, fie să aduceți corpul în stare totală de liniște și relaxare.

ANATOL BASARAB

Este bine să aveți cât mai multe flori în pămant și să îngrijiți de ele.

Vibrația generală 9

Acest loc îți va cere permanent să treci la alt nivel de dezvoltare, e o treaptă către un alt nivel de conștiință, de dezvoltare personală. Nu poți sta mult timp în rutină și obiceiuri, te obligă să te transformi, să ieși din rutină și din obiceiurile tale care nu servesc scopului tău personal.

Este bun pentru idealiști și romantici. E un loc potrivit dacă vrei să inventezi ceva, să aduci ceva nou în viața ta și a celorlalți. Te va înflăcăra să faci ceva nou, să aduci o transformare, să îți ridici standardele, să ajuți, să ghidezi prin ceea ce tu cunoști.

Această analiză se poate realiza într-o ședință de consiliere personală.

Este un loc unde vei culege roadele efortului depus în trecut, aici se amplifică iubirea și compasiunea pentru oameni și omenire. Locul ideal pentru a trai ultima etapă a vieții – bătranețea.

Acest loc cere altruism și dăruire, este guvernat de stihia Foc, însă nu le duce la extrem, până vei uita de propria ta viață. Ajută să faceți acte de caritate, vă protejați de întâmplări negative.

Atenție la tot ce poate declanșă focul.

Fiecare spațiu în care îți petreci timpul are un impact asupra ta, așa că poți obține o analiză profundă înainte de a te muta, a-ți face un sediu de firmă sau a cumpăra o locuință. Pentru o afacere sunt mai potrivite sediile cu număr impar, respectiv 1, 3, 5, 7, 9.

Nu există întâmplări atât de nefericite din care oamenii pricepuți să nu tragă vreun folos, nici atât de fericite, pe care cei nepricepuți să nu le poată întoarce în dauna lor.

LA ROCHEFOUCAULD

* Sursa de inspiratie: “Numerologia in viata fiecaruia” – Anatol Basarab

Sursa : https://www.corinastratulat.ro/ce-semnificatie-are-cifra-casei-tale/

Open chat
Bună ziua 👋
Putem să vă ajutăm?